INSEMINARE 57
Raspunsuri - Pagina 3
peta spune:
fetelor in principiu as veni si eu...problema la mine e ora, ca si eu ies cam tarziu de la munca...eu sunt prin zona floreasca...
eu ma simt bine, ieri de dimineata am avut un mic episod de greata, dar care a trecut repede si aseara arsuri de stomac, probabil din cauza ca am mancat nuci si probabil au iritat stomacul...azi pe la 13 ma duc la giulesti sa incerc sa vorbesc cu dr ion ionut, fiindca m-am hotarat sa merg la el. In paralel cred ca o sa mai merg si la CMU ca eventual sa-mi fac la ei analizele.
Indi tu ce mai faci, cum te simti? Tu pe la ce medici te duci?
Sensibila cum te mai simti? Ce mai face bebelina?
viss imi pare rau ca ai ghinion luna asta de foliculi pe partea nefunctionala, parca facusei tu o schema de tratament la care raspundea bine ovarul de pe partea buna...
Inseminare spune:
peta - noi suntem bine, bebelina se agita de zor, se tot plimba, ba loveste pe la ovare ceea ce insemna ca pe acolo are picioare, ba pe partea stanga a burtii ba pe partea drepata, pe unde se muta cu picioarele. Astept sa merg marti la eco sa vad cum creste, sper ca daca nu a revenit la normal macar sa nu fi crescut diferenta, adica sa nu fie mai mica cu mai mult de o saptamana.
Pentru arsuri poti sa iei dicarbocalm fara probleme. Chiar ajuta, sau cel putin la mine functioneaza.
sensibila spune:
peta - noi suntem bine, bebelina se agita de zor, se tot plimba, ba loveste pe la ovare ceea ce insemna ca pe acolo are picioare, ba pe partea stanga a burtii ba pe partea drepata, pe unde se muta cu picioarele. Astept sa merg marti la eco sa vad cum creste, sper ca daca nu a revenit la normal macar sa nu fi crescut diferenta, adica sa nu fie mai mica cu mai mult de o saptamana.
Pentru arsuri poti sa iei dicarbocalm fara probleme. Chiar ajuta, sau cel putin la mine functioneaza.
Nu stiu ce naiba are forumul asta de nu imi modereaza mesajele de pe idul de Inseminare. Am raspuns demult dar nu apare, cum deatfel am mai raspuns de multe ori si nu au aparut.
e in burtica +27
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
peta spune:
da, pai nu stiu ca si bannerul asta de sus acopera sectiunea cu mesajele mele, si eu nu mai pot intra de 2 zile sa-mi vad mesajele...
eu am fost azi la giulesti sa vorbesc cu dr. ion ionut, care din pacate mi-a zis ca nu mai poate primi ca e in concediu atunci cand ar trebui eu sa nasc...sunt foarte dezamagita fiindca mi-a placut foarte mult de el, si auzisem numai de bine. Spitalul insa e infect, si am stat 3 ore in picioare sa astept la el...
Tu ai zis ca mergi la filantropia, cum e pe acolo? Se asteapta mult, e mai curat, au aparatura mai moderna?
La eco unde te duci, tot la haiduc?
deci bebelina face pe sportiva si da din picioruse, bravo ei... eu cred ca e normal sa nu creasca asa, constant, chiar asa ca la carte, poate intr-o perioada creste mai mult, in alta se odihneste...
ella28 spune:
ce liniste e la subiectul asta! Eu sunt in z11, am tras ieri si azi un bocet zdravan. Test nu am facut, nu am avut curaj. Cred k fac maine un surecheck. Nu am mari sperante, nu am niciun semn bun. Doar de CM... Va tin pumnii,poate aduceti voi bucuria pe aici!
cora79 spune:
Ella-nu iti pierde speranta,uite mai devreme am vorbit cu o fata care a facut al treilea FIV,si i-a venit ciclul,nasol,cu cheaguri,iar peste doua saptamani a mers la dr pentru evaluarea tratamentului si ce crezi,la eco a aflat ca este insarcinata in 5 saptamani,asa ca nu te ghida dupa simptomele premenstruale,pot fii inselatoare
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
elenaraluca spune:
Fetelor stiti daca se fac IA la Filantropia?daca s-ar face as merge acolo ca e o dr care are cabinet si la noi in apropierea orasului Targoviste care lucreaza acolo .Mi-ar fi mult mai usor sa merg aici la monitorizari decat la bucuresti.sa nu mai vb de faptul ca la medlife unde am facut eu IA e 207 lei un eco
ella28 spune:
elena nu stiu pe nimeni la filantropia. Da, preturile astea sunt cam mari... cora, am citit si eu la subiectul cu fiv-dracea si ce pot sa zic? E o minune! Merci pt incurajari, dar stii cum este cand ai sentimentul k nu reusesti. Never mind, imi vine sotul din delegatie asa k ma pregatesc, e un motiv de bucurie! Viss, hai la o cafea marti! Stabileste tu unde. Eu am program de shopping sapt viitoare, ma pregatesc de sarbatori. De abia astept,uraaa!