Pufuleti2010 (71) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Annaiss spune:
Vroiam sa urez si eu toate cele bune celor doua proaspete mamici Andre_lina si Larisel si sa se bucure de puiutzii lor
Irina
31 +
Miruna Arya
Annaiss spune:
Sa ma si prezint
numele meu este Irina, sunt din Bucuresti si am 35 de ani![]()
Irina
31 +
Miruna Arya
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela mda...tre sa studiez capitolul poze...momentan imi prnd urechile 34+ LUCA |
da, daca intru pe link imi arata pozele mele..........
intra in album, si pune linkul de acolo
asa va merge:)
Poze
Bea
34+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui catalutza81 Gratiana uite caruciorul asta l-am luat eu, pe cel pe rosu... carucior Babycare e la fel? Zi-mi ca nu ca ma faci sa plang rau daca am dat 5 mil in plus pe el... Catalutza 30+ Irina |
Nu e asa. Am cautat unul pe net dar nu am gasit. Seamana putin cu asta.
http://www.articolecopii.ro/Carucioare-copii/Carucioare-tip-landou/Baby-Care/Carucior-Baby-Care-PP--lux
32+
(Amaris-Stefania)poze
al3csa spune:
Gata fetelor v-ati bagat la somnul de dupa-amiaza .. Aveti mila si de noi cele care inca suntem in campul muncii
.. O fi bn sa stai acasa??

30+
Yannis Andrei
Poze
Nik0le spune:
| citat din mesajul lui danasor In privinta doctorilor mi-ar place sa existe un contract semnat in care sa se mentioneze: tarife - consult de rutina, consult urgente, consultatie la telefon, etc... dar si obligatiile medicului, cum ar fi: in cazul in care nu vine sa te asiste la nastere sa=ti inapoieze toti banutii stiu sa sunt sf-uri pentru Romania .... dar pentru toate e un inceput ![]() ![]() ![]() ![]() 33+ ![]() |
Daaaa, ce bine ar fi!
alexutzza, mai da-le incolo de vase, nu te chinui sa le speli la cada, roaga-l pe sot sa te ajute mai bine.
cris.dogarel, bine ca n-ai fortat sa te fi dus totusi in mall, nu esti chiar asa aproape de termen pentru vitejii. Ia-o usor, ai grija de burtica. Sa stii ca si eu ma gandeam la aceeasi chestie legata de spitale, ce fac mamicile care nasc taman in perioada aia...
aylin, ma bucur sa te vad asa activa!
Foarte frumos numele fetitei tale, sunt sigura ca veti gasi unul la fel de frumos si acum.Annaiss, bine ai venit!
Nastere usoara la termen si
sanatos!Bea, mersi ca ai citat mesajul lui Annaiss, eu il ratasem din cauza moderarii. Foarte frumoase pozele, ati fost si sunteti niste frumosi!
catalutza, ma bucur ca ati gasit dr, sper sa fie totul ok cu el. Nastem la acelasi spital, doua Irine? Cam in acelasi timp?

Nico
de
Isabela si
30+ cu
Irina
Nik0le spune:
| citat din mesajul lui decenuela deci cred ca am fc o mare varza....am fc un cont...am bagat niste poze ce aveam pe la indeman in calc....sa vad daca se si posteaza 34+ LUCAhttp://picasaweb.google.ro/home |
decenuela, cred ca ar merge daca in link, in loc de home ai trece numele contului creat de tine pentru poze.

Nico
de
Isabela si
30+ cu
Irina
Annaiss spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare ca daca nu scapi de moderare, nu iti apare mesajul numai dupa ceva timp, dar dupa 10 mesaje scrise iti apar cand le trimiti bine ai venit si nastere usoara sa ai! ![]() Poze Bea 34+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!! ![]() |
Beatrice1982 multumesc de urari

Sper sa fie o nastere usoara, pentru ca recunosc imi e tare frica, e ca un salt cu
prima oara Irina
31 +
Miruna Arya
catalutza81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Daaaa, ce bine ar fi! alexutzza, mai da-le incolo de vase, nu te chinui sa le speli la cada, roaga-l pe sot sa te ajute mai bine. cris.dogarel, bine ca n-ai fortat sa te fi dus totusi in mall, nu esti chiar asa aproape de termen pentru vitejii. Ia-o usor, ai grija de burtica. Sa stii ca si eu ma gandeam la aceeasi chestie legata de spitale, ce fac mamicile care nasc taman in perioada aia... aylin, ma bucur sa te vad asa activa! Foarte frumos numele fetitei tale, sunt sigura ca veti gasi unul la fel de frumos si acum.Annaiss, bine ai venit! Nastere usoara la termen si sanatos!Bea, mersi ca ai citat mesajul lui Annaiss, eu il ratasem din cauza moderarii. Foarte frumoase pozele, ati fost si sunteti niste frumosi! catalutza, ma bucur ca ati gasit dr, sper sa fie totul ok cu el. Nastem la acelasi spital, doua Irine? Cam in acelasi timp? ![]() Nico de Isabela si 30+ cu Irina |
Ihi ce biiiiiiineeeee! La ce medic esti? Ce ai auzit de municipal? Au rezerve pe care sa le pot plati? e sistem rooming in?
Catalutza
30+
Irina
gratiana77 spune:
NICOLCRIS concediul pt cresterea si ingrijirea copilului este pana cand bebele implineste 2 ani. La 2 ani si o zi inapoi la lucru. Eu stiu ca poti sa iti iei hartia de prenatal in avans mai ales ca doctorul iti scrie clar acolo de cand incepe concediul.
ANNAISS bine ai venit in odiseea noastra. Mai asteptam vesti de la tine.
CRIS_MARIO si LYLIKA vrem noutati despre bebeii vostri. Si eu luni dupa-masa merg la control. Abia astept sa imi vad fetita. MI-e dor de ea.
TANAION si eu am fost atehnica, cum zici tu. Intr-o zi m-am enervat si am folosit metoda "cimpanzoidala": atat incerci pana nimeresti. Si acum nu mai tre'sa apelez la sot sa imi arate ceva cand are el chef. Ma descurc si singura.
32+
(Amaris-Stefania)
poze