Pufuleti2010 (71) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Gata fetelor v-ati bagat la somnul de dupa-amiaza .. Aveti mila si de noi cele care inca suntem in campul muncii .. O fi bn sa stai acasa??

30+ Yannis Andrei

Poze

al3csa, eu nu dorm. Stiu si eu daca e asa bine sa stai acasa... eu una m-as lipsi cu placere, era mai bine la servici.

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annaiss spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77
ANNAISS bine ai venit in odiseea noastra. Mai asteptam vesti de la tine.

32+ (Amaris-Stefania)

poze

multumesc gratiana77
eu ma stradui dar merge greu cu "moderatul"

Irina 31 + Miruna Arya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

catalutza, uau ce de intrebari. Pot sa-ti povestesc din experienta proprie si nu din auzite, ca tot acolo am nascut-o si pe nr 1. Nu stiu sa fie rezerve platite (asta nu inseamna neaparat ca nu exista, doar ca nu m-am interesat eu), conditiile sunt decente. Cand zici rooming in te referi la "cazatul" cuiva din familie cu tine in salon? Ca pe bebe sigur ti-l lasa langa tine de a doua zi, au o politica puternica pro-alaptat. Sigur nu mergem la acelasi medic, iti dau pm. Mai intreaba-ma, sa stiu ce sa-ti mai zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annaiss spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le
Annaiss, bine ai venit! Nastere usoara la termen si sanatos!

Mersic Nik0le
Si din partea mea pentru voi aceleasi urari

Irina 31 + Miruna Arya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudetz spune:

buna fetelor,
chiar daca nu am mai scris demult sunt aici prezenta in fiecare zi si la curent cu toate cele. Felicitari proaspetelor mamici si multa sanatate bebeilor!
Vad ca ma toata lumea se pregateste cu acele "tampoane". Sunt utile si la nastere normala si la cezariana? Eu inca nu m-am hotarat. Mi-e cam frica sincera sa fiu....si de aia as opta pt cezariana.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

In privinta doctorilor mi-ar place sa existe un contract semnat in care sa se mentioneze:
tarife - consult de rutina, consult urgente, consultatie la telefon, etc...
dar si obligatiile medicului, cum ar fi: in cazul in care nu vine sa te asiste la nastere sa=ti inapoieze toti banutii

stiu sa sunt sf-uri pentru Romania .... dar pentru toate e un inceput

33+

Sa stii ca la Euroclinic ai toate astea, bine nu 100% partea cu venit la nastere dar pana si aici 80% dr tau vine la nastere (numa sa fie de la euroclinic din echipa veche si stabila nu colaborator cum a avut cris dogarel

32+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

catalutza, uau ce de intrebari. Pot sa-ti povestesc din experienta proprie si nu din auzite, ca tot acolo am nascut-o si pe nr 1. Nu stiu sa fie rezerve platite (asta nu inseamna neaparat ca nu exista, doar ca nu m-am interesat eu), conditiile sunt decente. Cand zici rooming in te referi la "cazatul" cuiva din familie cu tine in salon? Ca pe bebe sigur ti-l lasa langa tine de a doua zi, au o politica puternica pro-alaptat. Sigur nu mergem la acelasi medic, iti dau pm. Mai intreaba-ma, sa stiu ce sa-ti mai zic.

Am trimis pm si eu

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudetz

buna fetelor,
chiar daca nu am mai scris demult sunt aici prezenta in fiecare zi si la curent cu toate cele. Felicitari proaspetelor mamici si multa sanatate bebeilor!
Vad ca ma toata lumea se pregateste cu acele "tampoane". Sunt utile si la nastere normala si la cezariana? Eu inca nu m-am hotarat. Mi-e cam frica sincera sa fiu....si de aia as opta pt cezariana.

29+

Eu cred ca nimic nu se compara cu nasterea naturala .. E cea mai sanatoasa .. Si daca poti de ce nu? Ce e aia frica? Cat poate sa fie de rau??

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Catalutza si Nikole,eu intentionez sa nasc tot la Municipal cu dr.Horhoianu Valerica care m-a programat la cezariana pe 20 ianuarie,insa daca bebe se grabeste caut medic de rezerva si in Galati.O sa va urmaresc pe voi poate aflati mai multe despre conditiile din spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Catalutza, Nikole si eu tot la Municipal nasc si acolo l-am nascut si pe baiat. Despre rezerva, am inteles ca ar exista una, dar tb sa vorbesti din timp ca este rezervata cu mult timp inainte, iar daca nu faci cezariana nu prea vad cum poti sa te programezi. Dar eu am stat cand am nascut prima oara intr-un salon cu 2 paturi, cu WC si chiuveta proprie, frigider. A fost super ok, am avut noroc, m-au cazat acolo fara sa cer (nici nu stiam ca sunt astfel de saloane) sau sa dau ceva.
Am mai stat in spital acum 1 luna, asa ca daca mai ai intrebari, poate pot sa-ti mai raspund.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 35+ Maria

Mergi la inceput