Pufuleti2010 (71) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Nikole pai seara ma ajuta sotul dar ziua ma mai duc si singura sa spal ca deh am nevoie de unele . Altele in schimb stau insirate de acu 3 zile (cum ar fi paharele ca din astea am destule si nu miros da chestii care au avut ceapa ou sau treburi mirositoare trebie spalate ca nu le suport akl

cris dogarel!!! wow! ce tarie de caracter eu nu as fi rezistat sa nu intru in mall de ex ieri am dat fuga pana in rahova sa iau sterilizatoru si am facut un mic ocol pana in giurgiu la dedeman nu concepeam sa merg direct acasa in pat asa gata repede

32+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

GREAT NEWS!!!!!!!!!!!!!!

E posibil sa ne fi gasit doctor! Mergem maine la un dr la Municipal, ca e de garda sa vedem ce si cum. si merge si sotul cu mine ca sa ma sustina :D

Deci e posibil sa avem si medic. Mai naste cineva la Municipal?

Catalutza 30+ Irina

Eu nasc la Municipal cu dr Sorin Badescu. Si pe mine ma intereseaza mult cum sunt nasterile acolo, daca e ok spitalul la neonato, daca se face epidurala, o cumparam noi sau nu, tarifele...pe Natalia am nascut-o la Elias si a fost ok din punct de vedere al personalului de la neonato, epidurala am cumparat-o eu atunci.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 33w Tudor

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Felicitari LARISEL !!!!

Sa ai parte de nishte fetite sanatoase, frumoase, destepte si cuminti!!!

Elena, 31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudetz spune:

apropo de spital....cine mai naste la Giulesti? Mi-ar prinde bine sa vb cu cineva care naste acolo.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Alexuzzza, ai pus undeva pozele de la nunta ta sau nu am inteles eu bine in capitolul trecut? Vreau si eu sa le vad!

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

Catalutza, Nikole si eu tot la Municipal nasc si acolo l-am nascut si pe baiat. Despre rezerva, am inteles ca ar exista una, dar tb sa vorbesti din timp ca este rezervata cu mult timp inainte, iar daca nu faci cezariana nu prea vad cum poti sa te programezi. Dar eu am stat cand am nascut prima oara intr-un salon cu 2 paturi, cu WC si chiuveta proprie, frigider. A fost super ok, am avut noroc, m-au cazat acolo fara sa cer (nici nu stiam ca sunt astfel de saloane) sau sa dau ceva.
Am mai stat in spital acum 1 luna, asa ca daca mai ai intrebari, poate pot sa-ti mai raspund.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 35+ Maria

Si cum arata e curat? asistentele cum sunt? Grija mea e sa am copilul cu mine si sa nu mi-l hraneasca cu formula pt ca o sa imi fie mie greu apoi sa il dezvat. aaa si da nasc natural. Cum sun saloanele, cate paturi au maxim ai idee?

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annaiss spune:

O rugaminte, daca aveti informatii mai multe despre spitalul Filantropia
care sunt conditiile sau ce ati mai aflat despre personalul de acolo, poate ma ajutati si pe mine

Irina 31 + Miruna Arya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

fetelor...va rog f mult sa nu-mi dati in cap....adik cele care au hotarat sa nasca prin cezariana.

insa neuronul meu nu poate sa asocieze niste informatii de genul...

"buna maria...ce mai faci nu te-am vz ce 100 de ani...ce zici ne vedem si noi la o cafea duminica?"
"sambata e mai bine...duminica nu pot ca am programare la 2...."
"la coafor?"
"o draga nu mai esti la curent...sunt gravida si la 2 tre sa ma duc sa nasc..."

va rog sa ma iertati , pe bune....insa fac comparatie intre cele 2 nasteri de la noi din odisee....am tremurat toata la andrelina....pe cand la larisel...m-am bucurat enorm ca e bine si bblinele la fel...insa parca a lipsit emotia.

sunt 100% de acord cu cezariana...daca este cazul...ca nu stii niciodata ce se intampla...dar de ce majoritatea o aleg pur si simplu..????

sa nu-mi sariti in cap plsssss

34+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudetz

apropo de spital....cine mai naste la Giulesti? Mi-ar prinde bine sa vb cu cineva care naste acolo.

29+

Eu o sa nasc la giulesti ...dar nu stiu prea multe nici eu despre spital ...decat ce am mai citit pe DC pe la alte subiecte ...oricum si eu sunt interesata sa aflu cat mai multe ...

Elena, 31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudetz spune:

nu sarim :)
sau eu cel putin....
Ma gandesc la cezariana pt ca pare mai comod si pt ca poate nu sunt ff bine informata ref la beneficiile clare nasterii naturale vs cezariana. Eu am avut o sarcina fara probleme si teoretic in mom asta nu ar fi nici un risc pt nastere vaginala. Am tot citit ca este mult mai sanatoasa o nastere naturala dar nici cezariana nu e de lasat deoparte. Pt ca riscuri pot aparea la ambele.

29+

Mergi la inceput