Pufuleti2010 (71) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

In privinta doctorilor mi-ar place sa existe un contract semnat in care sa se mentioneze:
tarife - consult de rutina, consult urgente, consultatie la telefon, etc...
dar si obligatiile medicului, cum ar fi: in cazul in care nu vine sa te asiste la nastere sa=ti inapoieze toti banutii

stiu sa sunt sf-uri pentru Romania .... dar pentru toate e un inceput

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mamidepuiuti ce m-ai facut sa rad...cuc ochii verzi care face prapad:))
tare de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

multumim si la fete pentru urari pentru poze...........

cris mario te asteptam cu vesti bune/........sa te imb raci ca e frigg......................

Poze
Bea 34+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annaiss spune:

Multumesc de primire

aylin_tarcan mersi de sfat, nu cunosc inca bine regulile forumului dar invat repede

Irina 31 + Miruna Arya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Mai am si eu o intrebare legat de concediul prenatal! Doctorul de familie mi-l poate da cu cateva zile inainte dar cu data de cand vreu eu sa raman acasa? De ex eu ma duc la el pe 15 dec si vreau sa-l iau cu data de 21 dec.As vrea de pe 18 dec sa-l am si sa-l las la servici, incat sa nu mai vin pe 21 iar ca sa-l aduc la servici.

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

mariucasara urata faza cu dr.Adevarul ca si la mine la Daria dr nu a trecut deloc sa ma vada.M-am intalnit doar de 2 ori la pansament.e drept ca m-am refacut f repede si bine dar tot mi-ar fi placut sa ma bage un pic in seama.Sau poate o fi considerat ca "taxa"platita era doar pt operatie nu si pt atentia ulterioara
Acum am alt medic , sa vedem cum vor decurge de data asta lucrurile

Mihaela 33+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

si e cumva acelasi doctor la care mergi acum?
nu am auzit sa nu vina doctorul sa te vada dupa operatie, eventual nu vine deloc la operatie, ... sau poate era o somitate si-si trimitea doar asistentii...

33+

E o confuzie. Prima data eu am nascut natural cu medicul de garda ca al meu nu a ajuns. Acum merg la alt medic la care merge si KarmenS iar pe ea nu a venit deloc sa o vada cat a stat internata cu contractii. Eu doar ma revoltam....

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 33+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

alexutzzza sarcina a fost usoara pentru mine, doar ceva greturi prin luna a 3-a. Nu am luat pana acum nici un fel de medicamente ( in afara de vitamine ) si sper sa pot rezista pana la final

Irina 31 + Miruna Arya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

m-am intors: m-am dus bou si... nu am luat ghete, ca am zis sa iau mai intai apa, branza, buretzi vase. cine ar fi crezut ca in 30' o sa fac asta, apoi ca nu mai pot?? habar nu aveam ca din carrefour pana in mall e o distanta care se lungeste in sarcina cu un kilometru/saptamana. pur si simplu m-am tarat ca melcul pana la masina sa duc cele 3 lulele cumparate si nu am mai putu sa ma intorc in mall. mai fac maine o incercare:direct la "ecco" la ghete, apoi plec la doctor de acolo. sper sa ajung la dr

catalutza, cris_mario, onitza, bafta la dr, sa fie totul bine si pt mami si pt bebe

cristies, mie mi se pare fain asa, dar nu am vrut sa dau batai de cap.

chestia asta cu spitalele mie imi suna tare urat, a colaps: adica maternitate "inchisa" pana pe 5 ianuarie??? pai, cine are termen acum/de sarbatori ce face, lasand la o parte prematurii? apoi sectiile din mai multe spitale: pai cate locuri au si aia de la Polizu/Giulesti? ca nu-mi inchipui ca in ditamai Bucurestiul se nasc doar cativa prematuri...si daca nu mai au incubatoare ce fac? ii trimit cu elicoptere in ...alte orase/Ungaria?

avand in vedere aceste chestii, eu ma leg de pat pana la revelion

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

deci cred ca am fc o mare varza....am fc un cont...am bagat niste poze ce aveam pe la indeman in calc....sa vad daca se si posteaza

34+ LUCA

http://picasaweb.google.ro/home

Mergi la inceput

Am vazut cate lucruri frumoase ati cumparat pentru bebelush. Am luat si eu cate ceva, strictul necesar, pana acum . Si cu ajutorul vostru aproape am finalizat bagajul pentru maternitate

Irina 31 + Miruna Arya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

mda...tre sa studiez capitolul poze...momentan imi prnd urechile

34+ LUCA

Mergi la inceput