Pufuleti2010 (71) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 8
danasor spune:
In privinta doctorilor mi-ar place sa existe un contract semnat in care sa se mentioneze:
tarife - consult de rutina, consult urgente, consultatie la telefon, etc...
dar si obligatiile medicului, cum ar fi: in cazul in care nu vine sa te asiste la nastere sa=ti inapoieze toti banutii![]()
stiu sa sunt sf-uri pentru Romania .... dar pentru toate e un inceput

33+ 
Beatrice1982 spune:

mamidepuiuti ce m-ai facut sa rad...cuc ochii verzi care face prapad:))
tare de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
multumim si la fete pentru urari pentru poze...........

cris mario te asteptam cu vesti bune/........sa te imb raci ca e frigg......................
Poze
Bea
34+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Annaiss spune:
Multumesc de primire
aylin_tarcan mersi de sfat, nu cunosc inca bine regulile forumului
dar invat repede
Irina
31 +
Miruna Arya
nicolcris22 spune:
Mai am si eu o intrebare legat de concediul prenatal! Doctorul de familie mi-l poate da cu cateva zile inainte dar cu data de cand vreu eu sa raman acasa? De ex eu ma duc la el pe 15 dec si vreau sa-l iau cu data de 21 dec.As vrea de pe 18 dec sa-l am si sa-l las la servici, incat sa nu mai vin pe 21 iar ca sa-l aduc la servici.
33+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
mariucasara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
si e cumva acelasi doctor la care mergi acum? nu am auzit sa nu vina doctorul sa te vada dupa operatie, eventual nu vine deloc la operatie, ... sau poate era o somitate si-si trimitea doar asistentii... ![]() ![]() ![]() ![]() 33+ ![]() |
E o confuzie. Prima data eu am nascut natural cu medicul de garda ca al meu nu a ajuns. Acum merg la alt medic la care merge si KarmenS iar pe ea nu a venit deloc sa o vada cat a stat internata cu contractii. Eu doar ma revoltam....

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
33+
Sebastian Petru
Annaiss spune:
alexutzzza sarcina a fost usoara pentru mine, doar ceva greturi prin luna a 3-a. Nu am luat pana acum nici un fel de medicamente ( in afara de vitamine ) si sper sa pot rezista pana la final![]()
Irina
31 +
Miruna Arya
cris.dogarel spune:
m-am intors: m-am dus bou si... nu am luat ghete, ca am zis sa iau mai intai apa, branza, buretzi vase. cine ar fi crezut ca in 30' o sa fac asta, apoi ca nu mai pot??
habar nu aveam ca din carrefour pana in mall e o distanta care se lungeste in sarcina cu un kilometru/saptamana

. pur si simplu m-am tarat ca melcul pana la masina sa duc cele 3 lulele cumparate si nu am mai putu sa ma intorc in mall
. mai fac maine o incercare:direct la "ecco" la ghete, apoi plec la doctor de acolo. sper sa ajung la dr

catalutza, cris_mario, onitza, bafta la dr, sa fie totul bine si pt mami si pt bebe
cristies, mie mi se pare fain asa
, dar nu am vrut sa dau batai de cap.

chestia asta cu spitalele mie imi suna tare urat, a colaps: adica 
maternitate "inchisa" pana pe 5 ianuarie??? pai, cine are termen acum/de sarbatori ce face, lasand la o parte prematurii? apoi sectiile din mai multe spitale: pai cate locuri au si aia de la Polizu/Giulesti? ca nu-mi inchipui ca in ditamai Bucurestiul se nasc doar cativa prematuri...si daca nu mai au incubatoare ce fac? ii trimit cu elicoptere in ...alte orase/Ungaria?

avand in vedere aceste chestii, eu ma leg de pat pana la revelion

Cris,
33+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!
decenuela spune:
deci cred ca am fc o mare varza....am fc un cont...am bagat niste poze ce aveam pe la indeman in calc....sa vad daca se si posteaza
34+
LUCA
http://picasaweb.google.ro/home
Annaiss spune:
Am vazut cate lucruri frumoase ati cumparat pentru bebelush. Am luat si eu cate ceva, strictul necesar, pana acum
. Si cu ajutorul vostru aproape am finalizat bagajul pentru maternitate 
Irina
31 +
Miruna Arya

Daria-Stafania-16.11.2006