Pufuleti2010 (71) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 19
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena_iulia cris_mario numai sa nu patesti ca mine, la ultimul control imi zice de 'repaos' ca nah e mai bine sa ajungem fara probleme in ianuarie, la care io ii spun ca si tura trecuta a spus ca nu se mai poate si ghici ce: imi zice ca am inteles eu aiurea, ca atunci nu era cazulElena 34+ cu Iustin |
foarte "tare" ....
..dar eu am inteles sigur bine....
Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
xela_07 spune:
| citat din mesajul lui decenuela de asemenea m-au sunat ca mi-a sosit si cosul pt bb tot de la bebeshop..de unde a luat alexutza sterilizatorul.....trimit maine in rahova sa intru in posesie... 34+ LUCA |
Si mie mi-au dat mail ca a ajuns cosuletul meu
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
32+
Cristian
cris_mario spune:
cristies scuzeeee
,dar ca sa ma scot va spun ca nu mai pap azi k mi-a luat sotul altcv dulce(m-a sunat si mi-a zs),dar nu mai zic
...asa ca le las ptr maine,dar 
Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
hehe, ce imi plac subiectele astea controversate de umplu paginile rapid
deh, acu' ca nu prea mai prestam
multe dintre noi, e bine sa vorbim de chestii serioase: nasterea naturala, ceza, epiziotomie, etc.
eu fac parte dintre cele care am tinut mortis sa nasc natural s am ajuns la cezariana, dar tot nu cred ca e buna, din muulte motive, cele mai multe legate de bebe, nu de "confortul" mamei. atatea dezavantaje pentru bb stiam la prima sarcina si m-am chinuit sa le uit pe toate, dupa ce am nascut (si sa folosesc verbul asta e impropriu: " am nascut",nu?
)pe Ana, ca a fost totul bine pentru ea (ma rog, eu inca am pitic pe creier ca e sensibila, are imunittae slaba pt ca e nascuta prin ceza, ca de alptat am alaptat pana la 9 luni
).
ma rog, s-au spus multe, nu insist, va spun doar o metafora ce mi-a ramas in minte de atunci: daca o larva de fluture sparge singura "gogoasha" in care a aparut, ea va putea zbura imediat. daca cineva ii taie cu un cutit coconul, larva se transforma in fluture, dar nu va putea sa zboare niciodata ca un fluture adevarat.
eu voi avea doi fluturasi nezburatori, dar, sper, sanatosi
Cris,
33+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!
alexutzzza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui danasor
Ai un contract semnat , sau asa e politica lor, fiind o clinica privata (asa am inteles de la voi)? mi se pare ca platiti si niste asigurari medicale ??? 33+ ![]() |
am un contract de asigurare si tot ce iti fac are pret pe net te avertizeaza dinainte ce treb sa platesti ce nu ce e inclus in asigurare si ce nu si treb platit separat nu iti face nimic fara sa te informeze in prealabil despre tot inclusiv costuri si sa obtina acordul tau si iti da factura ptr absolut orice
32+
Yannis
Annaiss spune:
| citat din mesajul lui danasor Annaiss sa nu te superi ca ma bag , dar mie imi suna tare bine Miruna Anais , sau Arya e ceva special pentru voi?![]() 33+ ![]() |
nici o suparare

Miruna e ales de mine si Arya de sotul
Irina
31 +
Miruna Arya
cris_mario spune:
cris ....

.... ce asociere frumoasa ai facut...va fi bine cu bebe si copii vor fi sanatosi.

Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
danasor spune:
| citat din mesajul lui elena_iulia cris_mario numai sa nu patesti ca mine, la ultimul control imi zice de 'repaos' ca nah e mai bine sa ajungem fara probleme in ianuarie, la care io ii spun ca si tura trecuta a spus ca nu se mai poate si ghici ce: imi zice ca am inteles eu aiurea, ca atunci nu era cazulElena 34+ cu Iustin |

noua de abia de sapt trecuta ne-a spus dr. stop, la 32 sapt, dar ne linistisem de mult, nici nu mai tin minte
33+
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
![]() ![]() ![]() noua de abia de sapt trecuta ne-a spus dr. stop, la 32 sapt, dar ne linistisem de mult, nici nu mai tin minte 33+ ![]() |

nu e de ras..am abia 29 sapt 

Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
Cris.dogarel imi dai voie sa-ti decernez premiul Nobel pentru literatura? Ca Obama l-a luat azi pentru pace.
Asocierea cu fluturii a fost la mare inaltime! Si eu iti doresc sa ai amandoi fluturasii sanatosi
.
34+