Pufuleti2010 (71) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annaiss

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Annais, da-ne si datele tale sa fii pe prima pagina! Bine ai venit si nastere usoara!

34+

DN 03.04.1974 UM 01.05.2009 DPN 05.02.2010 cu - dr Stelian Pana SPITALUL Filantropia Bucuresti

Irina 31 + Miruna Arya

Bine ai venit si pe listuta! Foarte frumoasa combinatia de nume alese pentru fetita!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

fetelor va multumesc si va trimit tuturor cate un maaare pupic

decenuela ..knd o sa pui poze..sa pui si cu achizitiile

nikole te astept la mine

xela super ai povestit

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Bea, sunt super pozele voastre si voi niste frumosi. Si cum zicea Cris.dogarel, aia in care esti fara rochie e tare de tot.

Alexutzzza, si pozele voastre de la nunta sunt super. Nu stiu daca am mai zis (de batranetile maica ) asa ca iti zic acum. Super si voi doi niste frumosi care se vede ca se iubesc mult.

Acum 33+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Annaiss sa nu te superi ca ma bag , dar mie imi suna tare bine Miruna Anais, sau Arya e ceva special pentru voi?

33+

Mergi la inceput

Onitza, uite niste de la mine ca sa te mai binedispui.

Si o rugaminte, mai ales cand ai dureri NU MAI CARA!!!! Mai bine faci cinci drumuri la magazinul din colt decat unul la Supermarket.
si nu fi suparata ca te-am mai certat si eu!

34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Eu am trecut si prin colica renala si prin dureri de masele... deci zic eu, sunt pregatita si de nastere naturala. Plus ca am facut si cursurile alea, pe mine una chiar m-au ajutat....mai ales tehnicile de respirat, pe care le exersez cand nu e sotul acasa ca sa nu gafai in ochii lui . Si apoi, vb lui Bea pe o gaura tot trebuie sa iasa!

Catalutza 30+ Irina

Si eu zic ca esti pregatita. Citeam pe undeva pe net inainte de prima nastere ca durerile sunt mari, dar nu insuportabile. Pe urma, la partea practica, era sa lesin de durere, dar de la oxitocina aia, nu de la durerile de travaliu natural, daca intelegi unde bat.

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Cum adica? Oxitocina nu era cumva sa accelereze? Eu iar m-am ametit in denumirile astea medicale .

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Fetelor nu-mi vine sa cred ca s-a dus aproape un capitol azi asa de repede .. Si inca nu si-a facut lorex aparitia de seara

elefantica bine ai revenit

Dar mai stiti ceva de vi4i si de roco
lylika iti dau si eu 3 fete sa-ti poarte noroc Sa speram ca vei naste luni asa cum iti doresti.

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

nicolcris22 aici poti vedea cateva poze de la nunta si
dupa nunta

decenula eu fac ceza ptr ca trebuie, nu am voie sa nasc normal din motive medicale

32+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am revenit de la dr

vesti bune: bebica s-a intors si sta exact cum imi imaginam eu cu picioarele in ficatul meu...dupa masuratorile eco este mai mare cu o saptamana,ceea ce ma bucura enorm,a zs k nu-mi da vitamine/Ca/Mg...sa pap eu mai multe fructe/legume/branza/lapte/carne...mi-a spus sa fac antitetanosul..intrerup elevitul si iau maltofer 20 zile..apoi in ianuarie fac analizele de trim 3..si la urmatorul control merg in jur de 15 ian...a zs REPAOS SEXUAL PANA LA NASTERE sotul a zs k el prin asta intelege pai rarut nu deloc...so.......este incantat k nu m-am ingrasat(a zs si el k alea 10 kg nu se vad)

akm merg sa cit din urma,apoi la bucatarie k m-a trosnit o de gogosi......

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Felicitari pentru vestile bune. Ce printesa draguta... Mai naspa cu sexul, dar recuperati voi . Si nu mai vorbi de gogosi ca plec la bunica (si nu sta decat la 150 de km)..

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

cris_mario numai sa nu patesti ca mine, la ultimul control imi zice de 'repaos' ca nah e mai bine sa ajungem fara probleme in ianuarie, la care io ii spun ca si tura trecuta a spus ca nu se mai poate si ghici ce: imi zice ca am inteles eu aiurea, ca atunci nu era cazul

Elena 34+ cu Iustin

Mergi la inceput