Pufuleti2010 (71) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 17
danyelana spune:
Annaiss, bine ai venit la noi.
Sarcina usoara in continuare si nastere la termen. 
Cris.mario, ce bine ca ai vesti bune de la dr.
Si "repos " inseamna deloc nu din cand in cand.
Onitza, imi pare rau ca nu ai reusit sa te vezi cu nici unul din medicii tai si mai ales ca nu te simti bine. Incearca sa te odihnesti mai mult i sa ia grija de tine. 

Decenuela, perfect de acord cu tine in ceea ce priveste cezariana. In caz de nevoie, da dar doar de frica in nici un caz.
Si oricum aici nu fac ceza decat la nevoie. 
Cristis, ai fost tare de tot la faza cu ora. 
Ce fac hormonii din noi. 

Acum
33+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
al3csa spune:
Onitza imi pare rau ca ai venit cu asa vesti azi ... Sper totusi sa nu iti pierzi speranta si sa mai incerci macar o data
sa vb cu dr acela.
cris.mario ma bucur ca esti bine si tu si bebelina
si ca s-a intors.
30+
Yannis Andrei
Poze
Nik0le spune:
xela, foarte frumos ai povestit! 
cris_mario, felicitari pentru vestile bune de la dr!
Vin si eu la gogosi...
![]()
cristies, cris.dogarel, dati-ne si noua reteta de lasagna, pls!

Am editat pt ca initial am citat mesajul xelei si ocupa juma' de pagina... 
Nico
de
Isabela si
30+ cu
Irina
Annaiss spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa Annais imi place f mult user-ul(numele) tau si numele pe care i-l vei pune comorii tale .. Sa ai o sarcina usoara si bebelina sanatoasa si ma bucur ca ti-ai facut curaj sa intrii sa vb cu noi ![]() 30+ Yannis AndreiPoze |
al3csa multumesc de primire

sunt mai retrasa de felul meu dar voi m-ati facut sa ma simt bine venita de la inceput

pentru toate
decenuela spune:
xela ai mare dreptate 

trebuie sa fim curajoase dar...din nefericire nu aduce anul ce aduce ceasul. asa ca, trebuie sa fim destul de destupate la minte incat sa trecem peste toate si sa facem ce e mai bine pt bb si noi....daca trebe cezariana...no comment.
fetele sunt
bucuroasa...
la ora 2 cand nu aveam somn..am citit la mica noastra publicitate de pe forum ca cineva vinde un cos auto primii pasi si un marsupiu de la 0-18 luni.....cu 150 ron. trimis...vazut ..adus acasa...placut...sunt in perfeta stare.
de asemenea m-au sunat ca mi-a sosit si cosul pt bb tot de la bebeshop..de unde a luat alexutza sterilizatorul.....trimit maine in rahova sa intru in posesie...
34+
LUCA
al3csa spune:
cris.mario am uitat sa te cert ca m-ai lasat sg ... Cum adica deloc???
Oof .. e ceva ce nu e bn de nu te mai lasa?? Mie nu mi-a zis nimic cand am fost la ultimul control.. Sa ma astept sa-mi puna si mie interdictie????

30+
Yannis Andrei
Poze
elena_iulia spune:
Annaiss bine ai venit! sa ai un bebe sanatos si la termen!
Mariucasara sunt de acord cu tine, mi se pare ca trebuie sa ai mai mult curaj ca sa alegi ceza, eu sunt ingrozita de-a dreptul ca ajung acolo mai ales ca desteptii din capatul lumii Suceava nu au auzit decat de anestezie totala
, nu ca de anestezie epidurala ar fi auzit
, aici daca vrei natural pai natural ai 
Nicolcris22 daca nu se intoarce nu te risca, am auzit recent de un caz naspa rau cu nota 2 la bebe si hemoragie la mama, erau sa se duca amandoi
bea super pozele 
Elena
34+ cu
Iustin
danyelana spune:
Xela, multe 

pt tine. Foarte frumos povestit si ai fost tare curajoasa. 
Decenuela, felicitari pt cumparaturi.
Sa le stapaniti sanatoi si sa se bucure bebe de ele. 

Acum
33+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Annaiss spune:
cris_mario si eu sunt in aceeasi situatie, la controale am fost la cabinet la doctor, si inca nu am vazut spitalul
dar din ce am citi e din cele mai laudate
ramane sa sper in bine![]()
Irina
31 +
Miruna Arya
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut Cris, felicitari pentru vestile bune ![]() ![]() "Repaos" nu prea e egal cu "mai rarut"Hmmm, gogosi zici.... ![]() ![]() si eu n-am nimic dulce prin casa....![]() 31+ ![]() |
asta vrea el sa creada

Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze