Pufuleti2010 (71) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 20
cristies spune:
Alexutzzza, cand ai fost la bbshop sa-ti iei ala te-au lasat sa te uiti si la altceva?
Scuze daca mi-ai mai raspuns...
34+
danasor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Annaiss
nici o suparare ![]() Miruna e ales de mine si Arya de sotul Irina 31 + Miruna Arya |
bravo lui ca se implica
, e frumos si Arya si mai ales ca stii ce insemnatate are pentru tatal ei...
33+
cristies spune:
Nikole, dupa ce e gata iti dau reteta. Eu aveam una dar acum am incercat-o pe cea de pe cutie.
Cea veche era cu carne de pui si ciuperci si un sos de smantana si nu putea fi mancata decat la momentul respectiv.
Aceasta are bechamel si poate fi reincalzita.
Oricum, nu te uit. Revin.
34+
cris.dogarel spune:
cris_mario, pai, deh, de la zilnic la...deloc, e omul shokat
. io zic "repaos"="alternative", la fel de avantajoase pt tati![]()
![]()
cristies,
nikole, reteta de lasagna e: faci separat:1 sos bechamel (2 pahare lapte,50g unt3 linguri faina,nucsoara, sare- pe foc pana se incheaga), 2 sos bolognez de carne(carne tocata 400g,un morcov, o ceapa, 2 catei usturoi, 400ml piureu de rosii/rosii la cutie, 100ml apa/supa de legume;ierburi-busuioc, cimbru, oregano, sare; se calesc impreuna 30'). apoi ungi tava si pui straturi alternative astfel: sos bechamel, parmezan/cascaval ras/sos bolognez/paste, pana termini compozitiile. ultimul strat e de sos bechamel+parmezan). eu am facut in vasul patrat de Yenna, unde mi-au intrat 3-4 straturi si jumate de pachet de paste ptr. lasagna.
alexutzza, nu e tarie de caracter, era tarie de ...uter
Cris,
33+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!
danyelana spune:
Cris.dogarel, frumoasa metafora cu fluturii si bebeii. 

Acum
33+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
Fetelor maine dimi ma duc sa-mi schimb buletinul
.....in sf a rezolvat sotul cu nasul lui mario(consilier pe la primarie)..si mi-l face cu promisiunea k in ianuarie sa platesc impozitul..asta e orikm trebuia platit,dar nu ma pot lipsi akm de 6 mil...sunt si sarbatorile...si mie duminica imi expira buletinul![]()
Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
danyelana spune:
Cristies, te-ai apucat de un nou capitol? 
Tu esti responsabila cu tehnica. 

Acum
33+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danasor spune:
Cris_Mario stiu... voi sunteti tineri casatoriti, e normal sa 

cand iti da dr. o asa veste![]()
lasa ca recuperati voi ![]()
33+ 
adina_bulina spune:
Salutare, fetelor! Hai, cand incepeti capitol nou ca am si eu muuulte de spus!? Mi-am facut curaj si am zis sa nu fiu pe ultima pagina de capitol, ci pe una mai de inceput, ca sa aveti ce citi, desi imi pare rau sa va spun, dar nu voi avea prea multe vesti bune, asa cum va place voua sa scrieti la inceput de capitol "speram ca acest capitol sa avem numai vesti bune". Asta e! Sper sa ma ajutati. 
32+
Maria Dalia

, sau Arya e ceva special pentru voi?