poznasi dragalasi - ian-febr 2004 -10

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aha, am inteles - shobi e un fel de tzesti (testoasa) sau foki (foca), da?

eu am crezut ca e ceva religios
bine, acum clar ca e

apropo de shobi, tzesti si alte lighioane, nu stiu la voi cum o fi, dar Matei are 3 favoriti: delfin, testoasa si foca. are zile intregi cind numai tiuie ca un delfin, sau face ca foca in loc sa vorbeasca.
isi pune pilota in spinare si merge prin casa, zice ca-i testoasa, sau cind nu se poate hotari zice ca e foca cu carapace sau delfin cu carapace.
uneori tb sa "vorbim" si noi ca el

mai traieste careva la gradina zoologica?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

"La multi ani!" Un an nou fericit , cu multa sanatatate si implinirea tuturor dorintelor!

"La Multi Ani!"- tuturor sarbatoritilor de azi!

Ioana- felicitari pentru bb. Sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere usoara.

Nici ai mei baieti nu sunt ordonati- Dar la Dragos merge amenintarea - daca nu strangi jucariile imprastiate aduc sacul si la gunoi cu ele - in 10 minute sunt stranse toate jucariile.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adina, o sa am un weekend tare greu. Duminica vom lua decizia finala pentru ca nu o mai putem tine pe Alex atata plecata la bunici. Poate altadata, desi eu nu le am deloc deloc cu dansul. Nu ai vazut om mai impleticit ca mine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Multumim pentru urari

Rox, punem mana de la mana si iti construim o scara sa urci mai repede.

Adina, nu-s mai ordonati Arturicii, doar nu crezi ca va intrebam numa sa ma laud io cu ce baieti am :-)
Noo. Insa insist eu pe curatenie si pe ordine; uneori iese, uneori nu...

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 23+

Mergi la inceput

a, una de la Yann, aseara:

"-Mami, dar de ce nu te faci si tu ceva?
-Cum adica??
-Adica sa ai si tu asa, servici, altfel. De exemplu sa te faci politist.
-Pai nu stiu eu cum e cu politistii.
-Pai du-te mami la scoala de politisti si inveti.
-.....
"
No comment

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

chiar asa, Ioana, de ce nu te faci tu politist?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Intai de toate
Yann
Rares Ioan
Ioana

Sa fiti sanatosi,bucurosi si fericiti si sa vi se indeplineasca toate dorintele!!!

In al doilea rand va multumesc pentru urari.Ioana e numele meu ...secret.Nu-l stie multa lume,ma rog-el este doar nume de botez(din aceasta cauza nu este trecut in acte)si nu-mi place sa explic lumii ca intai m-au nascut si declarat cu acte si apoi m-au botezat...Am impresia ca cersesc "la multi ani" dand atetea explicatii asa ca prefer sa nu spun. Dar oricum,va multumesc pentru urari.

In ce priveste cat de ordonat e Andrei,uneori e ordonat si se dezbraca frumos,le pune la loc,strange jucariile dupa ce s-a jucat,ba chiar ma ajuta si pe mine la ordine.Alteori...parca surzeste brusc si nu mai aude nici o comanda.

Ioana da chiar,de ce nu te faci si tu ....ceva?
Roxesti frumoasa,esti desteapta si poti face tot ceea ce-ti doresti.Cat despre picaj...o sa-ti spun ceva ce i-am spus unei prietene dragi atunci cand a trecut printr-o alegere grea "FRUNTEA SUS,GENUNCHII TARI!!!"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

multumim iar si iar de urari.

Pai eu de facut m-am facut insa se pare ca nu-s multumiti voinicii.

Anca, mie nu imi plac oamenii rai, d-aia nu ma fac politist. is bine asa cum is io.

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ioana deci te faci politist! hahaha Mai bine le spui ca esti detectiv si ca te ocupi cu identificarea obiectelor ce nu se afla la locul lor la ei in camera.

Roxi, tinem pumnii sa rezolvi cumva cat mai repede. C-o fi laie, ca balaie...dar sa nu mai fie incertitudinea asta care te macina. Si sa nu-ti imaginezi ca eu sunt o dansatoare fata pereche, toti suntem incepatori acolo, mai am inca o prietena care vrea sa vina si o iau duminica. Dar te inteleg daca nu ai chef, oricum, oferta ramane valabila.

Anca, da, ai ghicit, shobi e un fel de tzesti sau de foki. E un sobolan gri si urat, de la IKEA, am luat vreo 10 ca stii cum e, e nedezlipita de el asa ca a intrat in categoria consumabile. Dar acum avem si variatii, ca am gasit si shobi mai mici, si sholbi colorati (albi, negri) - asa ca avem o varietate de shobi. Asta pe langa niste Webkinz pe care-i iubeste sincer dar de mai putin timp, si alte lighioane. am si un tigru imens, cam cat un dulap, asa.

Imelda, bine ca ne-ai spus, de acum incolo o sa-ti spunem pe numele de botez

Cristina, bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu stiu cum o sa fie, dar ne am decis sa ne mai dam o sansa de data asta. Dar scara tot e necesara, ce sa mai zic de genunchii tari.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput