poznasi dragalasi - ian-febr 2004 -10
Raspunsuri - Pagina 19
buli spune:
Roxana, spatele drept, privirea inainte, genunchii tari si zimbetul pe buze, da?
ah, si pletele in vint!
tin pumnii sa fie bine data asta
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia Auzi, si pentru genunchii tari nu ti-ar prinde bine niste exercitii la sala de dans? |
eu cred ca DA
ups - nu pe mine m-ai intrebat
buli spune:
asa ... eu ma duc la birou.
nu se mai poate - tre sa vad cu ochii mei niste treburi.
v-am zis cum umblu? cu o cizma de-a mea si un bocanc de-al lui Ovi, noroc ca poarta 45. un fel de risu' plisu' - mai mult risu', cred.
mai am 10 zile fix, intr-un fel am avut noroc ca s-a nimerit in vacanta, daca trebuia sa stau singura 30 de zile, ma urcam pe pereti, nu alta.
v-am pupat, sper sa revin acasa asa cum am plecat, tot cu dreptul fracturat, fara "suplimente"
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia Auzi, si pentru genunchii tari nu ti-ar prinde bine niste exercitii la sala de dans? |
Ba cum nu? Dar we asta ne facem temele si schimbam liste cu asteptari, fixam reguli, etc.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Anca, mai e asa putin, o sa vezi ce zboara timpul si acusica incepi sa zburzi sau o concurezi pe Adina la dansuri.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
De cand cu ale mele nu prea v-am mai scris despre Alex. Deocamdata a fost in vacanta prelungita la bunici, pentru ca am incercat sa o tinem putin departe de soc si sa stabilim cu un psiholog care e modalitatea de a-i explica mai bine ce se intampla. Ceea ce am si facut de altfel, insa nu va fi cazul acum. Ne-a recomandat insa sa vorbim cu ea, sa ii spunem ca au fost probleme, sa ii explicam faptul ca nu au legatura cu ea si ca se intampla intre adulti, pentru ca si-a dat seama cu siguranta ca e ceva in neregula, si e mai periculos sa nu explici si sa isi faca singura ganduri.
Ca si activitati extra, ramanem la pictura deocamdata. M-a rugat sa nu mai mearga la balet si in sfarsit am inteles ca nu ii place si pace. Nici dansurile nu o intereseaza. Dar s-a bucurat la ideea de a merge la Fastrackids si o voi inscrie de saptamana viitoare. Sa vedem cat o va tine interesul.
Ramane sa o inscriem la scoala anul asta, cred ca la scoala 10 in Floreasca. Am auzit lucruri foarte bune despre ea, insa e o loterie pana la urma. Cica e scoala de care apartin oricum cu domiciliul (eu l-am pastrat in Bucuresti) si ar fi simplu cu inscrierea. E si aproape de bunici, ce sa mai, cred ca asta ar cam fi decizia finala. Dar mai investighez pana la sfarsitul lui februarie cand sunt inscrieri.
Rox , mamica
A_Iulia spune:
Rox, eu zic sa te duci sa vezi de scoala, eu am fost de prin noiembrie si am vorbit. Cica la multe scoli au inceput deja inscrierile. Sa nu amani prea mult, mai ales daca e o scoala buna, sa nu ai vreo surpriza.
Anca, bine ca ai de unde sa imprumuti pantofi 43! AMR 10 zile deci, hai ca nu mai e mult.
adlemi spune:
Uf,ce bine de noi ca incepem scoala abia la 7 ani si...Si sper ca atunci cand o incepem sa fim plecati de mult din Ro.
Adina,sa inteleg ca te-ai apucat de dansuri?Unde faci?
Rox,incetul cu incetul trec toate.Trebe rabdare si ganduri frumoase.Si musai fruntea sus si genunchii tari.
Anca,mult a fost,putin a ramas.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
buli spune:
a,ce bine fuse la servici, chiar mi-a placut. am sa ma mai duc asa, o data pe saptamina :D
dar, mai nou, am buza de jos umflata. am vrut sa-i dau lui M un pupic pe ceafa si s-a ridicat brusc. m-a umplut de singe ... si vad ca tare greu imi trece.
Matei mi-a zis de vreo doua ori ca nu vrea la scoala. nu stiu ce l-a apucat, zau, zice ca e prea greu. poate i se trage de la nenumaratele cunostinte care tot vorbesc de scoala de parca ar fi ceva imposibil de dovedit. nu e vorba ca n-o sa se descurce, dar tare as vrea sa mearga cu drag.
.... aaa, si sa stiti ca imi dau seama ca vorbesc prea mult, dar nu ma pot abtine. si nici n-am stare sa ma apuc de ceva serios.