poznasi dragalasi - ian-febr 2004 -10

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Anca, pana reusesti cu satul tematic de care vorbeai, noi am mai vizitat pe acilea si asta:
http://www.uppercanadavillage.com/night.htm

ti le arat ca sa vezi ce mai fac astia aici; cum s-ar spune din tantar armasar ca sa nu zic cealalta expresie mai nepoliticoasa

oricum a fost taaare fain;

Is chiauna, Philip cu infectie la ureche, a trecut pe antib 15 zile.

Ce vroiam sa va intreb:
-ai vostri prunci sunt ordonati?
-cand isi scot pijamaua/geaca/etc si le pun direct la loc?
-munciti mult cu ei sa ii convingeti sa isi faca ordine in camera?

Ca eu cam am de furca sa ii conving de unele lucruri, parca nu le intra in reflex sa isi puna cum scot de pe ei ceva direct la loc.
Cum stau acum mai mult acasa ma cam apuca toate cele cand fac curat in buc si pe cand termin si intru in casa acolo e ca dupa razboi, apoi fac si ei dau o tura in buc si iar asa, dezastru si tot asa.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Ce vroiam sa va intreb:
-ai vostri prunci sunt ordonati?
nuoooo
-cand isi scot pijamaua/geaca/etc si le pun direct la loc?
nuoooo
-munciti mult cu ei sa ii convingeti sa isi faca ordine in camera?
daaaa,
l-am amenintat ca nu vine mos craciun daca nu face ordine. a facut el ceva, dar juma de ora m-a bodoganit continuu

sanatate lui Philip , ma duc la doctor house :)

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Hahaha, super raspunsurile Anca. Asa or fi si fetele?

La multi ani Adlemi-Ioana!!!!!

La multi ani Rares Ioan!!!!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

La multi ani dragul nostru YANN
Pentru noi azi e DOAR ziua ta !!!

p.s.de o vreme incoace vor sa aiba ceva DOAR al lor. L-am serbat pe Philip de Sf Filip si tare bucuros a fost ca a fost DOAR ziua lui. Asa ca si ptr Yann azi e DOAR ziua lui

Ioana,

Mergi la inceput

cam telegrafic, nu?
ma astepta Ovi cu degetul pe enter, noi sintem fani dr house si cind n-avem chef de film lung "bagam un dr house"

despre fete nu stiu ce sa spun, sa zica mamele lor

Matei citeodata ma face la nervi, parca iese din haine pur si simplu si le las as, jos.
si cu jucariile avem de furca. face cite un traseu de care sa indragosteste si tb sa aspiram in jurul lui (noroc ca de vreo 2 luni aspira singur). la lego, iarasi. face diverse din capul lui si face expozitie - sa te fereasca sa te atingi cumva de expozitia lui (care poate ajunge si la 15-20 "obiecte")

eu il tot pun sa mai stringa, uneori se conformeaza, alteori tb sa zic de 3 ori, alteori ma bodoganeste in barba si 5 min.

La multi ani, Yann!

La multi ani Rares-Ioan!

la Multi ani Arturica -Ioana si Imelda- Ioana !(
asta nu stiam)!

si sa va traiasca sarbatoritii daca mai aveti pe-acasa

Mergi la inceput

Anca, la noi de de-abia 6 jumate seara dar tu nu ai somn??

Stim cum e cu expozitiile lego si cu piesele pastrate pe geam ca "ne trebuie maine".

Dr House imi place mult si mie, sotul e cu Stargate sau alte asemenea.
La dr House am vazut pe nerasuflate primele 3 serii pana m-am cam plictisit. Acu sunt cu tot felul de alte filme la vizionat. Insa ma uit dupa ce se culca baietii.

Multumim pentru urari!

Ioana,

Mergi la inceput

si noi, tot dupa ce se culca Matei punem filme. insa daca avem acelasi microb, vedem si cite 2-3 episoade odata. de fapt am si terminat ce s-a filmat din seria 6, asteptam sa mai apara un episod.

nu prea am somn ca nu prea umblu ziua si n-am de la ce obosi.

am citit azi o carte misto, isabel allende - ines a sufletului meu. cred ca e cea mai faina din toate pe care le-am citit de autoarea asta.

aaa, si la capitolul filme, aseara am vazut "das leben der anderen", f fain.

de-acu ma bag si eu la nani, se termina bateria si mi-e lene sa scotocesc dupa incarcator.

Mergi la inceput

din motive de reducere a nr de bagaje admis/calator (de la 2 la 1) noua ni s-au redus sansele de a mai primi ceva din Ro. asa ca la carti de ai ceva interesant numa la cele electronice pot sa sper.

la filme mai merge ca vin indesate pe vreun hard;

somn usor!

Ioana,

Mergi la inceput

www.4shared.com, user: desprecarti@yahoo.com, parola: romania

poti cauta pe aici carti. eu am gasit cite ceva. insa nu pot sa citesc pe comp, pe hirtie e altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

sarbatoritilor cu numele de azi , sa fiti sanatosi si voiosi!

Imbratisez cu drag cele de 2 Ioane.

Raspunsurile la intrebarile Ioanei: NUUUU pentru toate cele 3 puncte. La ultimul as fi zis da, dar oricum nu am dat in branci.

Mie sa imi motivati absentele de la discutii va rog, ca sunt jooooos jos pe fundul caldarii. Dar vine ea si urcarea.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Roxi of, scumpa de tine. Fii tare, o sa treaca. Nu vrei sa vii la cursuri de dans? Sambata si duminica dupa-amiaza cate o ora. Te invata pasii, in fiecare zi faci un alt dans.

Anca, shobi reprezinta un animal de plus (sobolan) preferat pe care-l cara dupa ea oriunde. Ce-i drept, am luat acolo o varianta mai mica de shobi (ca avem mai multi, diferite culori). L-a sfintit bine de tot, asa ca daca ii e rau cuiva eu ma ofer sa vin sa-i dau cu coada lui shobi pe la tample sa se faca bine.

Ioana, LA MULTI ANI! Nu e doar pentru Yann, e si pentru tine, dar pssst nu-i spune! Eu ma minunez ca Arturicii sunt ordonati. La noi daca se joaca Vivi o jumatate de ora undeva, zici c-a trecut taifunul. Intr-un fel m-am mai obisnuit cu ideea ca nu poate sa le aiba pe toate si ca e dezordonata, sper sa dam si militaria din pod dar peste vreo 2-3 ani cam asa. Imi amintesc ca nici eu nu ma omoram cu ordinea la varsta aia si uram sa fac ordine. Cred ca e o trasatura de caracter mostenita
Are de exemplu un coleg la gradi foarte ordonat, mama lui imi spunea ca strange tot, tot e in ordine, totul impaturit, asezat frumos...deci cred ca e nativa inclinatia asta. Bine, e si educabila

La Multi Ani Imelda!
Adriana, La Multi Ani pentru Rares!

Mergi la inceput