poznasi dragalasi - ian-febr 2004 -10

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

La multi ani piticilor poznasi,Mihnea si Matei!de-acum incep sa se transforme in pitici intelepti!

Roxana,spuneam deunazi ca viata isi are drumul ei...era un adevar!Asa ca lasa-te purtata de valurile ei cu intelepciune si cu incredere in destinul tau si al copiilor.Daca a fost un sut in fund,vezi partea plina a paharului si considera-l un pas inainte!Cum spunea cineva(nu retin cine)daca viata iti ofera doar lamaie ,pune tu zahar si transforma totul in limonada!Cred ca ai puterea sa extragi zaharul!

Am inceput iar gradi ,nu cu drag,ca de...e mult mai bine acasa dar ne intram noi in normal.Edi e trist si el pentru bunicul,inca nu-i vine sa ceada...si tot pune intrebari.Eu ii explicasem ca oamenii mor cand isi termina treaba pe pamant,iar el e convins ca bunicul mai avea multa treaba aici.Mi-a spus la un moment dat :Vezi ,daca in vacanta n-am fost pe la el,a crezut ca nu mai are nimic de facut!sau cand o vede pe mama o intreaba daca ea mai sta cu noi sau se duce la bunicul si alte zeci de intrebari la care nu credeam sa invat asa de repede sa-i raspund.Eu oricum incerc sa nu-l intristez prea tare ,sa-i explic,stam de vorba pe tema asta doar daca are el de intrebat ceva,in rest eu nu aduc deloc vorba...
In sfarsit,nici nu stiu daca am fost f.coerenta!

Va pup,Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Mi-e greu sa vorbesc despre tata ca despre cineva care a fost!Mi-e greu sa raspund intrebarilor copilului meu fara sa vad dezamagirea din ochii lui,mi-e greu sa rad cu pofta de copilariile lui,pt ca bucuria nu mai e deplina...nu credeam sa doara asa de tare!O vad si pe mama singura,parca a ramas fara busola!E trist dar infiorator de real!
Va multumesc pt. rabdarea de a citi mesajul cu care nu vreau sa va intristez ci doar sa ma mai eliberez,caci in fata lor(mama,Edi,chiar si a sotului meu)vreau sa fiu tare ,sa am explicatii....

Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

firutza vreau sa-ti spun si eu condoleante, imi pare tare rau pentru tine si familia ta.
ma ierti ca atunci n-am reactionat, nu mi-a fost indiferent, dar eu am asa o pasarica, de ziua lui Matei nu vreau, nu imi dau voie sa gindesc/discut/fac nimic negativ sau trist. stiu ca e o aiureala, dar asa sint

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Of Doamne, Rox... imi pare foarte foarte rau, mi s-a oprit respiratia cand am citit ultimele tale postare. Suna-ma oricand doresti. Ai grija de tine si de pitici

Noi ne-am intors in seara asta, sunt rupta de oboseala dar a fost foarte frumos. Vivi a facut fata cu brio, au laudat-o toti din grup ca a fost foarte cuminte. Avem si un shobi sfintit, ca l-a atins de toate mormintele si icoanele sfinte. Si de maine gata cu distractia, incepem munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bine ati revenit Adina! Ma bucur ca a fost asa frumos, tare va invidiez. Eu am avut niste sarbatori...

Te las azi sa te odihnesti mai bine si vorbim cand poti. Sau da mi tu un bip. tare

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Adina, sa va fie de bine distractia! ce-i ala shobi?

Roxana, sper ca esti mai bine

arturica sefa ce mai face?

eu bintui pe forumul asta ... numai la fiv nu mi-am dat cu parerea. dar mai am timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

ehehe, arturica nu mai e demuuuuult sefa;

azi am revenit in campul muncii, baietii la scoala;

e super, e zapada, alb, frumos

am mers aproape zilnic la sanius (io numai ca insotitor de bord ca nu m-am incumetat sa ma dau) si le place mult Arturicilor

Sabina e agitata, face tumbe de zici ca-s sala ei de gimnastica nu alta

Yann asteapta sf Ion ca sa fie numai ziua lui; cand a fost Sf Filip a fost mare zi pentru Philip; ce mandru a fost el ca a fost el pionul principal al zilei

Isi numara zilele insa impreuna cat mai e pana la ziua lor si se tot sucesc cu ce cadou vor.

pentru toata lumea

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli
Roxana, sper ca esti mai bine

Nope!

Rox , mamica

Mergi la inceput

imi pare rau. speram ca te-ai mai echilibrat, oricum foarte repede nu ai cum sa te linistesti.

nu stiu cum sa zic, ca sa nu dau cu bita in balta (pt ca nu stiu ce vrei tu), insa eu cred ca muult mai rau decit un divort e sa traiesti o viata care nu-ti place. si in care nu gasesti fericire. nu vorbesc de fericirea absoluta, ci de acel rezonabil si calm pe care ni-l dorim toti. pentru ca te poti trezi la 50 de ani ca ai trait o viata asa cum nu ti-a placut.
imi pare normal sa incerci tot ce se poate, sa fie asa cum vrei tu. de regula in situatii din astea multi viteji se arata la dat sfaturi mai ales, dar numai cine e acolo stie cit poate duce si in ce conditii.

de fapt nici nu stiu exact ce am vrut sa zic, decit poate ca eu cred din tot sufletul ca meriti sa fii fericita si linistita.

Mergi la inceput

Rox , mamica

Mergi la inceput