poznasi dragalasi - ian-febr 2004 -10
Raspunsuri - Pagina 10
buli spune:
Craciun fericit si voua, Roxana, pupam copiii frumosi, sa va bucurati de toate
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
adlemi spune:
Craciun fericit dragele mele! Un Craciun plin de lumina,plin de ganduri frumoase si cu oameni buni alaturi! Fie ca acest Craciun sa fie plin de culori,care mai de care mai vesele si mai luminoase,astfel incat sa va fie viata colorata.
Va pupam pe fiecare in parte!!!!
Craciun luminos!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
mav spune:
Sarbatori fericite, cu sanatate, dragoste, bucurii, liniste sufleteasca, masa imbelsugata si tot ce va doriti!!!
buli spune:
'neatza si la multi ani de Craciun!
zi frumoasa s-aveti sa va tihneasca cozonacii (Ioana?)
noi de dimineata ne tot ferim capetele, elicoperul ala chiar zboara si pilotul abia face scoala
cica ajunge la 30 metri inaltime, daca rezista pina la vara, aia sintem!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
arturicii spune:
Buna ziua lui Craciun!
Cozonacu' a iesit absolut minunat!!!!!!!!
Baietii is tare incantati de ce au primit de la Mos. Am muncit si eu de la 7 la 10 dimineata (acu e 10 juma) la castele si dragoni Mega Blocks ca deh, mai bine le face mami si ei le "modifica" (!!).
Insa s-au declarat extrem de incantati de ce le-a adus Mosu'.
Livingul e asediat de pirati, dragoni, castele, etc. M-am refugiat in bucatarie sa stau eu cu cozonacii mei.
Nu va mai zic ca ii mai asteapta inca in 3 case cadouri de la Mos deci o sa am la treaba.....
De mancat inca nu am inceput, asteptam pranzul sa mergem intr-o vizita. N-am gatit nici sarmale si nici alte mancaruri ci doar salate.
Sa aveti un Craciun Frumos si linistit alaturi de cei dragi!
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 21+
TatianaG spune:
CRACIUN FERICIT , sa aveti parte de tot ce este mai frumos si bun!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)
Album 1 Album 2 Album 3 www.flickr.com/photos/tatianagut" target="_blank">Album 4 ALBUM NOU Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
arturicii spune:
Hellllllooooooooooo!!!!!?
V-a luat Mosu cu el? Unde v-ati ascuns?
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 21+
Roxana_G spune:
Noi suntem la Bran, merge greu conexiunea pe card. Ne-am bucurat de cadouri, acum si de zapada.
Eu mai usor cu bucuria insa. Nu pot si nu vreau sa va povestesc acum. Insa i-am zis cuiva tare drag si tare departe acum, candva, mai demult, intr-o discutie despre viata, ca probabil pot sta linistita pana face si Andrei 2 ani si apoi... Era o gluma la vremea aia...nu mai e.
Spunea si Adina sa am un an mai bun ca asta, stie ea de ce. N-ai sa vezi, din pacate.
Va pup.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi