poznasi dragalasi - ian-febr 2004 -10
Raspunsuri - Pagina 9
buli spune:
Adina, sa stii ca am luat deja inca o carte. lui Matei i-a placut. nu ma deranjeaza deloc sa ti-o trimit macar ca sa aprofundati. eu nu-s hotarita daca imi place, sigur insa nu-mi displace.
daca insa nu o vrei nu e o pb, avem pe cine cadorisi.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
suna super satul lui mos craciun
eu visez sa fac la Iasi un parc tematic Ion Creanga.
e greu, dar ar putea fi fain de tot.
Roxana_G spune:
Mai dar ce energice sunteti.
Anca!
Eu la munca, am terminat azi cu cadourile. Ma rog, oarecum, ca intre timp s-au anuntat alte vizite si nu eram pregatita. O sa mai bag diseara o raita pe undeva.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli Adina, sa stii ca am luat deja inca o carte. lui Matei i-a placut. nu ma deranjeaza deloc sa ti-o trimit macar ca sa aprofundati. eu nu-s hotarita daca imi place, sigur insa nu-mi displace. daca insa nu o vrei nu e o pb, avem pe cine cadorisi. www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Nu pot sa cred, esti foarte draguta!
Dar noi plecam luni, pe 28 - nu cred ca are cum sa ajunga cu posta, o sa se rataceasca, stiu eu cat o tin astia aici? In plus, doar nu-ti imaginezi ca sunt atat de haina incat sa pun o doamna cu un picior rupt pe drumuri la posta ...eu zic ca mai bine o faci cadou.
buli spune:
nica alu' stefan a petrei varianta 2009
parca a mai crescut fata de 2008, nu?
buli spune:
treaba ta
doamna cu ghipsul mergea la posta si mai tirziu
uite ca printre emoticoanele astea noi nu le-a dat prin cap sa puna si unul cu piciorul in ghips - tztztz
A_Iulia spune:
E un Nica veritabil 100%! Frumusel si dragutel!
Si e foarte inalt...cati cm are? Mi s-a parut parca mai blondut de cat il stiam eu din pozele anterioare.
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli nica alu' stefan a petrei varianta 2009 parca a mai crescut fata de 2008, nu? www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Da' frumos ii Nica aista!
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Dragelor, nu stiu cand mai apuc sa intru pe net. La Bran nici nu stiu daca voi avea net.
Asa ca va doresc de pe acum:
Sarbatori fericite! Sa va aduca Mosul cadouri frumoase, bucate alese si bucurie in suflete!
Sa aveti o vacanta frumoasa, sa petreceti frumos de Revelion si sa va indeplineasca Anul Nou toate visele, dorintele si sperantele!
tare si va imbratisez cu drag.
Rox , mamica
A_Iulia spune:
Sarbatori Fericite si tie, draga Roxana! Sa-ti aduca Mosu tot ce-ti doresti! Si sa ai un an nou mult mai bun decat toti cei ce au trecut!