poznasi dragalasi - ian-febr 2004 -10
Raspunsuri - Pagina 11
buli spune:
ha?
haide, Roxana, iti spun clar ca mai important ca sanatatea si copiii nu e nimic.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
eu n-am mai scris, aveam impresia ca vorbesc singura :)
am tot bintuit pe forum, numai la fiv cred ca n-am intrat
Matei ne-a zapacit cu elicopterul, am avut ceva musafiri, putini dar dragi. toti, absolut toti ne-au adus de mincare - ce-or fi zis, daca stau mai mult sa nu ramiie flaminzi cu ghipsul meu.
cadourile fusera faine, insa ca sa spun drept, abia astept sa se termine anul asta. au fost si lucruri bune, dar parca au fost mai multe grele.
si o dedicatie de la Matei:
arturicii spune:
Hello iar,
oai bine mai Anca, sa zici tu ca esti singura pe acilea?! Multumim pentru dedicatie.
Picioru cum iti mai e?
Io-s exilata pan' bucatarie (aici am conexiune la net si nu e plin pe jos de jucarii....)
Mosu le-a adus fiecaruia cate un castel la care am muncit eu pe 25 dimineata 3 ore....
Ieri insa am avut musafiri, cu 2 copii in total 5 in camera! Dupa ce au plecat.....castelele erau un morman de piese.
M-au apucat toate cele normal nu de-alta insa era si munca mea acolo in plus erau chiar frumoase.
Bine am zis eu acu vreo cateva sapt ca incep sa le lipesc toate cele ce le primesc si-s "casabile". Nu de-alta insa au o lada plina de Lego din care pot sa construiasca ce vor ei.
Insa m-a prins Mos Craciun far de lipici in casa.... asa ca ...am mai muncit iar acum inca 3 ore. Le-am zis ca daca se ating de ele le pun pe toate in sac si le mai dau peste un an!!!!
Acu trebe sa imi fac rost de un lipici Uhu huhu sa le rezolv.
In alta ordine de idei, nu cred ca v-am zis insa sunt consemnata la liniste si lipsa de activitati ca placenta e praevia. Insa ti-ai gasit, cu 3 nazdravani sa poti sa nu faci nimic...
Roxana sanatate multa de toate felurile.
Si, ca sa va prezint si conditiile meteo, aici a plouat intr-o veselie, noroc ca acu e iar frig si fulguie.
Au fost cei 3 afara si au venit uzi fleasca....Inca nu a apucat sa inghete.
Adlemiiiiiiii, lasa vizitele si saluta si tu aici un pic!
Monica, voi ce mai faceti?
Adina, banuiesc ca voi sunteti plecate in excursie. Sa puneti o vorba buna si pentru noi acolo
Tatianace mari flacai si ce domnisoara aveti...
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 21+
buli spune:
Ioana, atunci sa ai grija de Sabina.
la noi Ovidiu e responsabil cu lego, eu nu ma implic, il las pe Matei sa se descurce. craciunul asta a avut si el de facut un elicopter - fuse anul elicopterelor, a adunat Matei vreo 5 intr-o luna.
si daca tot nu ma bag, face Matei ce-i trece prin cap, acu e la etapa bombardiere si motostivuitoare.
adlemi spune:
Uau, ce de activitate pe forum...Vaz ca trecu efectul sarmalelor
Anca,super dedicatia.Vorbaret Matei,nu gluma...Si cand ma gandesc ca mai avem fix 4 zile si ii cantam "Multi ani traiasca"...Doamne ce repede a trecut timpul asta...
Ioana,eu n-as avea rabdarea ta nici sa ma pici cu ceara...Inteleg, am facut o data un castel(desi nu cred eu ca stau 3 ore sa-l fac nici p-ala) da apoi sa-l darame si eu sa o iau de la capat???Never ever! Uite d-aia Albastrel n-are Lego(ma rog,ar el,da eu nu stau sa-i montez si el renunta singur).
Rox, esti cea mai frumoasa,cea mai desteapta,cea mai puternica si poti face tot ceea ce-ti doresti.Ai doi copii minunati si restul nu conteaza! Eu sunt de partea ta! Mereu!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
Roxana_G spune:
Corect Anca, doar ca ar fi buna si "sanatatea de toate felurile".
Apropos de ani, aveam eu o fixatie ca anii pari nu sunt prea buni pentru mine. Si 2008 nu prea fu, dar 2009 l-a depasit cu mult. Dat fiind ca vine 2010 cred ca imi inversez teoria . Asadar astept si eu cu interes noul an, Anca sper sa primim ceea ce ne dorim.
Ioana, imi pare rau pentru castelele stricate. Ma uimesti mereu cat esti de rabdatoare si calma in orice situatie, pai nu ma vedeai pe mine sa lipesc ceva. Daca nu era mama eram corijenta la lucru manual.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Imelda,
Noapte buna si linistita tuturor, ceea ce imi doresc si mie.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
buli spune:
Roxana
eu anul asta tot ce am facut bun si frumos am facut cu greu si indata dupa aia am avut niste surprize, de unde nici nu ma ducea capul de mi-a iesit pe nas tot binele si frumosul.
m-am repliat deci si am pus copilul si sanatatea in fata de toooot.
dar poate n-o fi tot timpul asa.