Sezatoarea canadiana (164)
Raspunsuri - Pagina 5
columbiana spune:
Sa va fie de bine; stiam eu ca pierd ce-i mai fain
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Ktrinel spune:
neatza
sa ne fie de bine intalneala! pup toate fetele intalnite, re-intalnite...dar si pe cele ne-intalnite !!
mamaana spune:
sa va fie de bine intalnirea!
ktrinel, da' tu n-ai somn??
acum 45 de minute tudor al meu a facut 13 ani ne pregatim de petrecere
dana si ioana multumesc pentru raspunsuri
simi le-am povestit de tine in parcare unor colegi canadieni: ea a zis ca sigur toti in masini erau barbati, el, fiind crescut la tara, mi-a zis ca tot timpul se opreste sa ajute la impins masini din zapada
nelia spune:
'neata si de la mine si tot la !
Ma bucur pentru voi ca v-ati simtit bine la intilnire, nici nu ar putea fi altfel. Atit de bine v-ati simtit ca vad ca nu spuneti nimic de mincare, cum a fost, ce ati papat bun... Imi pare tare rau ca nu am ajuns nici de data asta sa o cunosc pe Ione si sa le revad pe fete.
Dar si la noi, la petrecerea de la gradinita a fost frumos, copiii s-au distrat, mami a mincat ca au fost de toate si pentru toti (eu am dus pina la urma oua umplute si o prajitura cu mere, desi facusem si una cu aluat ras deasupra si gem de prune si nuca, dar mi-am dat seama ca aceea avind nuca e cam riscant pentru pitici), tati a alergat dupa pitic... s-a cintat la chitara, s-a dansat, a venit Santa! Ce mai, o petrecere reusita. Poze ioc, astept sa vad ce primesc, mi-e ciuda de nu mai pot ca nu am aparat, astazi are Agata din nou competitie, iar ma duc fara aparat...
Spuneam ca tati a alergat dupa pitic, mai, un razboinic cresc in casa. S-a jucat numai cu baietii mai mari, de 4-5 ani, care au rasturnat trei mese si si-au facut adapost, si-au facut sabii din sulurile de carton pe care a fost hirtia de ambalat cadourile si s-au luptat... sa-l vedeti pe piticutul asta al meu cum se ducea dupa masute si apoi iesea de acolo cu strigat de razboinic si se lupta cu sulul ala mai mare decit el... Dar cind l-a chemat Santa la el sa-i dea cadoul, l-a luat frica si a inceput sa ma strige, ca deh, una e sa lupti cu dusmanul imaginar, a carui fata nu o vezi si alta este sa te ia in brate un mos mare cu barba alba si lunga... Si dupa ce s-a vazut cu cadoul in mina si a coborit de pe scena, s-a intors si l-a scuipat. Poftim educatie... Despre fete nu spun nimic, pentru ca... sint mari... ma uitam aseara la ele, la amindoua si am inteles inca o data, mai bine, ca fetele mele chiar au crescut!
Ieri am primit scrisoare de la asociatia de proprietari ca incepind de pe 14 decembrie vor veni sa schimbe toate usile si geamurile cu unele noi si cu nu stiu ce norma, ca n-am inteles bine, oricum ceva legat de salvarea energiei. Ma bucur ca vom avea ferestre si usi bune si noi, dar ce-au facut dom'le pina acum!?! Astia sint si ca aia cu strazile, cum incepe toamna, cum se apuca de reparat strazile... si toata vara nu vezi tipenie de lucrare pe strazi, ca sint probabil in concedii... Si incepe de pe 14, dar nu stiu cind ne vine rindul... pentru mine e prost oricum, ca saptamina 14-21 am o gramada de facut pentru scoala (mai am inca 4 teme incepute si care trebuie terminate si predate pe 21), iar dupa 21 e si mai rau, ca eu voiam sa fac curatenie... plus pregateala cit de cit acolo pentru Craciun... singura sansa ar fi sa ne vina rindul intre Craciun si Anul Nou... adica exact dupa ce termin curatenia. Si nu ar fi nimic, dar trebuie sa pregatim apartamentul, adica sa golim geamurile de perdele, sa luam tot ce e pe jos, sa mutam mobila de pe linga geamuri... si sa punem totul la loc dupa, binenteles, inclusiv curatenia dupa instalarea ferestrelor si a usilor. Exact de ce aveam chef acum. Dar ma gindesc la partea buna, poate chiar sint bune, nu mai fluiera vintul prin ele si vom plati mai putin la calduara, mai stii!?!
pitilache spune:
mamaana La multi ani pentru Tudor si petrecere frumoasa!!!
simi multumesc de intrebare. A fost si la noi frumos aseara, am fost la un www.cunninghamspub.com/index-e.htm" target="_blank">pub in Ste. Anne cu toti colegii si profesorii. Parca nici nu stiu cand a trecut deja un an. Timpul asta zboara prea repede!
Un week-end frumos tuturor!
columbiana spune:
La Multi Ani Tudor de mamaana
Nelia, sa stii ca nu fac mizerie prea mare (noua ne-au schimbat geamurile cind stateam la apt.in St-Laurent) si se misca si repede; geamurile si eu le schimb tot iarna, in februarie aici la casa asta (am prins ultimul moment cu creditul de impozit-si oricum o pregatesc treptat de vinzare ); pina atunci montam bucataria noua (adica barbatu-meu, eu doar il incurajez )
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
nelia spune:
Mamana, am ramas in urma cu felicitarile la adresa copiilor tai. Nici la poze nu am apucat sa ma uit, acum ma duc... Sa-ti traiasca toti trei si sa fie sanatosi! La multi ani lui Tudor si petrecere frumoasa!
Ana, sper sa fie asa cum spui tu. Adevarul este ca nu prea am avut de asteptat dupa cei care lucreaza pentru proprietarii de aici, sint rapizi si buni profesionisti si mai vin si repede cind ai o problema. Sper sa scapam repede, adica sa scap, ca Octav va avea tot altele de facut, pe alte parti, si de aceea m-am speriat, ca dupa ce ca ramin cu copiii, dupa ce ca e saptamina cea mai grea de la scoala... mai vor si astia ceva de la mine!
Dar cum am spus, iau si partea buna, desi nu-mi arde de munca in plus chiar acum, ca poate izoleaza mai bine, cind bate vintul nici nu poti sa stai pe linga geamuri, parca la inceput nu era chiar asa... sau am inceput sa suport eu din ce in ce mai greu iarna canadiana?! Batrinetile maica... Si ne usuca caldura... si la propriu si la figurat.
De vinzare??? De ce?
Roxana, ma bucur ca a fost bine si la iesirea ta. Felicitari inca o data pentru terminarea scolii si bafta multa sa-ti gasesti serviciul pentru care ai muncit atit.
Si asa este, timpul trece repede, citeodata parca prea repede... mai ales cind este vorba despre lucruri placute, pe cate ti-ar placea sa mai zabovesti un pic. Eu aseara am avut un soc cind am revazut o fetita, sora unui baietel din fosta grupa a Agatei de la gradinita, pe care nu o mai vazusem de ani de zile. Avea 5 ani cind fratele ei si Agata aveau doi, tocmai terminase gradinita si ne mai jucam impreuna in parcul de linga gradinita... si aseara nu am recunoscut-o: o domnisoara adevarata de aproape 12 ani, inalta cit mama ei... ce mai. Si in acelasi timp, am vazut-o pe Agata linga ea, bebelusul de doi ani de atunci, pai mai-mai ca o ajunge la inaltime si mi s-au parut deodata atit de mari amindoua! Si vine si pitica mea linga ele, Tudora, pe care eu o vad in continuare micuta, poate pentru ca e asa finuta si subtirica, dar care trece de jumatatea sora-sii... si m-am uitat asa la toate trei, parca nici nu au fost vreodata bebelusi!
Norocul meu este ca am unul inca micut si ma mai amagesc un pic... Pentru ca, de fapt, e bine ca ne cresc copiii, sanatosi sa fie si sa aiba toti parte de o viata frumoasa si lipsita de griji si probleme. Partea proasta este ca imbatrinim noi parca prea repede... anii adaugati la virsta lor, se adauga si la a noastra... Si termin mereu prin a-mi spune, asta este, macar sa fim sanatosi cit mai mult timp de acum inainte.
Filozofii de om care a scapat de cea mai crunta durere de cap avuta vreodata... si care acum a dat intr-o raceala de ma dor toate alea... mai ales spatele. In rest, sint sanatoasa tun!
casandra spune:
Multumesc tuturor celor pe care le-am intalnit aseara pentru seara minunata.
Si, asa cum spune Ionela, Dumnezeu sa binecuvinteze sezatoarea!
Diana2007 spune:
Si noua ne-a placut aseara !Bine, atat cat s-a putut in conditiile date, cu pouponii dupa mine Dar las' c-o veni si timpul meu sa fiu o doamna ! Sorry ca nu am apucat sa vorbesc cu toata lumea, dar ma revansez eu.
A, sa va zic ca Victor are o mare placere sa se kk moale la fiecare intalnire a Sezatorii ? Dar eu nu ma las, ce-i al meu e pus de-o parte, daca nu-s bolnavi, ii car oriunde dupa mine.
Nelia, lasa melancoliile si scrie-ne de ce ai aflat la gradi la Tudora despre copilasii ce vorbesc engleza pana la scoala. Am si vrut sa te sun ca muream de curiozitate, dar m-am gandit ca te doare rau capul. Acum cred ca ti-ai revenit
I-am pus azi cercei la copila N-am putut sa intru cu ea de mila, dar mai bine intram ca a fost mai rau sa o aud urland de pe hol
Acum incepe razboiul "de la ce bunici punem cerceii" si castiga ... Roxana !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
Diana2007 spune:
La Multi Ani ! Tudor de mamaana
Felicitari pentru prezentari Nelia si Pitilache !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"