Sezatoarea canadiana (164)
Raspunsuri - Pagina 16
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ange dana,situl pe care vi l-am pus si voua este intr-adevar fain!pacat ca fetele nu m-au bagat in seama...merita pt bucuria copiilor... o zi buna si un ceai cald. brrrrrr ce e afara!!!! |
Numai a copiilor? Eu i-am trimis si sotului, am ales tachurile alea " sa lase capacul la WC si sa nu-si mai lase parul pe jos"
Ah, si adolescentii mei s-au bucurat atit de mult ca mi-au trimis si mie inapoi, si mi-au urat Multa sanatate.
columbiana spune:
Cami, si mie mi-a placut mult site-ul l-am trimis lui Luci, il trimit si prietenilor, pacat ca n-are destule variante cu motivele :((
Pucku, eu nu renunt la sportul cumparaturilor pentru barbat, ca-mi vine acasa cu prima cirpa gasita in primul magazin, eventual cea mai scumpa, asa mai bine fac eu alegeri;
(noa bine imi sta, dupa atitia ani de casnnicie am inceput sa dau din casa, sper sa nu citeasca pe aici )
sa-mi tineti pumnii miine dimineata, am la job o "etapa" foarte dura de trecut, si depinde tot viitorul meu pe aici de cum ma voi descurca; deja am inghitit doua rodiola
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
OlgaTarziu spune:
Ana multa bafta pt maine. Lasa stresul ca esti fata desteapta. (ps. ce sunt rodiola? Sa nu razi de mine)
Dana ai primit laptele? Hai nu ma tine in suspans.
Pucku stai calma ca in Toronto vezi de astea doar de cateva ori pe iarna. Nici nu se compara cu ce este pe la voi pe acolo sau prin Montreal.
Maine merg sa duc niste cadouri profelor. Nici nu stiu cum se procedeaza. Merg, las copilul si cadoul?
Va las ca s-a apucat hearth monitorul sa-mi urle de nebun. Ce fain ca stau cu kk asta pe mine pana in 29.
Ca sa vedeti ce efect aveti asupra mea- emotion cu inimioare.
Podeanu spune:
Olga ce misto e videoclipul. care din ei era Sophia?
Ti-am raspuns si acolo , zi-mi daca ai primit ca cred ca am ceva probleme cu emailul.
ange spune:
olga,foarte tare!
dana,inca odata drum bun si vacanta cat mai frumoasa!
am scris nu mai putin de 36 de felicitari pt Ca si Ro.dupa ce mi-am rupt mana ma intebam daca vor ajuge la timp am dat si putin la soricei constatand ca (dupa atatia ani de Ca) in Ro nu prea m-ai am cui sa-i scriu.mi-au ramas cateva matusi(adica3) si vreo 2 fini,o mama si un frate.Cand or disparea si ei chiar ca raman "singur pe Lume"
Na!ce fac sarbatorile astea cu noi?!vrand,nevrand ne apuca nostalgia
simi spune:
Ange, site-ul cu Pere Noel e foarte dragut (l-am folosit prima oara acum doi ani) si a avut maaare succes! Multumim!
Tocmai m-am intors de la Fairview Nu am avut unde sa parchez masina, va imaginati? In cele o mie de hectare ale parcarii eu n-am gasit un loc! Asadar m-am intors precum am plecat...
Dana, daca nu mai intru pina pleci tu iti urez si eu drum bun, distractie frumoasa cu familia, sa incerci sa te odihnesti un pic si toate cele bune pentru noul an!
Mamaana multa sanatate fetitei tale si tie!
Olga, daca asa-i Sonia, pai ai de alergat, nu gluma!
Sint franta de oboseala, nici in casa n-am facut nimic, nici cumparaturi n-am facut... Deja intru in panica, we asta o sa fugim incolo-incoace, mi-am propus sa fac sarmale duminica , pentru ca lucrez pina pe 24 si n-am cind sa le fac.
Ati observat noua mea semnatura?
I embarrass my teenagers , they drive me nuts. We are even!
nelia spune:
Ange, da' tu ai terminat sesiunea de ai timp sa plingi?! Eu incep de pe 21 incolo... ce felicitari, ce cadouri, ca n-am timp nici sa respir, doar pentru mincat imi gasesc.
Eu am intrat pentru Pucku, cu gogosile, nu de alta, dar n-a nascut inca... Reteta facuta de mos Niculae a fost cea de mai jos, dar mai am si altele, totul e sa le gasesc, daca nu, trebuie sa le scriu din nou:
GOGOSI BESTIALE
Ingrediente
200 g iaurt, fix
1 ou
150 g faina
coaja de lamaie rasa
1 lingurita praf de copt.
Mod de preparare
Iaurtul se amesteca cu oul, un praf de sare, coaja de lamaie si se adauga faina amestecata cu praful de copt. Iese un aluat moale.
Uleiul trebuie sa fie incins in momentul in care aluatul este gata.
Se ia cu lingurita din compozitie si se pun gogoselele in tigaie.
Se scot pe hartie si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Mod de servire
Se servesc calde, pudrate cu zahar.
Sanatoase cit cuprinde, mai ales pentru copii, ca si untura de la baconul Simonei. Dar ai mei maninca de sparg cind le fac, mai ales Tudora, ea e cu gogosile.
Dar preferatele mele ramine Craflele:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7237/Crafle-gogosi-umpluti-/