Sezatoarea canadiana (164)
Raspunsuri - Pagina 15
simi spune:
Buna seara, doamnelor!
Tocmai am revenit de la petrecerea de Craciun! Ne-a scos seful la un restaurant dragut, am petrecut de minune, si n-am putut zice nu la desert, din pacate! Dar a meritat, ca tare a fost bun!
Am auzit ca vine frigul cel mare in noaptea asta!
Miine am zi de umblat prin magazine! Sper sa nu ma invirt o zi intreaga degeaba, ca-s experta la cascat gura fara sa cumpar mare lucru...
Si nu de alta, dar e presant!
Noapte buna!
Smile,tomorrow could be worse!
Pucku spune:
please nu ma lasati cu oki in ...zapada ca nema soare, ce fac cu serviciul de garda? 2 cadouri sau unul si si-l impart ei?
nelia nu ma uita cu retata de gogosi. am facut branzoici in wk dar asa trecere au avut ca nu mai sunt, s-au mancat tate
Ana..eu am spus stop la spotul asta, vrea ceva sa faca bine sa-si miste fundul ca m-am saturat de luat, dus inapoi si tot asa....sa vezi cand ii s-au tocit blugi ce frumos a mers in magazine sa-si cumpere si si-a luat si raiati si alte necesare.....la copil mai fac, dar la ea stiu ce-i place, si numai daca e vorba de ceva rochita sau asa mai de gala o duc intr-un magazin sa-si aleaga ceva
Simi sa va fie de bine petrecerea
si eu am fost dar la noi a fost ordinar, asa ca nu am cu ce ma lauda....poate cu alti sefi, ca astia sunt delasatori
gata fug la dodo
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Pucku spune:
ca mi-am amintit, aura eu lucrez in bransa animalelor daca ai nevoie de sfaturi itzi stau la dispozitie
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
mamaana spune:
buna dimineata!
simi sa-ti fie de bine petrecerea
de aseara e si stephanie pe antibiotic: cand am ajuns aseara acasa tocmai vomitase, avea si febra asa ca am plecat la walk in clinic - dupa 2 ore de asteptare i-am luat prescriptia de penicilina ca are si ea scarlatina. sa va mai zic de cate ori s-a trezit asta noapte??
iar eu sunt fara un picior m=am lovit intr-o noapte mergand pe intuneric la genunghi in coltul de la pat, icercand sa ajung la una din fete ca plangea, iar aseara a mers metroul mai incet si era sa pierd trenul, asa ca am alergat si am cazut pe acelasi genunchi ma doare de ma seaca
ange spune:
apropo de spa,
tocmai am vorbit cu mamicile mele quebecoase care in afara de masaje,spa-uri si vin rosu nu stiu altceva si mi-au spus ca spa-ul de care va povesteam "le finlandais" este cel mai tare!Nu exista altul deca pe la munte,departe de Mtl.Zic ele ca ar fi un altul la St Eustache.Imi aduce una dupa amiaza adresa si numele exact.
Dana,intrarea la spa si sauna este 35$.Nu mi se pare deloc scumpa.Acum daca vreti si masaj atunci,merita sa va interesati cum este cu rambursarea.Cat despre clubul ala eu as merge si acolo
http://www.spalefinlandais.com/
dana,situl pe care vi l-am pus si voua este intr-adevar fain!pacat ca fetele nu m-au bagat in seama...merita pt bucuria copiilor...
o zi buna si un ceai cald.
brrrrrr ce e afara!!!!
cge spune:
Ange, merci ptr. site-ul cu Pere Noel. N-am apucat sa scriu.
L-am folosit si eu ptr. Anca si Victor.
Anca si-a ascultat mesajul de 5 ori una dupa alta. Cred ca il stie pe de rost si eu asemenea.
Si vroiam sa va mai zic ca am admirat si eu poze frumoase de printesa Mara, de copii de Donia si ascultat colinde cu Narcisa Suciu si Ducu Bertzi.
Cele cu Fuego nu functioneaza, cel putin pe calculatorul meu.
MamaAna, sanatate multa si tie si fetelor.
Cand intri in concediu ?
Va tinem pumnii sa va faceti bine repede, si sa va odihniti.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
casandra spune:
Am terminat de impodobit bradutul, am facut cateva felicitari, ca trebuie sa le dau astazi si nu am avut suficiente si nici nu am apucat sa cumpar. Sunt naive, dar persoanele carora le voi da nu sunt pretentioase. Si am gasit foarte linistitoare activivatea. Apoi am citit, dintr-un ziar ortodox pe care mi l-a dat parintele, seminificatia crezului si m-a miscat pana la lacrimi.
mamaana spune:
cqe multumim
eu teoretic mai am doar 2 zile de vacanta dar noroc ca miercurea e zi de muncit de acasa si mai pot sta inca o zi pe saptamana acasa
casandra spune:
ange, am gasit aici articolul pe care l-am citit aseara:
http://www.pagesorthodoxes.net/foi-orthodoxe/credo-levgillet.htm
Citindu-l, eu am inteles, in sfarsit, cum suntem noi facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. In fiecare dintre noi, coexista trupul, sufletul si mintea, nedespartite, dar totusi distincte. Nu poti confunda sufletul cu mintea, sau trupul cu mintea,....