Sezatoarea canadiana (164)
Raspunsuri - Pagina 14
Podeanu spune:
Romanitza, superbe pozele cu Mara, frumos cadou de Craciun ne-ai facut
Donia, ce mari au crescut copiii tai.Roxana e deja domnisorica iar Cristi parca si-a schimbat total fizionomia de bb. Imi pare ca seamana leit cu tine.
Pozele cu toata familia sunt perfecte ptr tablouri.
Noi nu am avut nici o petrecere anul asta de halloween, doar ne-am deghizat si stat la usa la dat bomboane impreuna cu 2 prieteni.
Noua ne-a taiat curentul azi, si am inteles ca si in alte zone. A trebuit sa ma dumiresc cum ies cu masina din garaj atunci cind usa nu merge automat
Anul asta nema brad... la Bucuresti l-au facut de pe 1 dec, dar e plastic, bleah....
mikiion spune:
Am luat si eu brad!!!! acum sa am timp sa-l impodobesc....Si sa gasim piciorul de brad....
Am vazut niste poze superbe cu Mara cea cu ochi albastri!!!! Si cu Ana Julia cu carlionti la gimnastica, si cu un bucalat la 3 ani!!!!
Uf, iar suntem pe lista de asteptare la operatie. Ne-a confirmat si noul doctor ca are nevoie, mai ales ca avea urechile pline de lichidAsteptam pana prin martie....
Nu stiu cum e la voi, dar la noi a nins toata ziua, dar insa a fost cald.....in jur de 1 grad.
Si in Anjou, mi-a spus fratele meu ca s-a luat curentul o ora.Dana bine ca poti intra in garaj direct din casa, ca noi la vechiul apartament, am patit sa nu putem intra in garaj sa scoatem masina....ca nu era curent, proprietarul nu era acasa sa ne de-a drumul pe la el prin casa......
Chiar pucku, ce mai faci?
romanitza spune:
Intru rapid sa apuc sa scriu si eu 2 randuri... In primul rand, sarbatoritilor, cu intarziere. Sa creasca mari si frumosi copilasii vostri si sa va aduca numai bucurii!
Mara efoarte maraita de la un timp incoace, nu adoarme decat leganata si dupa ore tarzii 2-3 noaptea Suntem chiauni de oboseala... Ce remedii imi recomndati? Stiu sigur ca e din cauza dintisorilor, speram sa ii treaca repede...
Olga - si eu sunt amatoare de o intalnire, ca sunt blocata aici in casa cu bb mic si plangacios.. Poate ne adunam mai multe si ne vedem pe undeva. Ce mai face boieroaica?
Podeanu, mikiion - multumim pentru aprecieri, o sa intru sa vad si eu poze noi cu fetite si baieti frumosi ai sezatorii
Nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu, iar s-a trezit,am fugit poate intru la noapte, daca iar nu are somn
Simonna spune:
Ziua, la mine trece vremea ceva de groaza, tot nu mi-e clar ca vine Craciunul...
Nelia, sarmina de raspunsul cu compunerea. In plus, degeaba i-ar face pe autori in clasa a sasea, examenul e in noiembrie, la inceputul clasei a sasea...
Sa-ti amintesc ca si Radu a fost la gradi engleza, drept ca la noi scoala de cartier avea acceuil, dar noi ne-am mutat in laval in noiembrie si, tot asa, scoala de care apartineam n-avea acc. Cind am sunat la Com. Scolaire - constiincioasa si eu, ca tine ::) - mi-au zis ca scoala cu clase de acc. in Laval e la dracu'n praznic, asa ca si-a continuat maternelle in clasa regular si si-a dat drumul relativ repede. Iar eu continuu sa spun ca nu e nici o legatura intre felul in care a fost el expus la limbi si faptul ca se bilbiie. Cel putin bazat pe ultimele cercetari, aia in care bilbiiala e legata strict de conexiunile care se fac in creier si n-are-a face cu divorturi, schimbari de mediu si alte alea-alea.
Aura, welcome! Ia-o incet, mergeti la prieteni, organizati-va pentru cine ce gateste sau cumpara, faceti sarbatorile cit mai festive cu putinta. Vezi ca se organizeaza revelioane romanesti - daca asta vrei - poti sa afli pe la biserici sau restaurantele romanesti ce si cum (asta in varianta in care nu va potriviti cu prietenii si pica organizarea in grup). Par example, eu aici am facut sarmale prima data. Si s-au mincat, cum au iesit ele :), ca era Craciun.
Delphin, asa am stiut si eu, ca nu se fura... Dar anul asta i-a plecat bicicleta lui fiu-meu din drive singurica, o saptamina mai tirziu vecinul s-a trezit cu cabanonul gol si alta saptaminma mai tirziu, un prieten care sta peste doua strazi s-a uitat, cu 911 in direct la telefon, cum demareaza unii cu vanul lui din strada. Pina a venit politia aia erau departe... nu i-au gasit masina nici in ziua de azi... Asa ca... se fura!
Mikiion, re: untura. Iti cumperi bacon si iti faci pe aragaz, vezi sa lasi focul incet sa nu se arda. Yummy. Eu tocmai mi-am luat doua pungi de-alea si nu trebuie decit sa le tai si sa le pun in tigaie... Ceea ce am sa si fac cind termin aici, pe diseara al 11 cind ma culc eu e gata legata unturica... Amu' vaz numa' piine prajita frecata cu usturoi si unsa cu untura in fata ochilor...
Donia, Happy 3 years pentru "bebelus". SPer sa ne vedem inainte sa-l dai la liceu... :)
Dana, ideea aia cu intilnirea la spa e bes-ti-a-la!!!! Nu stiu daca o sa reusim vreodata s-o punem in practica dar, mama!, ce mi-ar place!!! Hai si sa ne vedem la anul cu sanatate! Petrecere faina si ia-ti valize glale in valize pline ca pe pariu ca o sa ai cu ce le umple acolo!
Ione, a fost o placere sa te cunosc, vorba ta, sper sa reusim sa schimbam mai mult de doua vorbe data viitoare.
Casandra, good for you cu facial ala! Sper sa nu dispari de pe forum, stai aici cu noi, ai vazut ca e bine!
Ya, si eu m-am frustrat azi cu curentul... partial. Ca m-am trezit, constatat ca nu-i, decis in apul meu la cine dormim in caz ca nu vine pina seara, mai decis si sa-mi cumpar aragaz de-ala de voiaj cu gaz - a mi-am beut cafeala rece - si m-am carat al returnat lucruri, ca hormonii din capul meu ma obliga sa cupara diverse si pe urma tre sa ma duc iar la mag. sa le returnez....
Hai, mei, ca am eu brad de plastic... Arata mai bine decit oricare brad pe care l-am avut vreodata, nu lasa ace, nu ia foc linga calorifer, nu se usuca... Compensez cu luminarica cu miros de scortisoara (tineti minte cind intrebam unde gasesc luminarele cu miros de brad? Ei, nici in ziua de azi n-am gasit! :)) si ma gindesc ca si bradul - brad miroase numai o zi...
Gata, ma duc sa vad ce mincam pe seara asta, ca untura n-o sa fie gata pt. sandvisurile de acum... Apropo, nu stiu daca asta din bacon merge la prajituri... Dar pe piine prajita cu usturoi... ehehe... (am si eu o idee fiza pe azi, na, ce sa fac!)
Pupici, noapte buna!
S.
Pucku spune:
intru asa scurt ca sa nu ma dati disparita
cum m-au pus astia pe insulina cu diabetul sunt tare bizi, ca am tone de Rv+ pt ultimele pregatiri pt cadouri, bb, felicitari......uf ca nu-mi mai ajunge timpul...toata ziua sunt pe drumuri, am cam 2 Rv pe zi, cand asistenta cand nutritionista, cand ginecologul, si a travers si cu Steph, tuns si dentist, sotul cu ale lui pe partea cealalta, vineri am si intrevederea cu anestezistul....
uite asa ma amuz de joia trecuta, abea astept sa scap....
am facut si noi bradul sambata, l-am vazut mai mic la piata, dar acum mi se pare enorm, ocupa la spatiu.....dar e asa frumos, si asa bine miroase
Mamaana LA MULTI ANI pt Tudor
Donia LA MULTI ANI pt Cristi
Felicitari Nelia si Roxana , studente iminente
Ione ce-ai rezolvat pana la urma, nu mai stiu ce ma intrebasei exact, dar legat de plecare eu doar am facut scandal si le-am spus ca de la 1 nu mai stau, am cazuit de comun acord ca fiecare cauta pe cineva, acuma ce-i drept e ca ei au si gasit in cele 15 zile o familie, si si una care era dispusa sa se muta in 3 ca sa aiba timp sa refaca la bucatarie, eu ke-am lasat cum ar fii lor apartamentul, si de la 1 iulie aveau contract separat
Olga, cand e asa furtuna nu ai putea apela la un coleg de clasa sa vina sa-l i-a pe pusti la scoala? cred ca ar fii mai usor
Mihaela-Miki, deci gata atzi vazut Orl-istul? dar asa mult e de asteptat acum? la noi in 3 saptamani aveam programata operatia, sau poate depinde si de doftor cat e de plin
eu fac untura asa cum a scris Simona, si cateodata chiar ma regalez si-mi fac si cartofi prajiti in untura........, dar pt praji, avand in vedere ca asta e cam sarata si cu gust de afumat, folosesc untura de rata, gasesti la orice epicerie pe langa carnea de rata....sa vezi asta pe paine ce buna este......al meu e innebunit.....acuma scriu si-mi ploua in gura, si tre sa astept 2 ore pana la urmatoarea masa, dar ghici ce mananc la colationul de seara
Arturicii felicitari pt fetita....
Auziti cand duc cutia de bonboane la teacher? vineri? sau o pot duce de joi? si la after school are 2, un Madame si un Mister, le duc impreuna sau separat? ca-s confuza tare....maine trebuie sa scriem felicitarile si nu stiu ce sa fac...please
binenteles ca am uitat o gramada de lume dar sunt cam habauca de cap la ora asta asta ca sper sa revin maine
ah, sa nu uit, Dana P sa aveti parte de o vacanta frumoasa alaturi de cei dragi, si abea astept impresii dupa 10 ani, si in special copiii cum se acomodeaza, ce pareri au. zbor fara peripetii si bagaje pierdute si SARBATORI FERICITE
eu inca nu am plecat din canada de 7 ani, nici macar in vacanta la sud,sau la vecini americani dar sper sa vina si randul nostru sa plecam la un moment dat
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Pucku spune:
m-atzi terminat cu Spa-ul ala, m-as combina si eu, Mihaela ce zici mergem si noi intr-o seara? asa prin martie sa mai creasca bb, ca sa pot pleca de acasa, daca nu ma combin cu fetele de la Montreal, imi i-au conge, si fuglas sotul cusi eu o tai
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
nelia spune:
Am citit din avion, dar baconul l-am vazut imediat... nu merge la prajituri, dar eu am facut odata cornulete, numai o singura data de cind sint aici si am gasit in piata Atwater (dar cred ca in toate pietile in sensul romanesc al cuvintului, sint producatori care isi vind marfa)... bacon nesarat si neafumat. Pe acela l-am topit la foc mic, am strecurat untura si am pus-o la intarit, si carnita ramasa am pus la sandwich-uri. Dar mie personal, imi place cel afumat, as minca intr-una... cu muraturi. Nu-mi place insa untura pe piine, niciodata nu mi-a placut. Na, ca intru si eu un pic, printre teme si lecturi, si tot despre mincare vorbesc, asta dupa ce ca mi-am schimbat obiceiurile: inainte nu mincam nimic cind eram stresata, acum, bag in mine cit sapte, de parca vine pentru mine Craciunul. De stres si de oboseala, am tot timpul senzatia ca mi-e foame...
cge spune:
Si eu votez pentru SPA, si daca s-ar putea in ianuarie !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Podeanu spune:
pai atunci v-am dat tema de vacanta,
va interesati de preturi si servicii si cind ma intorc hotarim impreuna. Vedeti ca se poate deduce si la asigurare (cred) sa intrebati voi ce fel de chitanta ne da.
dar sa nu ma amagiti ca si cu clubul 281, ca nici la ala nu am ajuns pina acum. Si asta ramine secretul nostru, vis a vis de barbati ca cine stie ce le trece si lor prin minte dupa.
Ma rog, iar uit ca forumul e citit la mare greutate si cine stie cum "transpira" treaba
Pucku mai ai putintel. Eu iti urez de pe acum nastere usoara la bb asa maricel, sa fiti sanatosi amindoi si sa aud numai de bine.
Mihaela, nu te-ai gindit sa-l operezi pe Marc la privat? banuiesc ca tu ai asigurare la servici, poate asa s-ar rezolva mai repede. Succes oricum.
mai revin eu zilele astea
PS Simona de unde valize goale? Suntem la limitasi asta pe vechea lege.
columbiana spune:
eu sunt frinta, am avut zi de salahor azi, daca mai sunt unii ce lucreaza manual contabilitati :((
de citeva zile ajung la noua seara acasa, ma dau afara din magazine , practic sportul de care spunea Simonna: cumpar, probam acasa, duc inapoi, iar cumparat, ca nici unul din barbati nu se deplaseaza; nu-i grav ca-mi place sportul;
Fiu'meu si-a scos banii de WII, m-a rupt cu patru examene consecutive toate peste 85%, scadem baremul bine pentru contractele viitoare pina nu dau faliment;am facut afacere proasta oricum, si wii, si Mosul in aceeasi perioada.
ma duc sa vad pozele Doniei, am eu o slabiciune pentru domnisoara Rox de care mi-a fost tare drag la 1000 de insule (pozele cu fetele faine de Ktrinel si Ana si pisoii frumosi le-am vizionat deja)
chiar asa, Ontario: Denisa, Maru (iesi din cava si mai zi-ne ceva), Laurajr, Khristin, Ina, Mona, Try si restul pe unde va ascundeti^
si Vancouver someaza bag de seama.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759