Sezatoarea canadiana (164)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

La multi ani Cristi si Tudor. Sa cresteti mari si sanatosi.

Donia, eu nu-l am pe Cristi in fatza decit micut in carut, ca la 1000 insule. Apropo, nu ne mai pui si noua ceva poze?

Casandra
sa-ti fie de bine tratamentul. Eu nu fac des tratamente la fatza dar masajele le astept cu mare nerabdare. Ma relaxeaza si ma fac sa ma simt tare bine dupa.
Cind suntem mai tinerele dam totul ptr familie/copiii, dupa anumita virsta insa e musai sa ne gindim si la noi.

Ne-ar trebui o intilnire DC la un spa ceva, asa ca intre mamici.

Olga[/b] scumpa, cu noi nu vrei sa vorbesti?

Inca odata merci fetelor care s-au gindit la mine.

Born to shop, forced to work.

pentru asta votez cu zece miini (eu n-am cu cine merge, singura nu ma incumet); abia astept sa te intorci, in plina iarna ian-feb o sa fie momentul cel mai bun pentru asta.
Cami ;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

[quote]citat din mesajul lui ange

ziua buna,
http://perenoel.sympatico.ca/accueil/ ,sit unde puteti sa le faceti copiilor vostrii o surpriza din partea lui Mos Craciun.Amicii mei au fost in extaz!

Camelia, meserias site-ul. Merge si la adulti, au optiuni tareee haioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

tu Magda dar te-ai intrebat de ce se vand la Toys R Us? Bine ca nu l-au pus in La Senza.
Mie tipul nu-mi place, e mult prea tinerel si cu fitze ca sa fie pe gustul meu. Dar imi place si mie un vampir...Ala din TRue Blood.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

neata
unde ati disparut toate??
pucku esti ok?
am ajuns la munca, le-am dus pe fete la daycare ca isabelle nu mai e contagioasa dupa 24h de luat antibiotic.
e uam gasit 'pork fat' la un magazin nemtesc care e chiar l afabrica lor de mezeluri; acum nu stiu daca asta e untura sau osanza - parca untura e cand se topeste grasimea si se fac jumari. stie cineva diferenta?
ana si noi ne-am ales zona unde sa cumparam casa in functie de scoli; pe chinezi i-am mai auzit ca fac asa, astia 'nascuti aici' se mira ca noi umblam dupa scoli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Mi-am luat pom de Craciun. Am gasit la IKEA unul asa cum doream, nu mare de stat, dar stufos. E asa de bine sa miroasa a brad in casa!
Am luat si decoratiuni noi. Am impodobit aseara o parte, in seara asta urmeaza partea a 2-a.

Mergi la inceput

am gasit un post de radio cu colinde din maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Si noi am luat brad aseara, de abia astept sa incepem cu decoratiunile! Poate chiar in seara asta...?

mamaana, postul e online sau la radio?

Am trimis poze pe contul comun cu bebelusul meu la onorabila varsta de 3 ani
Acum fug sa-l ajut pe Mos la cumparaturi, azi am o zi libera si vreau sa profit.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

eu ascult la pc cu winamp (ca sunt la munca...) - au posturi de radio
si search option
ma duc sa-l vad pe cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Na ca n-am mai fugit nicaieri, ca m-am luat cu pozele...

mamaana, fetele seamana si mai bine una cu alta, acum chiar ca nu mai am vreo speranta sa pot sa le deosebesc in poze. Sunt atat de dragalase, au mutritele alea dulci, ca niste papusele. Are si Cristi masuta din aia cu scaunel, de la Mos Nicolae. Ce de torturi pe acolo pe la voi...

Ktrinel, eu credeam ca glumesti cu gimnastica, dar va vad oameni seriosi, pusi pe treaba! Parca asa-mi vine sa-l dau si pe Cristi, cred ca i-ar placea tare mult! Trebuie sa stai si tu la supraveghere pe acolo?
Julia e tot mai frumoasa pe zi ce trece, are gropitele alea faine in obraji, s-o mananci! Ce mi-a placut cum au dansat fetele la petrecere!

Dana P, Edi e leit taticu-sau! In poza aia in care e machiat stateam sa ma intreb care dintre ei o fi...
Faina petrecere ati avut, imi place de voi cum traiti clipa si va bucurati cu orice ocazie!
Va doresc distractie placuta si in Romania, sa vii cu o mie de poze!

daiopri, m-am delectat cu motanul si pisoiul tau, ala micu' e asa fain cum merge! Si la noi se mananca zmeura tot de pe degetele

Gata, acum chiar fug, ca ma da Mos Craciun disparuta!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

mi-am adus aminte donia ca ai zis de masutele alea: dupa ce am montat-o pe prima, stephanie care m-a ajutat a zis ca e a ei si ca 'no room for isabelle' si s-a asezat pe scaunel; cand a aparut si isabelle, staphenie s-a i-a facut loc pe jumatate de scaunel si au stat amandoua la o masuta; si acum prefera sa-si puna scaunelele la o singura masuta si sa coloreze pe aceeasi carte

Mergi la inceput