Sezatoarea canadiana (164)
Raspunsuri - Pagina 11
cge spune:
'neata,
Donia, "La Multi Ani" pentru Cristi !!
Voi: tu, Ktrinel nasteati si noi ne pregateam de emigrare.
Citeam Sezatoarea din umbra.
Si asa zboara timpul asta, si Ancuta va incepe scoala anul viitor.
Si o sa fie printre cei mai mici, in august, nici n-o sa aibe 5 ani.
Si mie mi se pare tot bebelusha mea, si V. ma cearta ca n-o invat sa fie autonoma.
De Sarbatori, e cel mai greu, simtim lipsa celor de acasa.
Dar noi incercam sa ne bucuram de ce avem.
Cu impachetari de cadouri, serbarile copiilor, gatit romaneste si nu numai, cu activitatile de afara cu copiii, cu intalnirile cu prietenii, vorbit pe camera in Ro, petrecem si noi sarbatorile.
Imi pare tare rau ca nu am ajuns vineri seara.
Dana, spor la impachetat, Drum bun si sa va intoarceti cu multe amintiri frumoase. Asteptam povesti si poze !!
O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ktrinel spune:
stiam ca am uitat ceva...LA MULTI ANI TUDOR !! mamaana, ce au facut fetitele in timpul petrecerii? cum se impaca cu cei mari ?
cge, tot nu-mi vine sa cred ce "tineri" sunteti voi in canada ..cred ca sunteti cea mai repede integrata familie pe care o stiu.
donia, pui si tu niste poze cu ginerica al meu ??...sa vedem cum evoluam
va trimit niste poze cu gimnasta mea
o sapt usoara tuturor! spor la cumparaturi, cadouri, etc...
mamaana spune:
ktrinel ti-am vazut gimnasta
astea mici se uitau si ele cuminti la dora in family room cand au venit baietii din basement sa se joace la ps3, asa ca s-au dus ele in basement
au stat si ele cu baietii cat au mancat tort iar isabelle chiar a impartit farfuriile cu tort la baieti
dupe ce au plecat toti a inceput circul cu voma (noroc ca a vomitat in bucatarie pe gresie), kk moale, temperatura...
casandra spune:
Ionela, bine ca ai plecat din Alberta, ca vad ca aseara a fost cea mai joasa temperatura, -46 fara vant
columbiana spune:
Donia, La Multi Ani lui Cristi! sa i se implineasca toate visele in viata!!!
Dana, drum bun,have fun in Romania, si asteptam poze tot asa frumoase ca cele de Halloween
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Ktrinel spune:
casandra, bravo pt cura de frumusete ! asa e, si eu am fost la facial..si desi a fost facut de o romanca, tot ca 'pupata de matza' m-am simtit,...adica in traducere libera, nimic ...asa e si la manechiura si la pedichiura...si chiar si la coafura...totul e de suprafata...nu am inteles de ce
ana, dar de data asta de ce v-ati mai muta de-acolo ??..
OlgaTarziu spune:
La multi ani Tudor!!!!!
La multi ani Cristi!!!!
Sa va creasca copiii frumosi si sanatosi mamaana si Donia.
Si daca vad ca tot vorbesc singurica ma retrag urandu-va sarbatori fericite. Nu mai intreb nimic de Ontario lipsa, promit, nici de posibila intalnire. Vorba Marului merg in pestera mea.
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OlgaTarziu La multi ani Tudor!!!!! La multi ani Cristi!!!! Sa va creasca copiii frumosi si sanatosi mamaana si Donia. Si daca vad ca tot vorbesc singurica ma retrag urandu-va sarbatori fericite. Nu mai intreb nimic de Ontario lipsa, promit, nici de posibila intalnire. Vorba Marului merg in pestera mea. Olga Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer |
olga eu nu am carnet (inca) asa ca nu pot veni niciunde
Daiopri spune:
LMA Tudor, LMA Cristinel!
DanaP drum bun si distractie placuta in tara.
Eu sunt zapacita rau. Trebuia sa ii luam motanului un Lego Police Station sau Headquarter si nu mai gasim
Il vazusem si cand sa mergem ia de unde nu-i. Si caut online si nimic
Visez si noaptea
Asa cs va rog frumos mamici de baieti daca vedeti pe undeva da-ti un semn la mine si trimit bani si tot.
Ca era primul pe lista. De la anul cumpar din iunie
In rest suntem bine. De luni ar tb sa incep distractia iar, asa ca nema timp.
De aceea zic de pe acum, desi promit ca mai apar, Sarbatori fericite
Numai bine tuturor