Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *24*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Ba da...ea mi-a zis sa-i dau paracetamol si sa o sterg cu servetele umede si sa o las mai subtire imbracata. Si ca ne auzim un pic mai tarziu dupa ce o verific iar. O sa o intreb ce crede ca a cauzat-o.

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Ofof, pupam pe Sophie si sper sa ii scada febra! Care-o si cauza, totusi?

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

selen, sa sti ca eu l-am alaptat in mers cand am fost la munte. Aparatele de incalzit sunt cam scumpute si in plus, eu cand am incalzit lapticul meu s-a branzit. Alea sunt bune sa incalzesti apa pt bibe. Laptele de mama e mai dificil. Ideea e ca poti opri undeva si o alaptezi. Intr-o benzinarie, oriunde. Intr-o parcare din aceea pe autostrada.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Ba da...ea mi-a zis sa-i dau paracetamol si sa o sterg cu servetele umede si sa o las mai subtire imbracata. Si ca ne auzim un pic mai tarziu dupa ce o verific iar. O sa o intreb ce crede ca a cauzat-o.

Povestea gogoshicii

Ofof, pupam pe Sophie si sper sa ii scada febra! Care-o si cauza, totusi?

SARBATORI FERICITE!_

OOf...multumim, mult!!

Sper sa fie bine. Eu nu sunt un om panicos, dar mi-e mila rau. Noroc ca e vesela...acuma doarme linistita langa mine.

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Ne mai auzim diseara, ca pleaca Cristi si ia lap-topul....iar al meu s-a stricat. Va pupez!! O zi frumoasa sa aveti...

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Vik, ma bucur sa te vad. Zici ca e plangacioasa un pic mamaruta... aoleu, de la dinti deja? Bravo. Ne cresc copii, mai fetelor, sa stiti.
Eu de cand v-am auzit pe voi cu dintii, ma tot uit la Ana in gurita, doar doar vad si eu ceva alb . E mititica, saracuta, inca, mai are!

Dana cred ca a plecat deja cu Grig la Cora! Mai ales ca acum este si Grig acasa, super fain!

Luto, oe unde umbli astazi?

Mai stau un pic si ma retrag in glorie, parca mi-e somnic un picut.

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nela, am si io o nedumerire La tine este ieri sau azi, adica esti in 9 sau in 10 decembrie? Niciodata n-am stiut cum e cu timpul asta pe glob

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

mai opriti-ma!

dati-mi un sfat....as vrea sa iau 2 bibe cu noi cand plecam la Buc, sa i le dau pe drum, ca s-o n-o alaptez in mers, sau sa fim nevoiti sa oprim undeva ...dar...daca lapticul a fost congelat, si eu il iau intr-o gentuta termorezistenta, eu cum i-l dau asa rece, ca n-avem incalzitor de masina?? sa-l scot mai din timp din gentuta sa-l lasa sa se incalzeasca?? e ok asa, la temperatura "camerei" (masinii in cazul asta..)...sau sa le incalzesc de acasa si sa le pun asa in gentuta, sa ramana calde? dar mi-e ca la intoarcere deja trec prea multe ore si se strica daca nu e tinut rece uf, e grele....

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Selen, noi cand am fost la Zalau- drum de 1100 km dus-intors eu am stat in spate cu ea si am alaptat-o din mers. Cand am alaptat-o am scos-o din scoica dar eu am ramas in centura si am tinut-o strans. Dar la tine drumul e mai scurt si fie o poti alapta si tu din mers, fie va puteti opri o data dus, o data intors in masina pt. alaptare. Eu asa zic, ca nu are rost sa te complici cu biberon (mai ales ca la intoarcere nu stiu daca lapticul va mai fi bun de papa fiind tinut cateva ore la caldura).

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Monica ai un baiat tare frumos, are niste ochi electrizanti, de, are cu cine semana. Sa-ti traiasca!

Luci, tu iar ai observat lampa (ma rog lenjeria) din decor? Eu nici nu imi aminteam sa fi vazut vreo lenjere in poze, chiar ca ai fi un bun detectiv.

Aida pai am pus linkurile exact cum m-ai invatat tu. Uite cel cu www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=65396" target="_blank">2012.

Asa-i, hai sa lasam depresia deoparte, mai tineti minte ce de planuri aveam la inceputul saptamanii? Ei bine nici la stomatologie nu am ajuns, desi ma supara maseaua inca de cand era gravida, dar asta este. Ma supar un pic, apoi imi trece si ma ambitionez si mai tare sa fac mai multe saptamana viitoare, pana la urma voi reusi. Macar baie sper sa fac azi-maine ca nu-mi place deloc sa-mi programez baia cu cateva zile inainte, dar nu pot sa stau linistita daca nu sta cineva cu puiul, daca incepe sa planga si nu-l aud sau cand am parul plin de sampon (cum a sunat mai lungesc paranteza, mi-am mai citit posturile, uf, mi-e si rusine in ce hal scriu uneori , sper ca macar mesajul sa fie inteles). Nici la plimbare cu Alex nu am mai putut iesi pentru ca e caruciorul in masina si masina e ... cu tati. Si uite pe masura ce va citesc ma luminez, aflu ca Raluca sta in drumul taberei, cate ture am tras eu pe langa Moghioros cand era frumos afara ... poate intr-o zi cu soare vom iesi la o plimbare impreuna. Tare bine ma simt cand sunt cu voi, incerc sa intru in fiecare zi sa nu raman in urma cu cititul, cat stau aici uit de toate, nu vad dezordinea, uit de foame ... e una dintre activitatile pe care le pot face cand doarme Alex la mine in brate. Spuneai ieri, Uka, de cele care reusesc sa faca si curatenie si mancare, ei bine nu stiu nici eu cum reusesc, v-am mai spus ca trebuie sa mai fie cineva cu mine pentru a putea face curatenie sau mancare, iar in ultima perioada am fost mai mult singura, prioritatea a fost Alex.
Asa ca ma tin scai de voi cat pot si uit de orice depresie.

Trimit ca nu mai reusesc sa termin capitolul si deja se apropie ora mesei, revin.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Saltare, fetili meli dragi!!

Nela hmmm, nu imi facusem suficienta inima rea cu peisajele voastre, acum ne trimiti si bradutul si ne tot pove si de mirosul lui incredibil. Ce mi-a placut cum ai "atasat-o" pe Ana la bradut Prea tare !! Va cu mult drag

Fetele, sunt in sfarsit la zi cu cititul...dar nu stiu sa raspund frumusel la toate, pe liniute
Eu sper sa va treaca depresiile, sa va bucurati de euforia sarbatorilor.
Si eu ma gandesc ca e posibil sa-mi pierd mintile intre 4 pereti. Prima data am stat acasa fix 5 luni si dup-aia am lasat fata cu cine s-a putut pana a iesit maica-mea la pensie si acum imi dau cu pumnii in cap ca n-am mai prelungit perioada de sedere acasa, dar...nevoile financiare m-au impins de la spate. Sa vedem cum va fi de data aceasta cu toate ca eu imi doresc ca pana in toamna 2011 nici sa nu ma gandesc la asa ceva. Nu mai zic ca noi in toamna viitoare o sa avem o scolarita si atunci voi gasi motivarea cea mai puternica de a sta alaturi de copiii mei. Daaaaar, niciodata nu vreau sa zic "niciodata".

Incercam si noi sa facem program si e normal ca nu ne reuseste. Numai ca nu la 3 ore ci la 2 ore ca ma uit la el ca e mititel si tot imi zic ca "mai este timp".

Eu am intrat in criza serbarilor. Bineinteles ca sambata avem serbare ca Andra e "mase dansareatza" si trebuie sa ma gandesc ce costumatie sa-i pregatesc, iar luni are serbarea la gradi. Hmmm, este fulg si nu va spun ca ieri am cusut la beteala de mi s-a facut rau Mi-a mai ramas si pentru maine o parte ca abia ce-am aflat ca pe langa rochita ne mai trebuie si-o pelerina si-o bagheta cu panglica alba... chestii de-astea.
Colac peste toate sunt si singura acasa. Eu nu stiu cum naiba o sa fac sa ma pot duce sambata la serbare ca sotul se intoarce abia sambata noapte. O sa-l las pe junior cu maica-mea dar trebuie sa o pregatesc pentru urcat pe scena si de asteptat pana le vine randul. Cine stie cat o sa dureze?? Si cum giunior este inca alaptat exclusiv nu'sh cum mama zmeului sa fac. Am luat si io o pompa si-am bagat muschi dar..n-am reusit sa scot decat 40 ml. Ar mai fi fost de scos, dar ma dureau dejtele mamucutii si tatucutii

Giunior in general e baiat de gasca daca stau cu el si-i suflu-n fund. Nu, nu-l iau in brate dar trebuie sa facem jucarele, daca nu-l bag in seama scoate niste sunete tare dragute si ciudate iar daca-l ignor pe timp indelungat da alarma si se potoleste greu. Andra in continuare e calare pe el ori de cate ori prinde ocazia iar seara e atat de obosit incat o da in plans isteric de oboseala. Imi vine sa-l imbrac si sa-l scot la plimbare pe la 10-11 noaptea dar...ma duc singura pe balcon, trag aer in piept, imi zic ca trebuie sa ma calmez si o iau de la capat. De cele mai multe ori reusim dupa ora 12 noaptea sa ne linistim cu totii. Cam asta e la noi.

Va cu mult drag

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Nela, am si io o nedumerire La tine este ieri sau azi, adica esti in 9 sau in 10 decembrie? Niciodata n-am stiut cum e cu timpul asta pe glob

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Hehe, la noi e 10 decembrie. Nici eu nu le am cu ora pe glob, am un programel pe calc care imi zice ora in orice punct de pe glob.

E usor de retinut pentru ca noi suntem langa Japonia, careia i se mai zice si Tara Soarelui Rasare, ca ei sunt primii care il vad, intr-o zi. Deci eu sunt cu 6 ore mai grabita decat voi. Este ora 9 seara la mine acum.

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput