Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *24*
Raspunsuri - Pagina 9
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lullaby_2009 ei bine nu stiu nici eu cum reusesc, v-am mai spus ca trebuie sa mai fie cineva cu mine pentru a putea face curatenie sau mancare, iar in ultima perioada am fost mai mult singura, prioritatea a fost Alex. Asa ca ma tin scai de voi cat pot si uit de orice depresie. |
Si la noi e la fel: curatenie si gatit se intampla numai cand este sotul acasa. Eu curatenia o fac repede sambata dimineata (asa ar trebui, dar mai sunt si situatii in care o sar si mai inchid un ochi). Dar mie imi place asa, ma simt excelent sa stau cu Ana, la mine pe picioare, mai fac una alta pe calculator si uite asa trece timpul.
Parca sunt in concediu, nici prin cap nu imi trece sa ma epuizez cu curatenii si alte cele! Calcatul imi sta pe creieri, in schimb! Dar am inceput sa le pun pe umeras necalcate: daca se intind, bine, daca nu calcam dupa necesitate, inainte de a pleca sotul la servici ca eu nu imi mai calc tricourile de cand am nascut, si asa ies prin complex si cu bluza de trening peste, nu se vede ).
Dam inainte!!
SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
selen80 spune:
multam de raspunsuri fetele....cred ca la dus o sa iau un bibe cald, ca o sa ne grabim, iar la intoarcere putem opri linistit undeva....in mers nu prea pot ca nu prea avem spatiu in spate, avem masina micuta, mazda2, si eu stau in spate cu ea....
ma duc sa pap
somnic usor Nela
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui andraiulia 'Neatza!! Mai,fetelor...noi ne-am trezit cu febra. 38,8 in fundulet. Nush de ce. Doc m-a intrebat daca mai sunt alte simptome....darnu...rade, vorbeste. E oki. Cristi a fost racit si aproape i-a trecut. Dar fara febra. Ce-o fi avand? Asteptandu-l pe Mos Craciun... Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! Povestea gogoshicii |
Or fi..nu stiu zic si eu
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
Lullaby_2009 spune:
Selen dar de ce nu vrei s-o alaptezi pe drum? Opriti 10-15 minute intr-o parcare. Noi am fost de cateva ori la tara si i-am dat sa pape cand am prins o bariera sau chiar pe drum. Poti sa ii iei bibe cu tine si ceva apa fierbinte intr-un termos si il pui cateva minute la incalzit intr-un vas cu capac. Exista si ceva incalzitoare pentru bibe, am unul care are si transformator pentru bricheta. L-am folosit doar acasa pentru laptele din cogelator si e ok, dar acasa il poti incalzi foarte simplu intr-un vas cu apa calda. Dureaza destul de mult pana se decongeleaza laptele tinut la -18 grade, deci trebuie sa planifici masa inainte.
Andra sper sa fie bine printesa. Multa sanatate!
Ma duc sa vad poze.
mami fericita de Alex
NelaM spune:
Liliana, ma bucur sa te vad.
Saracuta de tine, cu atatea evenimente pe cap! Dar asa de placute, totusi... eu ma gandesc cu nerabdare la perioada cand voi sta sa cos la costumase si baghete magice pentru margelata! Ce stiu eu ce m-asteapta!
Ma bucur sa aud ca vrei sa stai cu Radu cat mai mult acasa, imi intareste convingerea ca neaparat sa incerc sa stau cat mai mult posibil cu Margelata, sa ma bucur de ea cum se cuvine. Nu se stie cand si daca o mai veni si fraiorul/surioara si imi place la nebunie noul rol (eu fiind o carierista convinsa toata viata), mai mai ca imi vine sa nu fac altceva tot restul vietii decat sa imi cresc copiii. Stiu ca nu se poate, dar atat de frumoasa este perioada aceasta! Daca as putea sa o prelungesc la nesfarsit, maine as face-o!
Gata, ma pun sa mai citesc ceva (a se citi adorm in 5 minute ) si somnic!
Va pup si o dupa amiaza placuta va doresc.
SARBATORI FERICITE!_
Iulika29 spune:
bunå fetelor!
nela nu pleca!!!eu nu vad pozele cu bradul..spune ca nu ai poze acolo..
revin
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
NelaM spune:
citat din mesajul lui Iulika29 bunå fetelor! nela nu pleca!!!eu nu vad pozele cu bradul..spune ca nu ai poze acolo.. revin www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå Sårbåtori Fericite |
Gata Iulika, rezolvaram!
SARBATORI FERICITE!_
Lullaby_2009 spune:
Selen, nu vazesem ca ai raspuns deja.
Am vizionat poze cu micuta Sonia si Adinus. Ce frumos doarme langa tati, e delicioasa. Sunteti doua frumoase!
Anamaria este scump foc Alex al tau. Acum am observat ca e mai mare cu fix o luna decat Alex al meu.
Nela ce frumos ati aranjat, se simte ca e sarbatoare. Pup doua fete frumoase de langa brad.
Mi-am amintit, de mult vroiam sa va rog, imi trimiteti si mie parola de la mailul comun?
mami fericita de Alex
anamaria1979 spune:
Andra sanatate multa fetitei.
Cristina Ana succes la doctor. Mi-a placut mult vila Bran. Daca mergeti ma inscriu si eu la o intalnire. Cred ca am sanse mai mari sa ajung decat in Turcia. Nu ca nu mi-ar placea si Turcia.
Fetelor multumim de urari pentru poze.
http://family.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=36
Iulika29 spune:
Am recuperat tot..Nu prea am ce så raspund la discutiile voastre..pt ca nu tin de mine ( alea cu alaptatu).
Cu tinutu in brate nici eu nu il mai tin asa des in brate dar sincer nu ca am bagat militarie ci mai vrea si el så stea asa pe pernuta så ne hlizim asa..il mai iau si in brate dar nu asa des..de multe ori se linisteste mult mai repede daca e pe perna decat leganat in brate..Mie imi e mila så bag militarie cand e asa mic ca el habar nu are si chiar nu vreau så devina vreun copil din ala care se va izola de mic de ceilalti copii(am vazut multi si mi s-a spus ca e din cauza ca au fost lasati in patut så stea singurei så se uite pe pereti, au plans mult si nu au fost consolati)..asa mi-a raspuns o moaså...nu stiu cat e de adevarat)..Noua ne prezinta cazuri si ne dau procentaje si spun si ele mai departe daca ne intereseazaå pt ca au spus ca in lume sunt diferite metode de a''educa'' copilu'' si aici ma refer de la o varsta foarte fragedå..Nu dati cu rosii eu am spus ce am auzit pe aici la intalnirea de grup..
Asa ..despre noi.. Azi am fost la ultima intalnire de grup ..a fost o intalnire minunatå..toti copii au fost atat de bucurosi doamne..i-am pus pe toti pe niste saltelute si stateau asa aliniati ..ce mai o imagine de vis si nu va spun ca ''muzica'' ce o auzeai era superr....pe brucu meu il tragea o gagicå de manuta cand stateau ei culcati pe salteluta si el, nu se uita deloc la ea ,selene..el cu baieteii se distra..doamne ce fericit era el intre copii..a fost asa cuminte de ambaut si eu cu mamicile o cafeluta in liniste
Dupå ce am ajuns acasa a cazut frant in balansoar..
L-am si cantarit azi..se pare ca nu mai ia Brucu meu ca nebunu..a luat in 3 såpt decat 600 gr..a ajuns la 8,2 kile..se face si el finut....dar se lungeste in schimb
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite