Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *24*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

monica de obicei nu-l iau in brate la orice scancet dar azi am cedat. imi vibrau timpanele neica. mai sunt si operata la o ureche.. o bucurie ce mai

aida crezi ca pot sa fie dintii? pai are 28 plus 4 masele de minte... ma sinucid daca face asa la fiecare dintre ei!

cat despre program, eu i-am facut program de ceva timp si s-a invatat! dar de 2 zile urla ... tot la program!

voi supravietui! SPER

acum urmeaza masa! tineti.mi pumnii

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai fetelor, fii-miu sforaie de rupe peretii . Adica sforait la propriu, tare, ca ta-su. Ce ma fac io cu 2 sforaitori in casa?

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

mai opriti-ma!

dati-mi un sfat....as vrea sa iau 2 bibe cu noi cand plecam la Buc, sa i le dau pe drum, ca s-o n-o alaptez in mers, sau sa fim nevoiti sa oprim undeva ...dar...daca lapticul a fost congelat, si eu il iau intr-o gentuta termorezistenta, eu cum i-l dau asa rece, ca n-avem incalzitor de masina?? sa-l scot mai din timp din gentuta sa-l lasa sa se incalzeasca?? e ok asa, la temperatura "camerei" (masinii in cazul asta..)...sau sa le incalzesc de acasa si sa le pun asa in gentuta, sa ramana calde? dar mi-e ca la intoarcere deja trec prea multe ore si se strica daca nu e tinut rece uf, e grele....

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

'Neatza!!

Mai,fetelor...noi ne-am trezit cu febra. 38,8 in fundulet. Nush de ce. Doc m-a intrebat daca mai sunt alte simptome....darnu...rade, vorbeste. E oki. Cristi a fost racit si aproape i-a trecut. Dar fara febra. Ce-o fi avand?

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

I-am dat paracetamol supo si vad ca i-a scazut la pupat....o sa o verific curand si cu termometrul....doar sa nu-i revina.

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

'Neatza!!

Mai,fetelor...noi ne-am trezit cu febra. 38,8 in fundulet. Nush de ce. Doc m-a intrebat daca mai sunt alte simptome....darnu...rade, vorbeste. E oki. Cristi a fost racit si aproape i-a trecut. Dar fara febra. Ce-o fi avand?

Povestea gogoshicii

pai si altceva nu ti-a zis dr?? sa-i dai antitermice, ceva?
mie mi se pare destul de mult 38.8 la un bebe asa mic...nu v-a chemat la cabinet?

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

mai opriti-ma!

dati-mi un sfat....as vrea sa iau 2 bibe cu noi cand plecam la Buc, sa i le dau pe drum, ca s-o n-o alaptez in mers, sau sa fim nevoiti sa oprim undeva ...dar...daca lapticul a fost congelat, si eu il iau intr-o gentuta termorezistenta, eu cum i-l dau asa rece, ca n-avem incalzitor de masina?? sa-l scot mai din timp din gentuta sa-l lasa sa se incalzeasca?? e ok asa, la temperatura "camerei" (masinii in cazul asta..)...sau sa le incalzesc de acasa si sa le pun asa in gentuta, sa ramana calde? dar mi-e ca la intoarcere deja trec prea multe ore si se strica daca nu e tinut rece uf, e grele....

POZE URSULICA
nunta

stiam ca exista niste incalzitoare pentru sticle. parca asa se cheama

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor...mi-a fost dor de voi. Noi avem niste zile mai maraite si nopti cu plins si papat tot la 2 ore ...asa ca eu sunt cam chiauna de cap acum cind am atitea de facut. Asta e...mamarutza mea isi roade pumnii la greu si imi baleste de numa (scuzati expresia) m-am uitat in gurita ei si mi se pare ca i s-a bombat gingia de jos ...oare sa fie deja dintii???? Ca noi inca nu am scapat de tot de colici...mai avem seri cind facem urat din cauza asta...

Am de recuperat capitolul trecut dar asta l-am citit complet si am vazut poze super cu un bradut elegant de Nela...si pe Ana...vai ce dulce e! Si ce a mai crescut..nu mai spun ce peisaje aveti voi acolo...cred ca toata ziua as sta in geam...programel la Dragoselu' facut de Monica (bravo! si eu vreau..sper sa si pot!), program de Sarbatori la munte pentru Monique (si asa ceva vreau!...dar cred ca nu ni se arata anul asta).

Selen...eu as lua laptele incalzit si l-as pune in geanta termorezistenta nu l-as lua congelat sa i-l dau rece...parerea mea.

Ma duc la recuperat capitol trecut...va .

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

mai opriti-ma!

POZE URSULICA
nunta

eu l=as lasa la temperatura camerei (masinii), fara sa il incalzesc. In ultima instanta ai sanii, nu-ti face atatea griji!
Va tin pumnii la doctor, sa va intoarceti cu vesti super bune!

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Ba da...ea mi-a zis sa-i dau paracetamol si sa o sterg cu servetele umede si sa o las mai subtire imbracata. Si ca ne auzim un pic mai tarziu dupa ce o verific iar. O sa o intreb ce crede ca a cauzat-o.

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput