Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *24*
Raspunsuri - Pagina 10
Danuta1979 spune:
Selen, noi cand am fost la Zalau- drum de 1100 km dus-intors eu am stat in spate cu ea si am alaptat-o din mers. Cand am alaptat-o am scos-o din scoica dar eu am ramas in centura si am tinut-o strans. Dar la tine drumul e mai scurt si fie o poti alapta si tu din mers, fie va puteti opri o data dus, o data intors in masina pt. alaptare. Eu asa zic, ca nu are rost sa te complici cu biberon (mai ales ca la intoarcere nu stiu daca lapticul va mai fi bun de papa fiind tinut cateva ore la caldura).
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
Iulika29 spune:
nela gata am vazut pomul care e superb si pe Ana mårgelata am vazuto cum isi arata ea gingiuta..pup la voi..
Nu se scutura bradul pånå de craciun??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
mary_07 spune:
Ce sunt,eu vazusem pozele Nelei numai de la 60 si ceva incolo,asa era pus linkul.Nu mi-a trecut prin cap sa dau si inapoi sa vad ce e.Noroc cu Iulika
Ce atmosfera frumoasa reiesea din poze...abia astept sa cumparam si noi bradut
Primul Craciun in 4
_
Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lullaby_2009 Selen dar de ce nu vrei s-o alaptezi pe drum? Opriti 10-15 minute intr-o parcare. Noi am fost de cateva ori la tara si i-am dat sa pape cand am prins o bariera sau chiar pe drum. Poti sa ii iei bibe cu tine si ceva apa fierbinte intr-un termos si il pui cateva minute la incalzit intr-un vas cu capac. Exista si ceva incalzitoare pentru bibe, am unul care are si transformator pentru bricheta. L-am folosit doar acasa pentru laptele din cogelator si e ok, dar acasa il poti incalzi foarte simplu intr-un vas cu apa calda. Dureaza destul de mult pana se decongeleaza laptele tinut la -18 grade, deci trebuie sa planifici masa inainte. Andra sper sa fie bine printesa. Multa sanatate! Ma duc sa vad poze. mami fericita de Alex |
pai asa o sa fac pana la urma...nu vroiam sa oprim pt ca avem programare la 10.30, si desi o sa plecam destul de devreme, cu traficul din Buc nu se stie niciodata...nu vroiam sa dau bani pt incalzitor doar pt un drum, ca nu cred ca mai plecam noi la drum asa lung prea curand...plus ca pe autostrada sunt destul de rare parcarile, dar vad eu cum o pacalesc putin pana ajungem la una...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Asa ..despre noi.. Azi am fost la ultima intalnire de grup ..a fost o intalnire minunatå..toti copii au fost atat de bucurosi doamne..i-am pus pe toti pe niste saltelute si stateau asa aliniati ..ce mai o imagine de vis si nu va spun ca ''muzica'' ce o auzeai era superr....pe brucu meu il tragea o gagicå de manuta cand stateau ei culcati pe salteluta si el, nu se uita deloc la ea ,selene..el cu baieteii se distra..doamne ce fericit era el intre copii..a fost asa cuminte de ambaut si eu cu mamicile o cafeluta in liniste Dupå ce am ajuns acasa a cazut frant in balansoar.. L-am si cantarit azi..se pare ca nu mai ia Brucu meu ca nebunu..a luat in 3 såpt decat 600 gr..a ajuns la 8,2 kile..se face si el finut....dar se lungeste in schimb www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå Sårbåtori Fericite |
ce dragutza ai fost
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
am vrut sa-mi bat si eu niste vinete si s-a speriat fata mea de mixer a trebuit sa le bat la mana...
acum doarme iar, azi vad ca are zi de somn..
POZE URSULICA
nunta
Lullaby_2009 spune:
Am vazut poze cu papusa Chiara.
Ce bucalata si dulce este. Imi vine s-o pupacesc.
Am reusit si am vazut si pozele lui Alex. Mi se pare ca zambeste din prima zi de viata. Raluk cred ca esti tare fericita. Chiar daca iti este greu, ai o minune de baiat. Ptiu, ce dulce e cand doarme. Ce bucurosi erau cateii la intoarcerea voastra. Si ce-mi plac comentariile.
Am vazut si poze de la botezul lui Aidan cel cu buzite frumoase. Si am vazut-o si pe mami frumos aranjata si machiata, iti sta asa bine Maria, acum observat mai bine culoarea ochilor.
mami fericita de Alex
4mykids spune:
V-am recuperat in sfarsit,
Luto,mare dreptate ai fac curatenie , ca aici zici ca e petrecere in fiecare zi ,pupam micul cuceritorsi pe mami a lui care arata super lasa vorbele altora care le spun din invidie;
Melania, imi pare rau de starile prin care treci (stiu cat de naspa sunt)sa treci repede peste ele si sa fi vesel si plina,de viata;
Nela , ce frumos e bradutul si sunt convinsa ca mirosul este superb, si noi am facut bradul aseara de fapt Iulia la facut ;
Isabella a dormit mai bine azi noapte , Iulia a avut Christmans Play azi a fost ingeras, am facut si ceva poze;
Am vazut si pozele cu mica Craciunita a lui Uka care este absolut superba;
Am vazut-o si pe Sonia,dulcica foc ;
L-am vazut si pe Dragoselul mic si frumos , cu tati si cu papucei plini;
Noi am fost la cantarit ieri am crescut 15 cm in 3 luni si 3,4kg deci stam foarte bine;
Am citit si povestea frumoasa a lui Uka, intradevar felicitari pentru curajul avut intr-o societate in care se arunca cu pietre ;
Eu dupa cum stiti m-am recasatorit a doua oara, nu am sa spun inca povestea de dragoste dar am sa va spun ca sotul meu din prima casatorie are 5 copii 4 fete si un baiat, pe care dupa casatorie ia obtinut el, ia crescut acum 4 locuiesc in alte orase iar cea mai mica care are 15 ani este inca cu noi.De la una dintre fete am deja un nepotel deci sunt bunicuta deja, dar am fost anuntata ca voi fi din nou bunica si inca de gemeni...deci Luto, eu ar trebui sa ma simt de vreo 70 de ani acum,
Deci o sa ma un craciun plin de vesti importante , ganduri si multe cadouri.
Va pup cu drag pe toate;
Delia {wow]..vreau si eu zapada!!!!
Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
liliac1 spune:
clau te dulce si...ce dor mi-a fost de tine. Bravo Iuliei ca s-a "bagat" la impodobit bradutul. Noi inca nu ne incumetam sa ne apucam de treaba, asteptam ca dupa traditie, dar o sa vedem daca ne tine.
Abia astept sa o vad pe "ingerasa" asa ca astept pozici.
Mai, primul sot are 5 copilasi? Sau actualul?
Eu astept sa citesc si povestea voastra de amor ca a Mangulicai m-a umplut de melancolie, la a Luciei am zambit strengareste, la a ukai am fost emotionata rau de tot.
Luci Sa nu carecumva sa treceti pe faleza din Braila vreodata si sa nu dati vreun semn de viata...ca in juma de ora ma prezentez la raport, doar asa sa te pup si pe tine si pe David Cuceritorul
Macar Adi este romantic pe langa simtul umorului atat de ascutit pe care-l poseda. Auzi la el..."taranu"
al meu SIGUR ar fi dat drumu' la apa la cat il stiu de zapacit
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei