La Multi Ani Licurici de ian-feb2009(72)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

nuk pt apa.

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

pyc, bine ca nu avut Paul reactie la vaccin. Ai mei baieti au amandoi programare sapt viitoare pt vaccinul anti swine flu. Andy are doza 2 de la flu normal si doza 1 pt swine deodata. Crezi ca e ok? Pediatra a zis ca e ok, dar as vrea o a doua opinie

Ma puneti pe ganduri cu laptele de vaca, am sa o intreb dinnou, poate se referea la lapte de crestere de la 11-15 luni...desi tin minte ca mi-a zis sa incep cu de ala de 2% grasime, deci lapte de vaca din magazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

pyc este lapte de crestere si nestle si milupa si aptamil. si inca cateva. doar ca multi prefera laptele de vaca ca e mai ieftin. dar de existat exista in toate alimentarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Avem multe lapturi adaptate peste 1 an.Nestle junior 1+, 2+, si altele...si eu ma lupt pt ca A sa primeasca astfel de lapte dupa 1 an

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu cred ca asta dicteaza (faptul ca nu exista, pt ca mi se pare ca nan3 este de fapt lapte de crestere, s-ar putea sa ma insel), cat faptul ca laptele praf e f scump, deci mai degraba ratiuni financiare dicteaza.

Multumesc pt infos, atunci o sa incerc ca macar pana la 2 ani sa amanam introducerea laptelui de vaca. Anyway inca nu am ajuns la pediatru sa discut problema asta, dar am un appointment sapt viitoare.
Lui Aidan i-a aparut ceva in calcai, mai precis pe talpa, e ca un neg mititel, dar parca nu seamana a neg, mai degraba cu un cos alb, sub piele, dar f tare...nu stiu ce ar putea fi.

Edit: uite ca intre timp au raspuns fetele.

Anca eu i le-as face separat. Dar stii deja parerea mea despre flu vaccine, asa ca s-ar putea sa nu fiu obiectiva:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Arianna mi-a vomitat azi noapte de 2 ori in jet, a vomitat f. mult, intre 1 si 4 a fost treaza, de abia am adormit-ola 4. Nu stiu de ce a vomitat asa, niciodata nu a facut asa, daca mai continua si azi mergem la doctor.

Referitor la laptele de vaca, aici se spune ca se poate introduce incepand de la 9 luni, cate putin, dar cel de 3.25, nu de 2 la suta.
Ariaanna refuza lactatele, nu doar laptele, nu mananca nici branza si nici iaurt, doar tzitzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Si eu i-am facut Carlei prima doza de swine flu vaccine pe 2 decembrie tot fara nici o reactie. M-am tot gandit daca sa-i fac sau nu si pana la urma i-am facut ca o sa calatorim de sarbatori si o sa stam prin aeropoarte si ma stresa gandul ca o sa circule virusii in jurul ei.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

fil_lily, da, imi amintesc vag acum, dar parca asa mi-a zis si mie sa incep cu lapte cu multa grasime (vb vine, ca aici nu este lapte gras, poate ala de 3.75 o fi cel mia gras), apoi sa trecem la 2% si sa stam cu ala o perioada si cand mai creste sa trecem la lapte mai slab...dar nu mai retin detaliile, ca asta se intampla acum 2 luni, la urmatorul control, la 1an, am sa o intreb detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Miere laptele de crestere e mai aproape de ceea ce are nevoie copilul pana la 3 ani, ca si cantitate de proteine, cantitate de sare, de fier (previne anemia copilului mic), de vitamina D etc

E mai aproape de laptele de mama (daca ar fi sa alaptam copiii pana la 3 ani, ca si in Africa:)

Si pana la 3 ani se recomanda minimum 500 ml pe zi....

Aici niciun pediatru nu recomanda lapte de vaca pana la 3 ani.

Eu tare ma tem ca in Ro nu este astfel de lapte....prea toti copilasii trec pe lapte de vaca cum trec de un an....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

pyc - in romania este orice, numai bani sa ai.

Mergi la inceput