La Multi Ani Licurici de ian-feb2009(72)
Raspunsuri - Pagina 21
anca_ spune:
pyc, bine ca nu avut Paul reactie la vaccin. Ai mei baieti au amandoi programare sapt viitoare pt vaccinul anti swine flu. Andy are doza 2 de la flu normal si doza 1 pt swine deodata. Crezi ca e ok? Pediatra a zis ca e ok, dar as vrea o a doua opinie ![]()
Ma puneti pe ganduri cu laptele de vaca, am sa o intreb dinnou, poate se referea la lapte de crestere de la 11-15 luni...desi tin minte ca mi-a zis sa incep cu de ala de 2% grasime, deci lapte de vaca din magazin.
cristi_2003 spune:
pyc este lapte de crestere si nestle si milupa si aptamil. si inca cateva. doar ca multi prefera laptele de vaca ca e mai ieftin. dar de existat exista in toate alimentarele.
IRINA.C spune:
Avem multe lapturi adaptate peste 1 an.Nestle junior 1+, 2+, si altele...si eu ma lupt pt ca A sa primeasca astfel de lapte dupa 1 an
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
miereamara spune:
Nu cred ca asta dicteaza (faptul ca nu exista, pt ca mi se pare ca nan3 este de fapt lapte de crestere, s-ar putea sa ma insel), cat faptul ca laptele praf e f scump, deci mai degraba ratiuni financiare dicteaza.
Multumesc pt infos, atunci o sa incerc ca macar pana la 2 ani sa amanam introducerea laptelui de vaca. Anyway inca nu am ajuns la pediatru sa discut problema asta, dar am un appointment sapt viitoare.
Lui Aidan i-a aparut ceva in calcai, mai precis pe talpa, e ca un neg mititel, dar parca nu seamana a neg, mai degraba cu un cos alb, sub piele, dar f tare...nu stiu ce ar putea fi.
Edit: uite ca intre timp au raspuns fetele.
Anca eu i le-as face separat. Dar stii deja parerea mea despre flu vaccine, asa ca s-ar putea sa nu fiu obiectiva:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
fil_lily spune:
Arianna mi-a vomitat azi noapte de 2 ori in jet, a vomitat f. mult, intre 1 si 4 a fost treaza, de abia am adormit-ola 4. Nu stiu de ce a vomitat asa, niciodata nu a facut asa, daca mai continua si azi mergem la doctor.
Referitor la laptele de vaca, aici se spune ca se poate introduce incepand de la 9 luni, cate putin, dar cel de 3.25, nu de 2 la suta.
Ariaanna refuza lactatele, nu doar laptele, nu mananca nici branza si nici iaurt, doar tzitzi.
iuliacris spune:
Si eu i-am facut Carlei prima doza de swine flu vaccine pe 2 decembrie tot fara nici o reactie. M-am tot gandit daca sa-i fac sau nu si pana la urma i-am facut ca o sa calatorim de sarbatori si o sa stam prin aeropoarte si ma stresa gandul ca o sa circule virusii in jurul ei.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
anca_ spune:
fil_lily, da, imi amintesc vag acum, dar parca asa mi-a zis si mie sa incep cu lapte cu multa grasime (vb vine, ca aici nu este lapte gras, poate ala de 3.75 o fi cel mia gras), apoi sa trecem la 2% si sa stam cu ala o perioada si cand mai creste sa trecem la lapte mai slab...dar nu mai retin detaliile, ca asta se intampla acum 2 luni, la urmatorul control, la 1an, am sa o intreb detalii.
pyc spune:
Miere laptele de crestere e mai aproape de ceea ce are nevoie copilul pana la 3 ani, ca si cantitate de proteine, cantitate de sare, de fier (previne anemia copilului mic), de vitamina D etc
E mai aproape de laptele de mama (daca ar fi sa alaptam copiii pana la 3 ani, ca si in Africa:)
Si pana la 3 ani se recomanda minimum 500 ml pe zi....
Aici niciun pediatru nu recomanda lapte de vaca pana la 3 ani.
Eu tare ma tem ca in Ro nu este astfel de lapte....prea toti copilasii trec pe lapte de vaca cum trec de un an....