La Multi Ani Licurici de ian-feb2009(72)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Tortitele se poate scoate.

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pai exact de asta am si eu, dar mie mi se pare ciocul f tare in comparatie cu cele de la Nuk. Si lui A. nu ii place.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Din acelea cu pai ai incercat??

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Si cei de la Avent vad ca au, n-am incercat
http://www.amazon.com/Philips-Avent-Spout-Magic-Ounce/dp/B000058DN9/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1260556737&sr=1-2
desi cred ca spoutul moale trebuie luat separat.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Iulia,noi am inceput cu sippycupul pe la 6 luni,acum i-am scos tortile. mai in gluma am inceput cu sippycupul pt lapte ca ma saturasem sa spal la dr.brown(care sunt o mare pacoste). la inceput nu mi-a baut foarte mult,dar am prostit-o,inainte de papa ii dadeam laptic,seara la fel,acum bea din nou 18oz pe zi.
sippysupul meu e de 5 oz si asta il si folosesc,pt apa am de la nuk,cu tetina de silicon. am sio de la plytex,dar sunt fooorte tari,deci Ana nici nu se uita la ele. am inteles ca le vor prefera pe cele tari mai incolo.

Poze,pun cand voi primi poza cu sectiunea tortului...am rugat o prietan care va merge la onomastica sa imi fac sa o pun la album

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Super Ledi ideea cu blogul....David e un copil splendid si sper din tot sufletul sa fie totul bine....are niste parinti formidabili care lupta pt el....

Noi vom face deja bradul weekendul asta! Mi se pare un pic ciudat sa-l fac cu atatea zile inainte, dar asa e in Franta! Se face in prima duminica din decembrie (sunt in intarziere!) si se arunca imediat dupa Craciun....Eu voi face brad romano-francez, adica il fac de acum ca si la ei......si il tin si dupa Craciun ca si la noi....

Weekendul asta nu lucrez, vine si taticul lui Paul, Paul nu are muci (exceptional cred!)....se anunta un super weekend, asa ca numai bine o sa ne distram cu bradutzul.

Curatenia de Craciun cred ca va astepta pana la anul....poate la vara:)

Nu mai stiu daca v-am spus ca l-am vaccinat de gripa porcina....fara nicio problema, nicio reactie....

Apropo de jucarii periculoase, aveam un ursulet gen Hopa Mitica, cu ceva bilutze in el si cu magnet in interior......l-a dat Paul de parchet si s-a spart....... el se juca cu bilutzele si sugea pe magnet! In timp ce eu eram linistita ca se joaca in casa securizata de mine! Vad ca pericolul poate veni chiar de orinde si de la jucariile conforme UE, pe asta scria 6 + .......

Aici lapte de vaca doar dupa 3 ani, intre 10 luni si 3 ani se da "lapte de crestere". Fetele din Romania nu imi spuneti va rog daca este asa ceva la noi? Ca eu vin in vacanta in martie si nu m-as cara cu laptele dupa mine, dar nici lapte de vaca nu ii dau.....deci macar sa stiu sa trimit pachet inainte laptic din asta de crestere.

Pupici!

Mergi la inceput

Lisa, deci folosesti Nuk pt. apa si care pt. lapte?

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pyc care e treaba cu laptele de vaca, de ce nu inainte de 3 ani?

Eu ma gandeam asa orientativ intre 18 luni si 24 de luni sa incep, dar nu sutn decisa definitiv, oricum nu inainte de 18 luni clar. Noi tot lapte de crestere ii dam acum.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Carla a dormit 2 ore jumate, febra nu a mai facut deocamdata, are 98.6F adica 37. Sa vad daca vrea sa pape acum.

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Miere laptele de crestere e mai aproape de ceea ce are nevoie copilul pana la 3 ani, ca si cantitate de proteine, cantitate de sare, de fier (previne anemia copilului mic), de vitamina D etc

E mai aproape de laptele de mama (daca ar fi sa alaptam copiii pana la 3 ani, ca si in Africa:)

Si pana la 3 ani se recomanda minimum 500 ml pe zi....

Aici niciun pediatru nu recomanda lapte de vaca pana la 3 ani.

Eu tare ma tem ca in Ro nu este astfel de lapte....prea toti copilasii trec pe lapte de vaca cum trec de un an....

Mergi la inceput