La Multi Ani Licurici de ian-feb2009(72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Dragele mele, buna seara..vroiam sa urez la multi ani tuturor licuricilor sarbatoriti luna asta si aici se include si galusca mea care pe 19 sarbatoreste un anisor. Sunt o mamica fericita! Urmeaza sa ii taiem motul..vroiam sa va intreb..voi o sa tundeti sau ati tuns puiutii dupa ce ati facut motul?
Eu ma tot uit cu jind ca noua abia ne a crescut perisorul si parca mi e asa sa o tund cheliuta iarasi.Si alta problema...am inceput cu redusul meselor la san de ceva vreme pentru ca am niste rani urate rau din cauza dintisorilor domnisoarei..nu trec nici cu garmastan, nici cu bepanthen..nu stiu ce sa mai fac..parca retraiesc cosmarul de la inceput..cand efectiv detestam alaptatul de dureri ce aveam..dar daca atunci credeam ca am rani, acum am cratere neica..asa ca m am gandit ca oricum galusca face un an maine poimaine eu zic sa ma opresc aici cu alaptatul..dar nu stiu cum sa fac cu ranile astea..stiti vreun remediu ceva? va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Multumesc de urarile pt sot si de ideile pt obiectele ce se pun pe tavita.

andre_ea, asa e, la varsta asta conteaza sa puna in greutate si fiecare copil are ritmul lui. Daca Ilinca creste constant atunci e f bine. Cat vrei sa o mai alaptezi?

Ledi, bravo pt blog! Sper sa il citeasca cat mai multa lume si sa va sara in ajutor. Si poate te va ajuta si pe tine sa-ti pui gandurile in scris.

naty, nasol cu lucrat in weekend, macar sa iasa totul bine si sa stai linistita de sarbatori.

Fetelor, cand incepeti sa dati lapte de vaca la copii? Noua pediatra ne-a recomandat sa incepem intre 11-15 luni. Ma gandeam sa incerc dupa ce face 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Doamne Ledi...iarta-ma pt tonul de atunci...nu stiu pur si simplu e oribil.Am vzt acum poze cu voi si cu David...David mic si dulce.Exista pesemne in noi un mecanism de protectie --la medici vorbesc--care tocmai a pierit......Dumnezeu trebuie sa va ajute.Trebuie..pentru David

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am terminat si eu tortuletul...sa vedem ce iese...ca iar am facut ceva improvizatii

Anca_,si noua ni s-a zis sa schimbam laptele dupa 12 luni si sa scoatem biberonul. am scos bibe,laptele am sa incep sa il diluez dupa 11 luni.

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Justme as fi vrut sa o tund dar nu prea am avut ce , acum cateva luni ma rugam sa-i mai creasca un pic ca sa aibe nasa ce sa taie.Treaba cu tunsul inainte sau dupa nu cred ca este vreo regula, alege parintele cum vrea.
Anca eu ma gandeam sa-i introduc laptele de vaca pe la un an si 3-4 luni, adica nu imediat cum face un an.Chiar i-am cumparat lapte pentru juniori de la un an in sus,cei de la enfamil au si se numeste enfagrow.Acuma a inceput sa bea mai putin lapte, deci o cutie te tine ceva.

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ledi, am vazut site-ul, o sa incerc sa cer parerea lui Lucian, el in timpul liber se ocupa cu asta si poate are ceva idei.In rest ce sa iti spun, ca nu trece zi in care sa nu ma gandesc la voi si sa sper ca va fi bine. Te-ai mobilizat super, bravo, David are noroc cu o mama ca tine

Cris si eu am inceput sa ii dau Enfamil, e mai ieftin si cutiile mai mari, tot Enfagrow, faza este ca el bea inca f mult lapte, uneori si un litru pe zi.

Lapte de vaca, cred ca dupa un an si jumatate. eu nu gasesc canuta pe masura lui, fetelor voi ati vazut pe undeva canuta de 250 ml cu cioc moale? Am gasit numai cu ciocul tare si nu ii plac astea, apa bea, dar lapte nu.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, ia pune pozici sa-ti vedem creatia.
Cum ai reusit sa o faci sa bea din sippy, a mea o roade de zor sau o cara prin casa si o arunca pe jos, cred totusi ca trebuie sa o aiba cam tot timpul ca sa se obisnuiasca sau nu?

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Miere, banuiesc ca vrei altceva, nu cea de la NUK ca pentru cea de la Nuk merge o sticla normala de 300ml, dar e adevarat ca nu mai seamana a canuta.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariacri spune:

Da Selene, labeluri, sau taguri, sau cred ca mai sunt traduse in romana si "etichete".

Eu cand m-am mai jucat cu blogspotul asta a fost singura metoda pe care am gasit-o sa creez categorii.

Cri, mami de Prichindel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iry cei de la bornfree au, e putin cam scumputa da una merge, poate gasesti si un sale acu de sarbatori.Eu am doua una de la 6 luni incolo cu deschizatura mai mica si maxim 7 oz si cealalta mai mare de 9oz si deschizatura mare.Ciocul e moale, moale, exact ca la biberon.
Asa ceva avem http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2661899

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput