La Multi Ani Licurici de ian-feb2009(72)
Raspunsuri - Pagina 18
anna-mama spune:
Ledi, Dumnezeu sa-ti dea putere sa faci pt David tot ce trebuie pt a se bucura de viata ca si ceilalti copii.
Imi pare tare rau ca nu sunt aproape de voi, i-as fi facut eu tortul lui David, merita sa aiba o petrecere frumoasa de ziua lui. Nici nu stiu cum sa va ajut 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
mariacri spune:
Buna ziua mamici de licurici!
Urata zi la noi aici, ploua de aseara si nu se mai opresete, avem rauri in loc de sosele .... si mie tare nu-mi place ploaia!
Voiam sa-i dau o idee Leditiei cum sa puna sectiuni in stanga. Nu prea poti sa faci mare lucru in blogger, dar un mod ar fi sa te gandesti la o denumire pentru sectiuni si sa folosesti denumirea ca Label.
De exemplu sectiunea Analize, de fiecare data cand postezi ceva care vrei sa apara la analize poti sa adaugi label-ul Analize la postare si va aparea in categoria Analize.
Chestia cu tradusul in engleza nu cred ca se face automat pe blogurile astea gratuite, de obicei au niste features minime.
Cri, mami de Prichindel
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariacri Buna ziua mamici de licurici! Urata zi la noi aici, ploua de aseara si nu se mai opresete, avem rauri in loc de sosele .... si mie tare nu-mi place ploaia! Voiam sa-i dau o idee Leditiei cum sa puna sectiuni in stanga. Nu prea poti sa faci mare lucru in blogger, dar un mod ar fi sa te gandesti la o denumire pentru sectiuni si sa folosesti denumirea ca Label. De exemplu sectiunea Analize, de fiecare data cand postezi ceva care vrei sa apara la analize poti sa adaugi label-ul Analize la postare si va aparea in categoria Analize. Chestia cu tradusul in engleza nu cred ca se face automat pe blogurile astea gratuite, de obicei au niste features minime. Cri, mami de Prichindel |
mariacri, labelul e tagul?
I-am tradus eu in engleza.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
Leditia spune:
Multumiri Selenei.
Blogul este pt inceput ok,acum ma duc sa ma joc cu fii-miu care numai ce s-a trezit si mananca(ii da taica-su).Ma doare capul la cat m-am chinuit cu una cu alta..cred ca si pe Sorana:)
Blogul e la mine la semnatura.Pe parcurs voi scrie acolo mai multe,pt moment eu zic ca e ok.Daca mai are cineva idei,sa-mi zica.
Multumim tuturor pt tot.
http://negusdavidchristian.blogspot.com/
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
iuliacris spune:
Draga Ledi, am citit si m-au apucat emotiile, foarte buna ideea cu blogul. Selene
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
Carla se pare ca a luat raceala de la mine. Azi noapte pe la 1,30 s-a trezit si era destul de calda, nu i-am luat temperatura, dar avea sigur, asa ca i-am dat Tylenol si i-a scazut. Pe la 9,20 cand s-a trezit avea 38,8, i-am dat Nurofen si i-a scazut la 37,2. Azi noapte a mai si tusit putin, acum nu mai tuseste doar are muci. Ea e vesela si jucausa, a mancat relativ OK pana acum.
Chestia e ca-i prima ei raceala si parca nu prea stiu la ce sa ma astept. Deocamdata ii monitorizez temperatura si-i curat nasul, ce-ar mai trebui sa fac? Daca mai face febra sa alternez Tylenolul cu Nurofenul sau sa-i dau doar Tylenol?
Poze
Carla
cristi_2003 spune:
iulia ar trebui dus la doctor sa i se uite in gat si sa o asculte la plamani. sa nu fie mai mult decat o simpla raceala.
cris30 spune:
Ledi mi-a placut mult ce ai scris acolo, a fost si tare emotionant
.Bineneteles ca imbunatatirile si modificiarile se poat adauga pe parcurs, ideea principala oricum ai punctat-o.
Iulia of... multa sanatate, daca e o raceala o sa- treaca repede.Ea e vesela si nu are nimik, tu sa te tii tare
. Sa-i iei temperatura mereu chiar daca simti tu la mana ca nu are, e inselatoare. La noi obrajii erau reci si capul fierbea,la prima atingere nu as fi zis ca are febra, dar cand i-am pus termometru avea 39,deci la fiecare ora verifica.Si sa o iei in fundulet ca e cea mai sigura.
Daca raspunde la tylenol e bine, si daca vezi ca nu mai raspunde poti alterna si cu motrin sau nurofen la fiecare 3 ore, asa mi-a zis doctorita.Pup Carla mica 
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
lisa79 spune:
szimonna,bine ai venit!
te-am trecut pe listuta.
spune-ne mai multe despre teodora
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
iuliacris spune:
Multumesc, fetelor.
Cristi, nu cred ca e de mers la doctor inca, aici prima data dai telefon si vorbesti cu o asistenta care in functie de cat i se pare de grav ori iti spune ce sa faci(in cazul nostru cred ca imi va spune doar ceea ce stiu si fac deja) sau daca i se pare mai grav te cheama la cabinet.
Cred ca e totusi doar raceala, multzam oricum, va tin la curent, inca nu-s prea stresata.
Poze
Carla