La Multi Ani Licurici de ian-feb2009(72)
Raspunsuri - Pagina 16
cristi_2003 spune:
noi ii facem baie in vana mare si sau il lasam pe spate si-l plutim prin apa, sau iau apa cu pumnul si-i pun pe cap sa-l clatesc, dusul il cam sperie.
anna-mama spune:
Bebelusi, ce mare s-a facut Vladut, si e tare frumos
Ii place volanul? Si eu am fos gata sa-l cumpar de cateva ori, dar nu stiam daca se poate juca cu el acum.
Eu pt clatit pe cap pun apa intr-un ibric, il tin pe spate si il limpezesc. Dar noi avem mult mai putin par.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
IRINA.C spune:
Neata....noi suntem pe modelul culcat la 12 noaptea trezit la 10 juma..cu evidentele treziri pt tzitzi...fi-mi-ar tzitzi!!!
dar adormim rpd la loc ...ma rog azi noapte l am adunat invers..el era cu capul la picioarele noastre si picioarele in gura lui ta-su.
Anuc masina e chiar un ghiseft ca sa zic asa...am luat -o din REAL la 1 mil vechi(99.9 roni )
Ideea e ca ce are pe partea din fara este fascinant pt el..de impins tre sa l pun eu sa o impinga dar pus o face destul de bine.
Azi iar am dentist ...sa va zic k lucreaza de atunci la aceiasi masea???Acum a reinviat speranta...sa ne iasa proiectul, dar asteptam o decizie.offff emotiii zilnice.
Tre sa fug k am casa...varza, maine vine soacra mea.Dc iar ne aduce o jucarie de dentitie ar fi a 5 sau a 6 nici nu mai stiu
Andrei nici nu le baga in seama.Da normal ca ia si ea ce e mai ieftin in farmacie unde lucreaza...ca doar nu o lua ce trebuie.Mai stiti cand mi-a adus bibe de sticla ca e mai bun???eee e nou inca!oare de ce???

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
anna-mama spune:
Bee, sper din toata inima sa poti sa nasesti bebelusul! iti tin pumnii sa fie de acord si sotul!
Eu de Craciun nu fac cine stie ce, la aperitiv o sa fac copaite ca de ecleruri si o sa le umplu cu diverse: crema de branza, de peste, ciuperci cu maioneza etc O sa fac o ciorba de perisoare, sarmale, friptura si tort. Si nici de Revelion nu o sa ma straduiesc prea tare, mai ales ca o sa ma culc cat de cat devreme sa fiu in forma pt Vladut a doua zi ![]()
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
bebelusi spune:
ii place f mult volanul
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
Am inceput sa-i fac un blog.Inca nu e terminat.Nu stiu ce trebuie sa contina,nu am mai facut bloguri asa ca sunt un pic in ceata. http://negusdavidchristian.blogspot.com/
POZE CU NOI
de David Christian
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Cristi, eu am cumparat revista Good Food si voi face un meniu de acolo: diverse antreuri in foietaj, curcan umplut cu ceva mai special pe langa, probabil o supa crema, fursecuri de craciun in diverse formite, plus salata de boeuf, carnati si leberwurst (pentru traditionalistii familiei). Cred ca voi incerca in weekend retetele pt ca fi sigura ca nu dau gres in Ajun. Fetelor, e posibl sa botez un baietel. Este copilasul unui nepot de var primar. Acesta s-a casatorit cu o fata de la casa de copii si sunt destul de amarati, nu sunt casatoriti religios iar mamica nici macar nu e botezata . Pe mamica o va boteza sora mea iar eu, sper din tot sufletul, sa ii cunun religios si sa botez baietelul. Fata e gravida in 7 luni acum si ma bucur ca s-au gandit la noi pentru aceste evenimente. Sper doar ca sotul meu sa fie de acord pt ca ei sunt din Galati si deci e cam departisor de noi. Tineti-mi pumnii pt ca sa il induplec.Bee ![]() Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009) Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
bee, de la Galati mai faci 15 minute cu masina si ajungi la mine... :D
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
bpaula spune:
Leditia am citit si imi curg lacrimi pe obraji. Trebuie sa fim alaturi de tine ca sa poti fi puternica si merge inainte. De dragul lui David trebuie sa iti zambim ca sa poti la randul tau sa ii zambesti. El este un copil cu aceleasi drepturi ca ceilalti, trebuie sa se joace, sa rada impreuna cu familia si prietenii lui. 
Eventual sa treci un cont unde pot trimite bani cei care vor sa va ajute. Si pe parcurs ce afli detalii ale tratamentului sa ne tii la curent.
Eu cu permisiunea ta as vrea sa pun linkul si pe un alt forum unde activez...sau sa il dau pe la prieteni. Sa imi zici daca se poate.
Leditia spune:
Paula,inca nu m-am dumirit cu blogul.Vreau sa apara cumva in stanga sau dreapta pe sectiuni..postare in ro,postare in engleza,pagina cu detalii despre cont..dar nu prea reusesc.Poti da linkul.
Abia mi-am dat seama cum ii pun poze la postari..deci inca nu e gata.
POZE CU NOI
de David Christian
bpaula spune:
OK...spor la munca atunci. Nici eu nu am facut nici un blog pana acum, asa ca nu ma pricep.
O sa mai astept pana o sa contina si detalii cu contul ca sa il dau. Sa aiba lumea totul la dispozitie.
Va pup dulce 

. Pe mamica o va boteza sora mea iar eu, sper din tot sufletul, sa ii cunun religios si sa botez baietelul. Fata e gravida in 7 luni acum si ma bucur ca s-au gandit la noi pentru aceste evenimente. Sper doar ca sotul meu sa fie de acord pt ca ei sunt din Galati si deci e cam departisor de noi. Tineti-mi pumnii pt ca sa il induplec.