La Multi Ani Licurici de ian-feb2009(72)
Raspunsuri - Pagina 15
fil_lily spune:
Multumim frumos pt. aprecieri
Avem intr-adevar licuricii cei mai frumosi
Eu astazi am tras o cazatura cu fata in brate.
Am alunecat pe gheata si am cazut pe spate, m-am lovit tare la coloana, ma doare de mor spatele, dar din fericire, nu am scapat fata din brate si ea nu a patit nimic. Draga de ea a inceput sa rada, probabil credea ca ma joc cu ea
. Ei vezi de asta nu imi place mie iarna
.
Si papusica mea a inceput sa faca pasi singura dar tot cu ochii dupa mine este.Daca nu ma vede incepe sa planga. Are momente cand numai pe jos vrea , dar are si momente cand vrea numai in brate.si deja este cam grea , dar nu am ce fac,
Micola, Alexutu e bine dezvoltat, nu iti fa probleme din cauza greutatii. Si noi tot la categoria pana am ramas, la 10 luni si 1 saptamana avea 8.600g. Doctorul mi-a spus ca nici nu va fi mai grasuta din cauza ca e f. activa, dar atata vreme cat creste in greutate totul e in ordine.Eu ii dau si vitamine , la recomandarea doctorului.Pupici de la Timea pt. Alex.
flowerbee spune:
Neata,
Alina, imi pare rau ca fetele sunt bolnave! Sa se faca bine repejor si sa intri pentru a ne da vesti bune!
Selene, daca ar fi scurgeri de gaze cred ca te-ar durea si pe tine capul. Oricum, verifica!
Lisa, si eu un fan CSI! Cand eram in Belgia dadeau cate doua episoade deodata si era tare fain. Iar apoi incepea u alt CSI pe alte canale, era super.
Mai fetelor, voi vorbiti de mersul copilasilor dar totusi, nu e cam devreme? Eu ce am citit este ca scumpeii nostri ar trebui sa faca primii pasi pe pe 12 luni, fetitele poate ceva mai devreme si adevaratul mers dupa 12 luni. Alexia abia sta cateva secunde nesprijinita, in rest, se sprijina de orice si nu ii place in patru labe. Merge asa doar daca trebuie sa ajunga neaparat undeva sau la ceva.
Ieri am fost la cumparaturi si am avut impresia ca majoritatea magazinelor au crescut preturile, desi spuneau ca au promotie. Mi se pare tare aiurea, numai la noi e asa.
Sotul meu deja a scris scrisoarea catre Mos Craciun si cred ca toata familia, socri, parinti, cumnata, vor contribui la acest cadou, daca il gasim. Si eu am scris o scrisorica...iar Alexiuta e demult pe lista Mosului.
In rest, stiu fiecare ce doreste, deci trebuie mers la cumparaturi de Craciun! Imi place atat de mult sa alerg dupa cadouri...desi anul acesta vor fi doar niste atentii, tot e frumos!!!!!
Aalina spune:
Sunt si eu intr-o menopauza ceva mai lunga ca am terminat curatenia ![]()
Asa ca am vazut poze cu licurici superbi.
Sanatate multa la piticii bolnaviori si la parintii cu probleme. Sa va faceti bine repede si sa va gaseasca Mosul sanatosi.
Irina crede-ma pe cuvant ca puiutii o iau la picior cand sunt pregatiti si nu pierzi inca nimic ca nu fuge prin casa. Eu avand experienta de la Dorian nu ma grabesc nici sa il vad pe asta mergand singur ca sa ma crizez de cate ori o ia in directia vreunui colt nici sa vorbeasca singur ca sa ma toace non stop.
Noi astazi luam vacanta si cred ca eu sunt cea mai fericita
Am avut si prima serbare din clasa 1 si am fost tare incantata ca nu a fost pe stilul clasic in care fiecare iese in fata si baga recital ci toti au dansat si cantat impreuna. Recunosc am fost multumita si pentru ca nu a trebuit sa bag la invatat poezii ![]()
Miere ai un gand bun de la mine ca mi-ai vandut un pont de milioane. I-am pus perna mea la odrasla in patut si am reusit asa sa il fac sa adoama iar ziua la el. Caci tati a avut grija sa il dezvete de acest bun obicei 
Legat de mersul la job sper sa fie ceva ce iti place si asa sa treci mai usor de separarea de A. Tie iti va fi mai greu decat lui. Va fi la inceput un pic suparat pe tine (Dorian avea 2 ani cand am mers la job si o zi nu a vrut sa vorbeasca deloc cu mine
) dar apoi o sa vezi ca va fi bine si clipele impreuna vor fi minunate.
Legat de cadouri de Craciun si tati zice ca le trebuie la baieti un LCD si o masina de aceea ce merge pe teren accidentat. La noi mai sunt pasarele legate de trenuletele mici si aici si Dori si tati au un adevarat stol ![]()
Daiopri ai fost fenomenala cu Mos Nicoale. Si la mine e greu pentru ca am fosrte multe jucarii de la Dorian si nu as mai investi dar e musai sa ii iau si la Fabian tocmai pentru a evita intrebarile celui mare.
Pupam 
anna-mama spune:
Neata,
La muti ani, Antonia, Daria, Matei, Florence si Liviu! 
Lily, saraca de tine, in afara de durerea de spate cred ca ai tras si o sperietura! Bine ca nu a fost mai rau si e Timea bine! Felicitari pt primii pasi 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
micola spune:
Azi dimineata a papat un pci de branza dulce cu bana, si apoi, cat am facut eu ordine in bucatarie, i-am pus niste biscuitei si niste feliute de mandarina pe masuta..sa vedeti ce le-a cioflait..de biscuutit stiam dar de mandarina nu...il urmaream cu morfolea el acolo in gingiute
..Am desfacut feliutele mici mici de mandarina, care oricum era mica, la fel ca o nuca, si le-am crestat sa scot eventualii samburi, dar nu avea.
Va ca si Ilinca e manechin, nu se lasa
.credeam ca numai Zburliciul meu e asa slabanog...
Irina, nici eu nu am luat premregator, nu sunt de acord cu el. Vladut, verisorul , a mers in premergator de la 7 luni si, apoi, si-a dat drumul singur abia la 1 an si 2 luni, ca ii era frica...desi putea si de un deget, dar ii trebuia sa se simta sprijinit, cumva..Noi nici nu avem loc cu premergatorul, dar nici nu vreau. Eu l-am tot lasat pe Alexutu pe jos, pe mocheta (am luat exemplu de la Miere
)si se ridica singur, treptat-treptat, pe zi ce trece mai mult, mai cadea, mai se ridica...si el face vreo 6-7 pasi singurel, si apoi se lasa in fata, cand nu mai poate...e asa haios
Eu zic ce e buna ideea paulei, de fapt la subiectul ala inchis, Ledi scrisese f detaliat povestea, poate o poate copia si sa faca un nou subiect la umanitare, ar fi bine.
Alina, sanatate la printesele mici, sa se faca bine repede-repede
mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii!
!
!
cristi_2003 spune:
voi ce meniu faceti de craciun?
ca parca tot salata de boeuf - supa - friptura e asa de plain. da astea macar imi ies.
si primesc sarmalele gata facute
Naty spune:
Neata!
Doamne, delia e cumplit! Condoleante! Spune-ne ce ai pe suflet, noi suntem aici sa ascultam.
alina offf, dragutele de voi! Multa, multa sanatate! Ana cum e acum?
Amigdalita cu puroi e ceva cumplit, am experimentat si eu de cateva ori, o data am facut injectii timp de 2 saptamani 
anca La multi anu pentru sotul tau!
miere curaj, o sa vezi ca nu e dracul chiar asa de negru cu mersul la job. Te vei obisnui cu noua situatie si vei aprecia si mai mult momentele petrecute cu Aidan.
irina frumos copil ai, sa nu-i fie de deochi! Si ce interesat e el de masina de spalat ![]()
selene nu a dormit chiar asa de mult Daria! Stai linistita.
daiopri sa sti ca si eu uneori mai uit de Nadia ![]()
Si daca ma intreaba cineva "ce face aia mica?' eu spun ce face Ioana.
aalina ma bucur ca a fost reusita serbarea!
Si eu cred ca e buna ideea paulei.
andreea, micola, daca ai vostri sunt slabi eu ce sa mai zic, ca mai avem cateva zile si facem anul si nici vorba sa ajungem la 8 kg 
Nadia mea merge foarte bine tinuta de o manuta si a inceput sa faca si cativa pasi singurica, deocamdata numai in patut, merge de la un cap la celalalt.
Eu ma gandesc sa ii pun pe tavita: carte, creion, oglinda, o bijuterie, ruj, bani, cruce, stetoscop, calculator de birou, o balanta mica (nah, suntem familie de juristi), papuceii de balet ai Ioanei si ma mai gandesc ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
flowerbee spune:
Cristi, eu am cumparat revista Good Food si voi face un meniu de acolo: diverse antreuri in foietaj, curcan umplut cu ceva mai special pe langa, probabil o supa crema, fursecuri de craciun in diverse formite, plus salata de boeuf, carnati si leberwurst (pentru traditionalistii familiei). Cred ca voi incerca in weekend retetele pt ca fi sigura ca nu dau gres in Ajun.
Fetelor, e posibl sa botez un baietel. Este copilasul unui nepot de var primar. Acesta s-a casatorit cu o fata de la casa de copii si sunt destul de amarati, nu sunt casatoriti religios iar mamica nici macar nu e botezata
. Pe mamica o va boteza sora mea iar eu, sper din tot sufletul, sa ii cunun religios si sa botez baietelul. Fata e gravida in 7 luni acum si ma bucur ca s-au gandit la noi pentru aceste evenimente. Sper doar ca sotul meu sa fie de acord pt ca ei sunt din Galati si deci e cam departisor de noi. Tineti-mi pumnii pt ca sa il induplec.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
cristi_2003 spune:
bee - io habar nu am sa gatesc, nu ma bag la curcani umpluti si nebunii din astea. nici carol nu mananca ce-i gatesc io.
bebelusi spune:
Bee felicitari pentru nasit, foarte frumos
Am pus si eu poze noi la semnatura, ca m-ati tot acuzat ca nu am mai pus poze de mult
Am si eu o intrebare- voi cum ii spalati pe cap, pentru ca eu noi pe Vlad il punem in cadita in care sta in fund, il spalam pe cap si il clatim cu dusul si se enerveaza foarte tare cand ii vine apa pe fata. Exista o alta metoda??
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"