La Multi Ani Licurici de ian-feb2009(72)
Raspunsuri - Pagina 14
IRINA.C spune:
Pai e racita????Dc e racita asa mai dormm...vezi sa nu aiba febra.Pupicei.Noi am dormit toti de la 7 si Andrei a dormit pn la 9 juma ca la pranz doar 30 min atipise si cine alearga acu prin casa???
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
lisa79 spune:
fetelor,urmariti CSI? eu sunt mare fan
ma vopsesc...ca sunt plina de fire albe
...de la cumnata mi se trag
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
cris30 spune:
Delia fff.trist, vorba Irinei trebuie sa pretuim fiecare clipa cu cei dragi, viata e scurta.
Da ce serios este Ochila in unele poze, zici ca e un omulet mare.Imi place bunicul ca este mereu prezent in viata lui
.
Claudia ce frumos a crescut Izabela, seamana cu tati
.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI licuricilor sarbatoriti azi: Tudor si Iulia!!

Delia, sa se odihneasca in pace prietena ta! Ooofff viata asta!!
Lisa, si mie imi place CSI. Si Criminal Minds. Si NCIS (ghici care e personajul meu preferat
?)
Irina, asa-i frate... au dreptate oamenii... ajunge o menopauza de max juma' de ora, sa mananci si sa bei o cafea sau un ness, da' si la femei si la barbati, ca ambele sexe munceste mult!
Ma duc sa ma uit la poze 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
Cand o vad pe Abby ma gandesc la tine, Dark![]()
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
DarkBendis spune:
Hihi Iulia
m-ai prins! Abby e favorita mea (si a lu' barbatu-meu
)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Arriel spune:
Eu iar n-am somn.Fetei mele ii mai iese un dinte cred...nu stiu unde ca nu ma lasa sa-i umblu prin gura, dar asta seara o apucase plansul si rodea de zor o lingurita de-a ei de silicon. Plus ca e si foarte agitata noaptea, se suceste se invarteste, mai plange un pic, face ce face si ajunge cu noi in pat
Unde ii trec toate si doarme bustean pana dimineata. Eu nu inteleg chestia asta. Daca e la ea in camera in patut, cu usa inchisa, am trecut prin fata camerei si a scartait putin parchetul, s-a trezit imediat. Daca e la noi in pat, vorbesc cu taica-su, e tv-ul dat drumul, doarme fara nici o problema.
Legat de mers, Thea s-a ridicat in picioare tinandu-se de patut de la 6 luni jumate iar de la sapte luni merge de-a busilea, dar pana la a merge singura cred ca mai avem un pic. Acum a inceput sa mearga mai mult tinuta de o manuta, dar e asa haioasa, isi taraste un picior dupa ea de parca ar fi in gips
Mariacri eu stiu ca premergatorul clasic nu este recomandat, cel in care copilul sta in scaunel
Anca la multi ani sotului, finutei, soacrei, prietenei...wau, ce perioada de petreceri, super, totul e sa te tina buzunarul. Felicitari lui Andy pentru pasi
Alina1976 imi pare rau ca sunteti bolnave, e groaznic sa-ti fie puiul bolnav, dar sa te simti si tu rau e de doua ori mai greu. Sanatate multa va doresc. Ce mai face fina ta?
Delia este asa nedreapta soarta
Am vazut si poze cu licurici frumosi: Aidan imbracat in rosu, Isabella cea frumoasa cu sapca, pe Ochila cu tortul...
Lisa cum merge dieta?
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
lisa79 spune:
hahah,dark...n-am fost pe faza...dar great minds think alike![]()
arriel,care dieta...nu ma necaji
...ca am tinut-o O ZI
...dupa sarbatori poate. tot vroiam sa te intreb,de ce Thea??? Inseamna ceva???...e o dulcica
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
Anuc spune:
Neata!
Irina, ce-mi place masinuta aia mare, cu maner pe care o impinge Andrei! Asa ceva cautam si eu, dar n-am gasit. Da-mi si mie pontul, plssss!!!
Hai, ca iau o menopauza de 5 minute sa-mi fac un ceai! :)))
Anuc cu Ioana mica si BB Filip