Bobocei de sep-oct 2008 (229)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mina

Nocom off, saracutul Multa sanatate

fce la mine pe 18 intra banii de obicei.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Claudinna acu am vazut PM-ul.ti-am raspuns.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Daca aveti rabdare sa va uitati, mai pe la mijloc isi arata si el capul, limba...etc vedeti voi ce isi arata

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

MINA

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

vazut soricelul pupacios! si mai zici ca nu manaca. mami, cum nu manaca baiatul, uite ce covrig mare are

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neataaaa

Sa va zic ca ne-am trezit la 11.30?{culcat la 10 aseara}

Si la noi sparge o masea..sau a spart...inca nu-mi dau seama..asa ca azi-noapte s-a trezit baiatul ca sa-mi spuna ca-l doare..dar nu plangea...avea chef de taina...si a inceput sa insire toate cuvintele pe care le stie..spre disperarea lui taica-su care incerca sa doarma.
A avut un pic de febra...am bagat panadol si culcat la loc.

Despre supravegheat..eu pot sa spun ca inca reusesc sa nu-l pierd din ochi..si de ce..pentru ca el nu bantuie prin casa...stam ziua in sufrageria mare..daca vrea sa iasa..ii spun nu e voie mami...e frig acolo..si intelege..nu pleaca...am noroc ca am sufrageria cat 2 camere..si are loc de desfasurare. La bucatarie il iau dupa mine si sta in scaunul de masa..iar baia nu-l atrage ..acolo merge tot doar cu mine.

Babymom ce dulce e blondinul

Alexia si Carla sunt doua domnisoare superbee

Ada imi pare rau ca iar sunteti cu mucisori..sper sa treaca repede

Claudinna eu beau doar cafea Iacobs fara cofeina si musai cu lapte

Irina eu zic ca incet incet ar fii mai bine pentru amandoua sa-i faci un program. Noi avem program stabilit de la 10 luni.
In fiecare zi Radu se trezeste la 9.30-10...are un singur somn pe zi..de la ora 15 la 18. Si la fel avem program de iesit afara..la 11.30-12 am iesit si stam vreo 2 ore.
Eu zic ca e foarte important ca ei sa aiba program..bine..acum depinde si de copil

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello, dragelor

Laura e tare scumpa Alexia cum vorbeste, moama da' cate stie

July tare frumoase jucariile si educative , burtica ce mai face?

Babymom deci nu suntem singurelke care mananca cioco ha , am si eu nevoie la vara de un instalator si ma gandeam la Dragos daca tot stie meserie

Irina eu nu o pot supraveghea 100%, in schimb i-am pus baricade

Giulianna e dulce foc Edi al tau mami

Claudinna eu m-am axat pe ness, e singurul care ma trezeste , referitor la Crina...tot muci si tuse, mai putin dar este, saptamana viitoare ma duc sa ii fac analize, macar sa imi scot un pitic din cap ...altfel nu stiu cum sa ma linistesc
Pe ce loc esti la concurul Klorane...s-au finalizat castigatorii

Babytza stie soricelul ce stie , yummy reteta , ducle foc soricelul

Ada apai hai la joaca atunci

Anca offf tot cu muci si tuse , sper sa scapati repede. Si eu cred ca ma bag la eurespal

de Sf. Mina

Nocom fain cu noaptea dormita

Lumi niste in plus pt tine

Cristina mi-s verde de invidie , pai cum asa sa va treziti la 11.30 (glumesc), super ca ati dormit bine
Sa iasa maseaua fara dureri

Noi am avut o noapte cu nspe treziri ...ziceam ca nu avem cine stie ce dinti...uite ca am zarit unul azi jos si o moasea tot jos

Am pe foc un pilaf pufos iar mai tarziu cand va dormi domnisoara mea chec la cana

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

andy_p e tare dulce Alexia... si cate chestii stie, si canta... m-ati dat gata
babymom ai doi baieti tare frumusei... iar micul instalator e super tare... sa inteleg ca acum aveti ajutor de nadejde la treburile casei...
babytza ce dragut e soricelul... ... si ce le stie el pe toate
cafea cateodata si deocamdata numai decofeinizata... si uneori furat cate 2-3 guri din cea a sotului
In ceea ce priveste supravegherea, o cam am in vizor tot timpul... ea e cea care nu se indeparteaza de mine, asa ca vrand-nevrand sunt mai mereu cu ochii pe ea

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata!

Am inteles si eu in sfarsit ce inseamna A-ua! Anda! credeam ca spune asa la bebe - noi avem screen saver cu pozele ei si zice mereu a-ua dar azi s-a aratat si in oglinda (o facuse ea si mai demult dar deh mi-a picat si mie fisa in sfarsit).

Eu beau Jacobs sau Tchibo, amestec cafea cu cafeina si decafeinizata 50-50. Imi place Lavazza dar la ritmul in care se golesc pachetele la noi as falimenta cu siguranta asa ca sunt foarte bune si astea Au luat ai mei odata Nova Brasilia si nu mi-a placut gustul, parca ma freca la stomac, dar poate sunt eu mai sensibila, cine-o mai sti... Mi-a mai placut Julius Meinl si am descoperit ca Amaroy e o cafea etxrem de aromata!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

angelynna multa sanatate si -ici pentru Crinuta sa iasa mai repede maseluta. Sa ne spui cum a iesit checul la cana.
abe de unde ai luat papusica matroska? ca au si parintii mei una, de cand eram eu copil, au mai ramas doar doua papusi cam deschiolate, dar Bianca e foarte incantata de ele... stiu ca am vazut acum cativa ani, cand am vizitat manastirile din Moldova.
Mina

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput