Bobocei de sep-oct 2008 (229)
Raspunsuri - Pagina 7
claudinna spune:
La multi ani, Mina!
(azi e Sf. Mina)
sanatate multa si Carlei! sa va treaca repede!!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
_giulianna_, ai si tu un mic explorator acolo
stii cum se spune: daca e liniste, sigur face ceva nepermis
Dya, voi ce faceti??? sper ca sunteti bine!!
lala nu a mai intrat, dar parca era in vacanta?? o fi bine in tarile calde??
piolica??? tu pe unde esti??
anca81 spune:
Mina
Intr-adevar, daca e liniste, sigur se intampla ceva. Carla tocmai s-a impodobit cu ghirlande si globuri de Craciun, dupa o liniste suspecta de 5 minute
Anca & Carla (13.08.2008)
sept-oct2008 spune:
Neata si de la noi,
V-am spus ca ne apropiem de perioada cand nus e mai trezeste noaptea... DA, asa e!!! Am avut inca o noapte linistita cu o singura trezire pt suzeta care ajunsese la picioare. ATAT!
Off, racelile astea ne chinuie boboceii!!! Oadu, Carla, Crinutza
giuli ce doooor ne e Iedutz baiatul ud tot!!
Am vazut niste copii frumosi si duuuulci foc!!! Anda, Dragos, Alexia Sunteti mortali!
babytza nu l-au operat inca, este in continuare pe perfuzii, continua sa faca febra mare... Nu s-a hotarat inca data operatiei, dar oricum saptamana viitoare. Multumim ca va ganditi la el!
Nocom spune:
Ups, ramasesem under cover, de aseara de cand am schimbat capitolul...
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
claudinna spune:
hehehe, Nocom, ne-am prins ca tu erai
gaia.nevia spune:
Claudina, eu prefer (si cumpar) Julius Meinl, Wiener Frühstück (ambalajul portocaliu).
O fac la filtru si e savuroasa, si mai concentrata si mai slaba.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
fce spune:
neatza! multzam de cafea!
babymom am vazut pozele cu dragoselu, sunt extraordinare; cred ca numai eu sunt asa disperata, nu o las pe nicaieri, vad ca restul boboceilor au activitati foarte diverse; nu se inneaca cu wassa din alea uscate?
andyp mai, mai ce sa zic alexia desteapta si vorbareatza
fetelor multumesc mult raspunsuri...tre sa ma conformez si eu sa scoatem hamul de-acum ca e fata mare:)
bani ati primit careva luna asta? ca vad ca e in 10 si nici un semn...
abe ce fel de matroska ai luat? noi le avem pe cele de la tomy si nu-mi place ca nu se inchid bine
july si mie imi place playgym/ul dar deja am si sufrageria plina...e greu la bloc.
irina la noi supraveghere 100% 7-8 mami+tati; 8-16 dna jeni; 16-21 mami+tati; 21-7 NANI...deci nu face nicio prostie..ar fi chiar culmea. Dar eu am renuntat sa-mi mai propun sa fac ceva cat stau cu ea, nici macar sa scot o masina de rufe.
Bravo iedi!
cludinna eu beau ce pica, dar decafeinizata...inca...din motive de tzitzit
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicescu
luminita2008 spune:
neatza!
iar am avut o noapte de pomina, uff, ca nu mai iese o data maseaua asta!! parca indraznesc sa simt un coltisor, dar cum il simt, cum dispare.
fce, dar cat de bine merge? daca merge binisor, eu zic ca poti sa renunti la ham. de cazut va cadea oricum, si nu neaparat se lasa cu buze sparte. face parte din proces, va invata sa cada si fara sa se loveasca...
eu nu i-am tinut pe huni in ham niciodata, afara direct de manuta sau de gluga sau liberi, iar in casa, complet liberi.
Theea!
Babymom, ai doi copii f frumosi!
Laura, cat de dulce a Alexia!!!! M-am topit... vorbareata si cantareata mica si scumpa si draga si cuminte si frumoasa si.... vreau o fetitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
July, nici hunii mei nu imita animalele si nici nu canta... dar Edi face chestia aia cu limba, ca Alexia.
f faine jucariile, mai ales mini spatiul de joaca si planetariul... acum parca vad ca iar ma razgandesc pana la Craciun...
Irina, eu nu prea pot sa-i supraveghez 100%.... bine, ai mei sunt si doi si eu sunt singura cu ei toata ziua si e destul de greu sa fiu in 2 locuri in acelasi timp. Dumnezeu cu mila... ma bazez putin si pe faptul ca exista Dumnezeul copiiilor, ca si cel al betivilor, stii... am securizat tot ce s-a putut, evit sa las ceva pe marginea mesei, a blatului de la buc sau pe orice margine posibila...
cat despre somn, daca nu coopereaza Deea, o sa-ti fie cam greu... al meu sot ma bate la cap de vreo 2 luni sa culc hunii doar o data pe zi, de parca ar fi dupa mine. nu l-am ascultat si am asteptat sa treaca ei la un singur somn pe zi, si uite ca de duminica merge treaba snur, fara interventia mea!
giuli, e mortal Edi!
cum a fost la targ? te-ai imbogatit?
clau, eu nu beau cafea, doar pepsi.
multa sanatate boboceilor bolnaviori Crina, Carla, Radu!
Ange, multa sanatate si tie, baga si niste Vitamina C, naturala, roade niste lamaie, sper s-o iei din pripa!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
babytza spune:
Paste cu legume proaspete :
Legume : praz , ardei (rosu, galben, verde) , masline negre fara samburi-130g , masline verzi cu migdale-130g.
Paste : o cutie de rigatonne
De la praz se pune doar partea verde taiata subtire. Ardeiul se taie subtire ,bucatele mici. Maslinele se taie rondele .
Pastele se pun in apa in clocot, se lasa numai 4 minute, apoi se opreste focul si se acopera. Mai lasati asa 5 minute. Apoi se scurge apa, se adauga ulei de masline, sare , piper si legumele. Se amesteca si e gata
Babytza si puiiValentina David