Bobocei de sep-oct 2008 (229)
Raspunsuri - Pagina 6
babymom75 spune:
Ange, Niko, July, abe, Ramo, Piersicutza, Ada, CD sunteti dragute ! Va multumesc de aprecieri!
Noapte buna!
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
kllemi spune:
Mai e cineva ca mine la ora asta care bantuie pe aici ....hmmmm...nu cred
babymom vazut instalatorul delicios ....si te mai vaiti, ca-ti sparge borcane cu muraturi sau ca-ti imprastie faina...pai atata timp cat stie sa mestereasca prin casa, ce mai conteaza restu'
andy am vazut si eu frumoasa, dabea astept maine sa dau sonoru' mai tare, ca acum nu pot face galagie si nu prea am inteles mare lucru
giuli imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa ajung si eu la expo...chiar l-am batut pe al meu la cap ca trebuie neaparat sa ajung si eu....dar ce sa vezi ca sambata am fost la o zi onomastica si duminica ad-hoc sau gandit nasii sa faca si ei o petrecere fiind ziua nasului de nastere, iti da seama ca nu am putut sa zicem nu......mi-a parut atat de rau
Si gata am plecat la culcare ca tare mie somn
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
Neata mamici
Dimineata la 7.30 in premiera totala , am reusit sa il bag pe David sub plapuma (la noi in pat ) si a adormit Daca nu sforaia tati...acum inca dormeam
Dau o cafea maare cu lapte si muuuult pepsi pentru pofticioase
Laura e delicioasa Alexia , cat de cumintica sta ea la schimbat Si cata limba scoate cand canta , e mortala
Lavinia superbe pozele , pup blondinul instalator . Sa stii ca maine il chem aici, am o teava care picura
Victor cum mai este dupa incidentul cu pisicuta ?
Nocom cum e copilul prietenei tale ? L-au operat ? E bine ?
Ma duc sa imi pun o gura de cafea si revin la citit din urma
Babytza si puiiValentina David
claudinna spune:
neata!
babytza, mi-ai luat-o inainte, ca pana citii ce ati scris... multumim de si a propos de asta, voi ce cafea mai beti?? adica ce marca??
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
gaia.nevia spune:
neatza! niste fierbinte daca vreti, ca am facut proaspata.
La noi trezirea a fost la 4.30 cand s-a trezit Radu plin de muci si n-a mai vrut sa adoarma. Nu putea sta culcat ca avea nasul infundat, si pe gura nu poate respira ca are un deget insurubat in ea.
Asa ca s-a jucat. Eu am mai motait, l-am mai pazit si ma tot gandeam daca sa-l aspir din nou... dar am renuntat. Trezeam toata casa... si in afara de asta mi-ar fi plans atata ca nu avea niciun efect.
Acum am deschis sa aerisesc, beau o cafea sa ma dezmeticesc si aruncai un ochi pe-aici. Nici o sansa sa raman, Teo striga de dincolo MAMI, NU BEA CAFEA!!! VINO SA TE JOCI CU NOI!!!!!
Eu sunt constienta ca nu am cum sa-i supraveghez tot timpul... ar insemna sa nu ma misc dintr-o camera. De fapt ar insemna sa nu iau ochii de pe ei, ca eram in camera si impatuream niste haine in timp ce ei trageau (din nou) canapeaua in mijlocul camerei ca sa se bage in spatele ei.
De aceea am securizat cat am putut si am indepartat cele mai periculoase obiecte.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
babytza spune:
July moaaa ce jucarii ne-ai aratat ce mi-ar placea si mie Gym-ul ala ce s-ar mai cocota soricelul pe acolo
Apropos de soricel, are o noua ocupatie prin casa , in special la bucatarie : imi atrage atentia unde nu am inchis dulapul cu siguranta La sertare are liber, nu am mai pus nimik (in bucatarie), am avut doar grija sa scot tot ce se putea sparge sau cu care se putea rani. La sertarul cu cutie nu ajunge sa scoata nimik, e prea sus , il poate doar deschide. Dar la gunoi si inca doua usi am pus siguranta , ca sunt vasele acolo. Nu pun mereu siguranta, decat daca il vad interesat de usa respectiva... acum insa imi arata el ca nu e siguranta pusa si se chinuie sa o fixeze el Si se duce la toate trei sa le inchida
Nici eu nu il supraveghez non stop. Am indepartat toate obiectele periculoase pentru el de la nivelul lui si il las in joaca lui. Nu il las singur in camera decat foarte putin, atunci cand ma mai duc si eu la baie, sau aduc ceva din alta camera. Il las sa mearga singur in alte camere si doar ma uit dupa el..nu ma duc mereu dupa el ci doar il chem. Ii dau multa libertate. Chiar si in parc il mai las sa se indeparteze si doar il strig. Evident ca nu mereu vine Se uita inapoi dupa mine ,rade si se duce nestingherit spre iesire Si atunci o iau dupa el
Babytza si puiiValentina David
claudinna spune:
neata, Ada! sanatate multa lui Radu! e nasol cand au muci ca se chinuie tare!
cat despre supravegheat si eu cred ca pana la urma conteaza sa fie mediul cat mai sigur, ca nu ai cum sa fii cu ochii pe ei non-stop...mai ales cand ai 2 sau mai multi...
Bravo Theea!!!!!!!!!!!!!!!!!! Felicitari!!!
Laura, chiar imi era dor sa o vad pe Alexia in miscare (ma rog, asha copil cuminte la schimbat, n-am mai vazut!!), dar si sa o aud!! face niste mutrite delicioase!! si e originala clar la cantat!!
mie acum mi se par dulci de tot, ca totul este personalizat, mor de drag si de curiozitate sa aud ce pot sa spune aceste ghemotoace de copiii!
Ange, Razvan s-a culcat pe la 23.00 si a dormit pana la 8!!! cand l-am schimbat ca se umpluse pampersul...a baut ieri o cana de ceai, una de apa si una de lapte...asta de la ora 19.00 pana la culcare...
voi sunteti mai bine?
Musette, in ce zona stai?? PM?
Babymom, sunteti chiar scumpi la vedere! m-am distrat cu blondinul tau! e vreun coltisor din casa unde nu-si vara nasucul?? iar Victor este un adevarat cavaler!
claudinna spune:
si mie mi-au placut jucariile aratate de July!! cred ca toboganul si covorasul sunt f bune pt varsta asta, cealalta cred ca mai poate astepta...dar eu as lua-o pt mine
babytza, idem si la noi: am sigurante doar la gunoi si vase...sertarele(golite de lucruri periculoase) deja nu mai prezinta interes...acum se agata de manerul usii de la cuptor...sa se dea hutza...se uita in geamul lui ca in oglinda si zice mai-mai...ce frumos e el..
oricum, foarte frumos din partea Shoricelului ca te atentioneaza! (deja stie pe unde are voie si pe unde nu, e clar!)
anca81 spune:
Buna dimineata
Carla tot cu muci si putina tuse, cred insa din cauza ca se ineaca. Continuam cu Oscilo, Nurofen si Eurespal. Nu s-a agravat, sper sa treaca. Saracuta sta toata ziua cu gurita deschisa, nu poate respira, noaptea e si mai rau.
Babymom, frumosi flacai. Si nazdravani, asa cum le sta bine.
Giuli, am ras ca moaca singura cu gandul la Edi operand in WC
Anamona, felicitari pentru plimbareata. Go Thea, go
Andy micuta vorbareata
Abe
Piolica, ce mai faceti?
Ada muciosului. Cred ca am avut acelasi gen de noapte alba ... Carla s-a trezit de aproximativ 20 de ori saracuta.
Va doresc tuturor o zi cat mai frumoasa
Anca & Carla (13.08.2008)
claudinna spune:
fce, daca Erika merge singurica si pe distante mari, cred ca tr sa ai incredere in ea, cum zice nikolici! asa capata si ea incredere in fortele proprii, invata sa se fereasca de ce o poate rani...chiar daca mai cade, tr sa invete sa se ridice si sa nu faca mare caz din asta.
la inceput tr sa cam stai dupa fundul ei, dar pana la urma in casa e mult mai sigur decat pe strada...
eu nu l-am tinut in casa cu hamul...il mai tineam de gluga sau stateam f aproape de el. acum trece peste praguri inalte fara probleme, se tine singur de tocul usii...din proprie initiativa, nu l-a invatat nimeni!