Bobocei de sep-oct 2008 (229)
Raspunsuri - Pagina 5
babymom75 spune:
Si daca tot se poarta anunturile de mica publicitate...
Daca aveti nevoie de un instalator, gasiti aici. Nu-l dau de tot, da-l inchiriez
In acest decor, adica in masina de spalat vase, ne-am luat micul dejun azi-dimineata. Scaun de masa?! La ce se foloseste???
Gata, hai ca v-am invadat in seara asta cu imagini cu fii-miu . Sorry!
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
nikolici spune:
babymom nu cumva incaltarea aia de pe masina e a Aniei???Ca tot o cauta nausica de ceva timp.Dar cum de a facut sa aunga la voi...nu mi pot explica.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Bravo Thea!!! Felicitari pentru primii pasi!! De-acu' sa te tii, Anamona! Chiar asa, voi cum ati securizat scarile, ca am vazut in poze ca sunt chiar mai indraznete (ca sa nu le zic periculoase) decat ale noastre?? Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
Multumim de incurajari :D
scarile sunt in continuare complet nesecurizate, nu avem nici macar o balustrada spre disperaraea intregii familii si a celor ce ne calca pragul, incercam discret sa o tinem departe de ele norocul nostru ca nu este foarte tentata de ele, are altele si mai si de escaladat.
gaia.nevia spune:
babymom, scumpi sunteti la vedere, si la propriu si la figurat !
Laura dar ce fata cuminte ai, cum sta ea la schimbat! Radu se suceste de mijloc si dus e... zici ca-i de plastelina sau mai stiu eu ce acrobat; daca ne vede cineva cum ne luptam la pampers, zice ca maltratez copilul...
si am zis ca ma duc sa ma culc devreme... ca nu se stie cat ma lasa Radu noaptea asta... rushine sa-mi fie
Noapte buna!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Laura, Alexia este pur si simplu DE-LI-CIOA-SA!!!!. E uimitor cate stie, dar mie imi plac cel mai mult mutritele ei dulci, cand se stramba cu nasucul in vant!!
(Azi am avut drum in Rogerius si m-am gandit la voi. Dupa ce iau copiii vacanta, i-am promis lui Victor ca-l duc in Oraselul Copiilor, asa ca poate ne intalnim acolo, ca vad ca voi nu mai veniti...)
CD27 spune:
Alexia moaaa ce fata mare si frumoasa are mama, Laura intrasem cu gandul sa revendic dreptul la vizualizarea de poze cu nora si uite ca mi-ai citit gandurile
Thea felicitari
Instalatorul e un scump si pare priceput la ce face acolo, iar Carla, mai mai ce domnisoara, cum sta ea rezemata de balustrada si pozeaza
July mie mi-a placut playgym-ul cum ar fi sa-l aduc si pe ala in casa
9s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
_irina_ spune:
eu sunt cu somnul la pamant, Deea are un program infiorator, acum doarme, dar ieri a adormit pe la 2 noaptea, s-a trezit la 6, a tropait prin casa pana la 9 cand a adormit iar pana la 12, am dus-o la ai mei si la 5 ea era iar adormita... am lasat-o un pic sa doarma si cand a dat semne de foiala am trezit-o incetisor ca cine stie cum si pana la cat dormea iar.
E prea devreme sa ii fac eu un program de somn?
Si inca o intrebare: voi reusiti sa supravegheati piticii 100% din timp?
Ieri in cele cateva minute in care am lasat-o singura a reusit sa sparga un borcan, sa gaseasca un cartus de cerneala si sa pape un pic de cerneala neagra si cireasa de pe tort a fost ca mi-a rupt ochelarii (eu sunt chiara ca o cartita fara ochelari).
Laura Alexia e adorabila!
babymom75 spune:
Irina, n-ar fi prea devreme sa incerci un program de somn, ideea e sa ai cu cine... Adica depinde foarte mult de copil. Sfatul meu e ca orice schimbare in program incerci sa instaurezi, sa o faci incetisor, sa-i dai timp sa se obisnuiasca; nu va percuta din prima, asa ca lasa-i barem cateva zile.
Tu esi figura! Cum sa reusim sa-i supraveghem 100% din timp??!! Poate daca mi-ar mai creste o pereche de ochi la ceafa , si cred ca nici atunci...
Pai nu ma plangeam si eu zilele trecute ca-mi imprastie faina, orezul, uleiul, ca s-a rostogolit pe scari; a "mancat" un tub de acuarele tempera de culoare neagra, dupa care cu manutele vopsite a decorat covorul si lenjeria de pat din camera lui Victor, a spart un borcan de-ala mare plin cu muraturi, care s-au revarsat imprastiind un miros "simpatic" de otet in toata bucataria, si astea asa... cele mai recente pe care mi le amintesc la repezeala. Crezi ca le-ar fi facut daca eram cu ochii non-stop pe el?! Mie mi-e insa imposibil; ar insemna sa nu fac nimic altceva.
Noi sa fim sanatosi!
Io spun ca-s chioara ca o curca. Daca-mi dau jos ochelarii si-i pun undeva, imi ia o jumate de zi sa mi-i gasesc, pt. ca nu-i pot vedea
_giulianna_ spune:
Edi la mama.
Intr-o zi, facand curat in debara, l-a pierdut din ochi. Dupa un timp isi da seama ca nu mai apare si mai mult, nu se mai aude. Cauta in sufragerie, nu e, in dormitor nu, in celalalt dormitor...nici acolo! Deja intrase in fibrilatii. Se duce pe balcon, nu e nici acolo. Striga la el, Edi! Edi! Nimic, niciun raspuns.
Ce credeti? Iedu meu, in wc-ul de serviciu, cu lumina stinsa si usa inchisa, se balacea in voie in wc, ud leoarca pana la brau!
E belea!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)