Bobocei de sep-oct 2008 (229)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Daca va era dor de noi

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Bravo Thea!!! Felicitari pentru primii pasi!!
De-acu' sa te tii, Anamona!

Chiar asa, voi cum ati securizat scarile, ca am vazut in poze ca sunt chiar mai indraznete (ca sa nu le zic periculoase) decat ale noastre??

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Sa va arat la ce jucarii m-am oprit momentan in lista mea pt craciun?
Chiar daca nu intereseaza pe nimeni, mie mi-au placut:
www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=46668" target="_blank">asta, www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=41056" target="_blank">asta, www.crazytoys.ro/jucarii/Stiinte-1057/Uncle-Milton-2177/8467/Star-Theater.html" target="_blank">si asta
Babymom, foarte faine pozele si protagonistii.
Ange, macar o cana tot stric si eu maine cred

Ma duc sa mananc niste toooooort ...

edit: andy.p vazut alexia frumusica, am ras de numa' ce fain se converseaza ea. E mortala! Maine o trimit pe fi'mea la scoala, a mea nu face ca nici un animal

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

babymom ai doi baieti minunati!!
ia uite ce de mancatori de ciocolata avem pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Babymom, frumoase poze cu Frimiturel. Mai cunosc o frimiturela, astia doi chiar au multe chestii in comun, inclusiv apetitul iesit din comun .

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Alexia e mortala, o frumusete! Si cate stie ea!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

july imi place foarte mult doremi! nu stiu ce o sa ma fac pana de craciun daca in fiecare zi mai vad cate o jucarie care mi se pare cadoul perfect! azi i-am luat una, maine se pare ca-i iau alta si acum asta?!! noroc ca mos nicolae a fost cu capul pe umeri si i-a luat doar o papusa matroska.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

laura Alexia este nascuta cu o luna inaintea K, asdar sa o prind eu pe K, peste o luna sa nu zica ea cum face vaca, gasca, sa scoata limba sau sa cante
Felicitari ubitei!
Cand veniti in Bucuresti, mergem cu voi a ferma.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

ce dulce e Alexia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Thea felicitari pentru primii pasi !!!

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

felicitari, Thea!!!
(Radu e ultimul bobocel de octombrie care nu vrea sa faca pasi?!)

Nu, nu e ultimul, nici Anna nu face pasi singura ci doar sustinuta. La ea oricum etapele in motricitate nu au fost in ordinea normala si anume : Anna s-a tarat foarte mult timp, apoi s-a ridicat sa mearga ajutata, apoi a invatat mersul in patru labe si acum progreseaza cu mersul in 2 picioare. In patru labe stie sa mearga abia de 2 luni si va dati seama cat de incantata eram, s-o vad cum merge de parca aveam din nou un bebe in casa si nu un copilas. Imi venea s-o iau s-o pup toata ziua.

Ada sanatate si sa va faceti bine repede.

Nikolici noi am fost cu Anna la Zoo si mai mult se uita la copii si la oamenii de pe margine decat la animalele plictisite de dupa gard/gratii. Maimutzele i-au placut cel mai mult.

babymom ce scumpic e Dragos si cum stie sa pozeze. Si el tot la cizme trage.

andy pup pe micuta vorbitoare, wow ce de stie!

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput