Bobocei de sep-oct 2008 (229)
Raspunsuri - Pagina 9
angelynna82 spune:
300 felicitari pentru Aua
eu ma bag la chec..doarme fi-mea
am o intrebare pentru mamicile cu doi copii: sor-mea nu prea mananca mancare gatita...prefera fructe sau fulgi cu lapte...oua prajite daca i-ai da toata ziua ar fi cea mai fericita...cum ii faceti sa manance? si multumesc
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
piolica spune:
Anca, merci de intrebare. Sintem bine, de fapt Elsa, ca eu nu sint bine mai deloc. De citeva zile am o stare fff proasta, imi vine sa pling mai din orice. Am o amica care acum un an pe vremea asta afla ca are cancer la sin, s-a operat a facut chimio, radioterapie... Acum o saptamina mi-a trimis o poza cu ea cu par de citiva cm, arata cu 10 ani mai batrina, insa vesela. Aceasta bucurie nu a durat decit citeva zile, pt ca acum citeva zile i-au depistat din nou un nodul la axila. Pe 21 o opereaza din nou... e la a treia operatie. Sint darimata, tipa asta nu a avut niciun noroc in viata, are 38 de ani nu s-a casatorit, nu are copii, ea care numai asta isi doreste, iar de un an de zile e numai prin spitale si vad ca nebunia asta continua.
Am citit cam pe sarite pina acum, sincer, nu prea mi-a stat capul la asta. Maine o sa o sun si nu stiu cum sa o imbarbatez, mi-e teama sa nu ma buseasca plinsul...
Sper sa-mi revin.
Va pup pe toate, chiar si asa din umbra.
Vio
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elly_16 angelynna multa sanatate si -ici pentru Crinuta sa iasa mai repede maseluta. Sa ne spui cum a iesit checul la cana. abe de unde ai luat papusica matroska? ca au si parintii mei una, de cand eram eu copil, au mai ramas doar doua papusi cam deschiolate, dar Bianca e foarte incantata de ele... stiu ca am vazut acum cativa ani, cand am vizitat manastirile din Moldova. Mina Mamica de Bianca Maria Bianca |
Papusi gasesti la artizanate, dc ai pe careva sa-ti cumpere de pe valea prahove de la chioscurile de pe DN1, am vazut cu ochii mei ca sunt.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
JulyMorning spune:
Am venit de la tuns!!
Am un baietel
before and after
Ma duc sa culc copilul, apoi sa prestez chec la cana si salata tabbouleh si revin.
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+
luminita2008 spune:
piolica, imi pare tare rau pentru prietena ta! Doamne ajuta sa fie totul bine!
si tie multe
july, Maia e o scumpa si cu si fara plete! cum s-a comportat la tuns?
cum e asta cu checul la cana, Ange, July?
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
JulyMorning spune:
Lumi, multumim :) Uite, a pus ieri Ange un link cu o reteta, despre asta ziceam.
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+
anca81 spune:
Piolica si un mare pentru tine. Multa sanatate prietenei tale.
July, ce dulcica e Maia si ce botic face in poza tunsulici
Anca & Carla (13.08.2008)
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JulyMorning Lumi, multumim :) Uite, a pus ieri Ange un link cu o reteta, despre asta ziceam. _ Our future determines our past bobocica Maia(28.08.2008) Poze 10+ |
sar'na, cred ca mi-a scapat ieri :(
e irezistibil de simplu de facut, o sa incerc si eu!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
Nocom spune:
JULY ai gresit!! Se spune, am venit de la ECO si am un baietel!! Nu de la tuns.... Ntz, Ntz, Ntz....
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
babytza spune:
piolica imi pare nespus de rau pentru prietena ta Sa dea DD sa fie bine si sa treaca si peste asta
Un mare pupic si pentru tine
July pupici sarbatoritei tunsulici Ii sat tare bine asa
Babytza si puiiValentina David