Bobocei de sep-oct 2008 (229)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

fce tare dulce e Erika Ce fericita e ea la tzitzi Pup frumoasa Si pe mami

Mi s-a dus mesajul fara sa dau send

Ramo pe David il imbrac asa : body, pulover in sus, dres pantaloni (blugi, salopeta sau raiati) plus ghetute. Apoi ii pun gulerasul si geaca de fas groasa. Daca e mai cald ii pun vesta de fas in loc de geaca sau geaca aia neagra de piele, mai subtirica.
Aaa si caiculita pe cap, iar daca e mai frig cum a fost azi, ii trag si gluga de la geaca pe cap ( care oricum e cam la misto facuta ca nu tine neam la urechi...)

Iar eu ma imbrac cu blugi si bluza cu manca scurta si un pulover plus haina de stofa sau geaga de fas. In jos nu imi pun dres ci doar sosete. Si cizmele de lana. Pe cap imi pun daca bate vantul sau daca e ger o seapca. Sunt in cautare de bereta de lanica

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hello

am venit din selgros,am luat ultimele doua jucarii ,noroc ca vroia doar Cd ca altfe nu stiu cum le imparteam.Au o gramada de jucarii frumoase,carti dragute la preturi ok.

300 eu pe Luca il imbrac cu body tricou sau cu maneca lunga ce se nimereste sa aiba pe el,apoi un pulover,geaca, caciula si manusi iar in jos dres si pantaloni fie blugi,fie raiati iar pt cand va fi mai frig avem pantaloni din aia ca de ski,de fas dublati dar inca nu i-am dat pe aia.Intotdeauna l-am imbracat pe Luca ca si pe mine singura exceptie e ca eu nu port dres pe sub panataloni ca nu suport dar am o geaca lunga ca sa nu-mi inghete fundul.Ma gandesc cand va fi foarte frig o sa-i mai dau o bluza pe sub pulover.

Nikolici sa fie cum iti doresti.Eu stiu clar ca momentan nu ma pot descurca cu o sarcina pt ca eu urc si cobor 4 etaje cu Luca in brate,adica cu 11 kile plus daca mai am cumparaturi....nu stiu daca neaparat as pati ceva dar dupa o sarcina pierduta si una (cea cu Luca) in care nu am ridicat un pai nu ma risc.Tin pumnii sa vina bb2 cat mai repede,asta inseamna ca ai reparat si sarma nu?

Piolica multa sanatate prieteni tale.E f bine ca e optimista si tu incerca sa o faci sa raman asa,starea de bine e f importanta.Multa multa sanatate.

July mi-au placut mult jucariile,in special ultima dar cred ca sunt cam mici pt ea asa ca mai astept dar merci de pont.Sa va fie de bine tunsul.

Angelinna m-ai omorat cu checul la cana,acum fug sa fac si eu,mi se pare super simplu si daca mai e si gustos e f tare reteta.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Niko astea da vesti !!!!!!!!!!!! Hai cu bebe Te pup si tin pumnii sa vina cat mai repede

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Va multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari. Sinteti niste dragute.

In alta ordine de idei, tocmai ce am venit cu Elsa de la pediatru, i-a facut vaccinul Infanrix Hexa. Elsa a plins de cind am dezbracat-o pina am imbracat-o la loc... Are 10.600kg si nu stiu citi cm ca vad ca pediatrul a uitat sa noteze in carnetelul ei. Pediatrul mi-a zis sa-i fac Elsei vaccinul impotriva gripei porcine ca cica vine un alt val, eu insa nu sint prea convinsa ca acest vaccin e bun... Acum insa imi e cam teama ca o sa plecam simbata cu trenul in partea cealalta a Frantei si ma gindesc sa nu avem din astia cu gripa prin jur, plus ca o sa plecam din nou de Craciun... Mare dilema!!!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Musette

Piolica mie imi este frica sa ii fac vaccinul, intradevar noi nu plecam cam deloc

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Deci nici eu nu exagerez cu hainele. Haina noastra roz e foarte groasa asa ca nu am de ce sa-i dau pullover peste body. Pantalonii grosi i-am dat ultimele doua zile, eu am iesit numai noaptea cu ea si psihologic parca e mai frig, in rest si noi ne folosim de blue jeans (mai nou avem unii cu betty boop si reiati subtirei.

Pentru temperaturi sub 0 mai am o geaca groasa de fas de la Raluca si cu pantalonii aia grosi deja e mai mult decat necesar.

Si eu ma imbrac subtire, chiar am exagerat zilele astea si mi-a intrat frigul in oase (aveam burta goala si geaca imediat peste - scurta). Consecinta a fost ca mi s-a intors raceala aia inofensiva cu forte proaspete incat m-am temut de o suprainfectie. Insa merg spre bine si am luat doar 2 paracetamoale in 2 zile.

Eu cand va aud cu program turbez; ori sunt o mama denaturata ori nepriceputa, fata mea a inceput iar sa se culce pe la 1 si sa se trezeasca la 11. La 3-4 doarme doua ore si ieri la 8 a bagat o ora din nou, s-a trezit singura deci e clar ca n-ar fi dormit intreaga noapte. Nu prea vad cum sa-i impun sa se trezeasca altfel ca si eu dorm cat ea, mai ales cu raceala asta dorm de rup.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 nu esti niciuna nici alta ci pur si simplu asta e programul Andei

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna seara!

Nu reusesc sa tin pasul nici vorba! Citesc, n-am timp sa raspund... ceva idei raman in capsorul meu dar cand sa raspund se discuta deja altceva. Asa ca scriu si eu mai pe de laturi.

Deci, va aud vrobind despre intervalul dintre masa de seara si mic dejun ca e prea mare , ca e prea mic. La noi e asa: mancam cu totii la ora 18 si la 19-19:30 copiii sunt in pat. Inainte de culcare Lucia mai bea 100ml laptic deci insignifiant. Apoi piticii dorm pana dimineata la 7-7:30 si in jurul orei 8 luam micul dejun cu totii. Lucia nu bea lapte sau altceva peste noapte. Suzete are vreo 5 in patut si isi cauta singura cand are nevoie, nu plange, nu ma cheama. Si programul asta il au dinainte sa implineasca Lucia 1 an. Deci cam asta e intervalul dintre cina si micul dejun la noi. E drept ca la micul dejun mananca amandoi de rup.

Despre supravegheat copiii non-stop: eu nu fac asta. Am luat toate lucrurile cu care nu are voie si le-am pus mai sus sau unde nu are acces iar cele cateva chestiuni care n-au putut fi mutate sunt catalogate ca interdictii si stie ca n-are voie deci nu umbla la ele (mancarea motanului, la toaleta noastra, la toaleta motanului, si la dulapul cu papuci), Am citit ca la varsta asta copilul poate respecta intre 5 si 10 interdictii. Daca-s prea multe le incalca pe toate. Am probleme cu ea cu cataratul caci e in pericol sa cada asa ca daca dispare din camera o urmez dar in rest o las in pace sa exploreze. .

Despre imbracat copiii la 5 grade: ciorapi lungi, body, tricou cu maneca lunga, blugi, ghetutze, geaca iar pe cap caciulita de lanitza. La carucior folosesc sacul de picioare pe care il inchid pana la brau daca e treaza iar daca doarme o impachetez pana sus de-i ramane doar capul afara.

JulyMorning, eu abia astept sa-i creasca fetei mele parul lung si tu dai fuga la frizer? Nu-i corect!
Piolica, e dramatic ce i se intampla prietenei tale. Uite intamplator am vazut un film care se difuzeaza in perioada asta pe Hallmark. Se numeste "ruj rosu pentru zile negre" si e despre o tipa tanara care se imbolnaveste de cancer, e povestea ei despre lupta cu aceasta boala oribila. Poti sa i-l recomanzi, poate o ajuta. Filmul e fain.

Ma duc sa ma pregatesc de cina. Seara faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Am revenit, dupa ce am prestat chec la MW..... delicios. Am schimbat putin reteta: n-am pus cacao, am adaugat cateva nuci prajite, coaja de lamaie si putina zeama de lamaie. Am dat gata unul, eu si fii;mea.
Piolica, multa sanatate si putere prietenei tale, Doamne ajuta sa poata trece peste toate! Si cred ca daca esti alaturi de ea, o sa simta, in cazuri d-astea nu exista reteta perfecta cu ce trebuie sa spui.

Multumim tuturor de aprecieri, acum am inceput sa ma obisnuiesc cu ea asa tunsulici.
Nocom, saptamana viitoare vine filmul despre care vorbesti tu acolo [:d]

Am si eu o rugaminte: am trimis pe mailul comun un anunt cu un workshop care se va tine sambata si la care eu voi participa. E tinut de cea mai buna prietena a mea, care e si nasa Maiei. Asa ca garantez pentru calitatea informatiei si a desfasurarii programului . Gasiti toate informatiile acolo. Daca va intereseaza, va rog sa anuntati la datele de contact, pentru ca locurile sunt limtate.
Multam.

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

EU DECLAR ZIUA CHECULUI LA CANA!!!

Deci au prestat urmat:
1.Angelynna
2.Julymorning
3.Ramo
4.Nocom
5.Eu

Care s-a mai bagat???

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput