Bobocei de sep-oct 2008 (229)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

EU DECLAR ZIUA CHECULUI LA CANA!!!

Deci au prestat urmat:
1.Angelynna
2.Julymorning
3.Ramo
4.Nocom
5.Eu

Care s-a mai bagat???

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

eu ,il am pe vine,coboara sotul acu sa-mi aduca oua dupa care gata prestez

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Eu am facut 4!!! De cate ori ma treceti pe lista??

nikolici

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

ClaudiaH super program au fetele, Crina mea urca in pat pe la 21.00, adoarme la 21.30 , lapte in timpul noptii nu doar suzeta

July am sa intru sa vad si eu

Sa inteleg ca am avut idee buna cu checul, ai mei au zis sa le mai fac

Fi-mea a galopat o banana acum asteapta baia si ascultam colinde

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Am facut si mancat 2 cani de chec,ce tare suna.
Eu mai stiu o reteta de chec f simpla si rapida uitati aici daca sunteti interesate
http://savalaura.blogspot.com/2007/03/chec-simplu.html

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

nikol,angelynna, babytza multumim pentru complimente

babytza intr-adevar e ff fericita la tzitzi, e indragostita de ea, cred ca o s-o lase cand intra in clasa I

ramo body ml, maleta din bumbac, ciorapi, blugi cu captuseala din bbc(mie nu-mi plac pantalonii aia matlasati), geaca groasa cu captuseala din polar, si in picioare ugg-uri...aaa si caciula nu prea groasa ca n-am achizitionat inca modele de iarna. Dar, noi nu stam afara mai mult de juma de ora, hai o ora max..

da, char, asta vroiam sa intreb si eu nikol, ai mai reparat sarma?

chec fac maine ca azi am fost la mall, ne-a scos sotzul la cina pe amandoua

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)

cicescu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Am facut si mancat 2 cani de chec,ce tare suna.
Eu mai stiu o reteta de chec f simpla si rapida uitati aici daca sunteti interesate
http://savalaura.blogspot.com/2007/03/chec-simplu.html

de Luca

Salvat link-ulo

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Fce felicitari sotului

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Tocmai ce am venit si noi de la petrecerea de Craciun (de la tati de la munca) unde ne-am simtit mai bine decat la mami, mai ales ca nu ne cunostea nimeni (tati n-a venit decat sa ne ia) si n-a insistat nimeni sa il ia in brate

si avem si cadou de mos craciun, multumim Musette
(sper totusi sa nu fiu purcel si sa ajung sa-i mai cumpar ceva)

am vazut poze cu Crinul, Ange, sper sa nu te superi, dar mie mi se pare ca in cateva poze are fatzuca de copil poznas

Am vazut-o si pe Erica care doarme exact ca Mikul, numai ca el pune piciorul pe gatul meu, nu al lui tati

vreau si eu reteta minune de chec, pot sa o fac si daca n-am gatit nimic in viata mea?

9s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

ramo - ciorapi, salopeta de raiat, body cu maneca lunga si un puloveras + geaca (e tot dintr-un fel de raiata), caciula si manusi daca e necesar si cizmulite (fara blana)
Ange - multumim de reteta....am vrut si eu sa fac azi dar din motiv de copil super agitat si nervos, am lasat totul balta si am fugit la ai mei (bineinteles cu tot cu nervici). Mai asteptam retete de astea pt "gospodine desavarsite" cu timp berechet....
Legumele.....nu le mananc nici acum...si-s cat casalotul si cu ajutorul lui Dumnezeu am fost destul de ok sa dau nastere unui bb perfect sanatos si la fel de mofturos la mancare ca mine. Deci eu nu mananc si nu am mancat din frageda pruncie:ardei, pastai, spanac, urzici, patrunjel, marar si alte verzaturi,ceapa, usturoi, frunza de vitza, sfecla, dovleac si lista ar putea continua
Mai este vreun copil care sa refuze orice fel de lapte?? si in orice fel prezentat?? (cu, fara, cereale, biscuiti, gris, din tzitza, biberon, castron, cu lingura, cu paiul...........)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Hop si io! dupa ce am fost toata ziua in deplasare.

Am stat azi la coafor de la ora 11, pana la ora 15. Deh! ma pregatesc si eu pt. sambata cand voi fi nasa de botez a Ilincai.
Si pt. ca m-am facut (aproape) blonda... m-am comportat ca atare: mi-am lovit masina de un stalp si mi-am spart oglinda retrovizoare.

Cand am ajuns acasa, mi-am gasit copiii nemancati si neculcati, ca buni... n-a stiut ce sa le dea de mancare sau ca trebuie sa-i culce . E drept ca eu n-am lasat instructiuni precise in acest sens, pt. ca nu-mi imaginam ca voi lipsi atat, iar buni isi lasa telefonul mobil acasa (la ea), cand vine la noi.

Da' pana la urma ziua s-a incheiat cu bine: am fost la serbarea de Craciun la Victor la gradi si a fost superb! Si emotionant... Chiar mi-au dat lacrimile cand am vazut cat de mari s-au facut copiii si cat de draguti sunt. Au facut o mini-sceneta cu nasterea Pruncului Isus. Foarte reusita! Daca apuc, va arat si voua un fragmentzel.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput