Bobocei de sep-oct 2008 (229)
Raspunsuri - Pagina 11
claudinna spune:
Muhh, asta voiam si eu sa-i sugerez Angelynnei, sa o lase sa gateasca singurica![]()
piolica, imi pare tare rau de prietena ta! e cumplit...sa dea Domnul sa fie bine!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
nikolici spune:
Mai fete sa va povestesc ceva, azi am fost afara cu pisicutza si am intalnit o mamica gravi in 8 luni, care avea si un bb de un an si 10 luni, am stat sporadic la vorba eu alergand mai mult dupa K, intreband o cum s-a descurcat cu bb1 in timpul sarcinii.
Am plecat cu gandul...oare ma voi descurca cu 2 piticei mici si am stat si am gandit daca chiar imi doresc asta acum...se pare ca am un sentiment puternic pt bb2 cu toate ca ma gandesc ce greu imi va fi.
M-am gandit pe rand la Ada, Miruna sau Lala...si asta mi-a dat putere si curaj de a merge inainte.
Pt. prima data in viata nu mi-am dorit ceva asa de tare!
Sa dea DD sa fie bine, sa avem parte de bb2 sanatos cat de curand!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
Piolica, trista povestea prieteni tale. Nu stiu cum sa te imbarbatez, in cazuri de-astea sunt dezarmata. Poate ar fi bine sa tii legatura mai des cu ea, e trist sa pierzi legatura cu oamenii dragi in momente grele. Doamne ajuta!
July ai o mutrita acolo ... 
Angelynna, eu n-am mancat mai nimic cat am stat cu parintii mei, dar cand am plecat de-acasa s-a schimbat roata. Am inceput atunci sa iau si contraceptive la sfatul medicului si am ras tot ce nu mancam inainte inclusiv ciorbe la cantina de la maxx (pana i-am rugat pe-ai mei sa trimita cu autocarul).
Exceptand situatia asta, pot sa-ti spun ca acum sunt convinsa ca nu mancam pentru ca nu-mi placea efectiv meniul alor mei. Din cauza noastra restransesra tipul de mancaruri gatite si multe s-au dovedit a nu fi pe gustul meu: de ex tocana de pui cu ustutoi, ostropel cum o numiti aici, ciorba de pui - ani de zile nu m-am mai atins de carne de pui cand am plecat.
Am descoperit ca-mi place ciorba cu smantana si apoi am descoperit ca se poate acri cu bors - borsul asta a fost o revelatie tarzie pentru mine. Si mi-am gatit singura si am avut noroc de un iubit care punea pasiune in tot ce gatea si am adaptat multe lucruri pe gustul meu. Acum sunt o gurmanda
dar urasc rutina culinara, nu pot manca de doua ori intr-o zi acelasi lucru si daca in decurs de doua saptamani mananc de doua ori un fel de mancare mi se pune in gat (adica oricum eu gatesc mult odata, ma refer la doua ciorbe de acelasi fel gatite in decursul unei saptamani, e clar ca dintr-o oala mananc de mai multe ori, doar n-am innebunit).
As incerca asolut toate ciudateniile exotice fara probleme (exceptand isectele prajite si alte dracii de-astea, totusi).
Si am bafta de un sot care jongleaza cu 4 feluri de mancare mari si late de m-am dezumflat cu totul in ale buctariei cand nu vad si pe fata lui un licar de interes pentru ceva, orice-o fi care nu e ceai cu paine cu unt si gem, sau alte dracii de-astea de cand era el mic. Mai nou a zis ca sa gatesc pt mine si o sa gsste si el sa vada daca ii place - poate char sunt lucruri care ii plac si lui.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
fce spune:
vazut poze noi cu crinul 
avem si noi ceva poze mai noi aici http://family.webshots.com/album/575808327wWKgBm
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
cicescu 
nikolici spune:
Am vazut-o si noi Crinutza, iar pe Erica am indraznit sa o vad fara a pune tu linkul Fce![]()
Sa va traisca fetelor!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
Vad ca sunt 5 grade afara. Voi cum mai imbracati copiii?
Eu pe Anda o imbrac cu dres, pantalon matlasat si o pereche de ghete sau cizmulite - asta pentru ca a avut niste adidasi care au batut-o unde se indoaie la mers. In sus un body cu maneca lunga, o bluza din acelasi material ca body-ul, pe gat (daca nu, ii mai leg o bandana subtire la gat daca e geaca mai decoltata) apoi haina de iarna.
Pe la 10 grade i-o dadeam pe-asta, dar de cand s-au facut vreo 6 grade am trecut la asta, care e o idee mai groasa si ale carei maneci sunt mai lungi. Cea mov ar maneci pana la incheieturi si ii ingheata mainile in ultimul hal.
I-am mai dat haina asta roz si doar cu body pe eacand am plecat udneva mai departe si trebuia sa ma intorc mai tarziu, nestiind cat de frig se va face. Eu nu am masina si merg mai mult pe jos. Cand ies cu carutul o imbrac putin mai gros decat cand ies cu ea pe jos, pentru ca eu personal dupa 15 minute de stat inghet bocna. Stiu ca nu sunt un etalon, dar am mai observat ca ANda devenea nemultumita si in vreo douia randuri a fost fericita sa ine in casa desi nu era subtire imbracata. Nu am folosit sacul de la carucior decat de eo 3 ori cand a adormit afara si er subtire imbraca (era si mai cald ca acum).
Nu a transpirat niciodata si nu mi s-a parut supraincalzita decat la inceput cand mai fluctua temperatura si-mi mai luam eu tepe cu indicatorul de vreme de la msn. Totusi vreau sa NU o infofolesc. Pana mai acum nu am pus caciuli groase, acum am si cateva caciuli tricotate pe care am inceput sa i le mai dau. Pentru ca la vant pe 8 grade isi ducea mainile la cap, cred ca o deranja vantul la niste caciuli care se legau cam larg... cred!
M-ar interesa voi cum procedati, hainele voastre de iarna cat sunt de groase? Stiu cnu toate materialelenu sunt la feld e termoizolante si exista si haine subtiri care tin... dar m-ar ajuta niste raspunsuri. Mersi!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
angelynna82 spune:
Clau 
Nikolici bafta cu bb2, sper sa vina curand
, mie sincer imi e cam teama
Fce tare scumpica Erika, imi place tare mult de ochisorii ei 
300 posibil sa fie si asta o problema...insa ea de multe ori spune ca miroase frumos...acu' sper doar sa fie o perioada 
Eu o imbrac pe Crina asa: dres, body cu maneca lunga, caciula groasa apoi cosmonautul care e destul de gros plus manusi si fular care oricum nu il tine la gura
. Uneori ii mai pun inca ceva in plus...doar daca e prea frig
Mie personal imi place sa ma imbrac cat mai subtire...bluza, blug si sosete din dres plus pantofi sau cizme, plus paltonul lung sau geaca groasa
Multumesc de apreceri la adresa puiului meu 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Muuh spune:
De supravegheat nici nu se pune problema sa o fac 100% din timp. Nici nu pot si nici nu vreau. Culmea ca atunci cand eu nu sunt in preajma ei doi se inteleg mult mai bine, se bat mai putin, se joaca impreuna. Eu sunt atenta sa se auda amandoi trebaluind (stiu ca respira si nu e vreunul urcat pe celalalt) si sa nu fie prea multa liniste (inseamna ca au descoperit o "minune" gen crema, caca, faina rasturnata si e cazul sa intervin). In rest ii las doar pe ei doi si mai bag un ochi din cand in cand.
Muuh spune:
Angelynna revista Good Food are o sectiune cu COpii in Bucatarie, poate ii place si de acolo ceva. Revista e destul de scumpa dar cred ca ceva in genul asta gasesti si pe net. Daca te intereseaza subiectul il rog pe sot sa imi zica ce are el de genul asta si iti dau pe mail.
angelynna82 spune:
Miruna daca are sotul timp si poate ma intereseaza cateva materiale, macar asa se linisteste si mama si eu. Multumesc mult 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt