FIV 259
Raspunsuri - Pagina 9
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris86 Sheritoooooavusasi dreptate si eu tot gemeni am ![]() ![]() cristina +5 ![]() |
Cris felicitari, ma bucur enorm, sa fi sanatoasa si bebei cuminti in burtic
!Shery
+8 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 [Sheri ceva greturi ai?nu mi-ai raspuns la o intrebare:tu fiind in 7 sapt nu s-au vazut inca inimioarele? +6 |
La 5 sapt s-a vazut un punct, la 7 sapt se vedeau inimioarele, nu avea saracia de ecograf boxe sa le si aud, iar joia viitoare la eco de la Giuly nici atat nu voi auzi. Dar bateau cu frenezie
!Shery
+8 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
aura8111 spune:
fetelor bafta tuturor. trece asa greu timpulcand astepti. eu nu am avut broscute dar sper k mosul sa vina si la mine cu gemelasi k am fost cuminte. pe 15 ma duc la test. adresa mea de mess aura_gaby81
aura8111 spune:
Libra ai vreun simptom??? pe mine ma dor sanii ink din a 3 a zi dupa embriotransfer. altceva nu simt nimic . mai mi a ramas doar speranta ca voi castiga aceasta lupta. bafta multa tuturor . prindem noi barza si o jumulim de nu stie ce i cu ea![]()
Sheritra spune:
Lauravoinicu, merci mult, mare surpriza si pt noi, radem intr-una cand ne amintim, ca de multe ori uitam!
Moana, ai si tu un stres acuma, sa fii fericita si atata sa-ti fie stresul in viata!
Ingeras, casa de piatra si plina de copii "natutrali" Las' ca o pui tu in luna de miere, la cum te stiu!
M-a sunat Aniast de la Giulesti, are un endo beton pt FET, 10 si nu stiu cat, si trilaminar, traiasca vinul rosu
! Felicitari Aniast, sa se prinda doi sa-ti ajunga
!
Shery
+8 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Liana30 spune:
..KITTA iti doresc ca anii ce-i implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele iti mai doresc ca azi sa iasa mareee maree!! Multi ani fericiti! 

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Blanche25 spune:
KITTA, LA MUULTI ANIIIII!!!!!!!!!!! FIE CA ACEASTA ZI SA ITI ADUCA FERICIREA MUUUUUULT DORITAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sheritra spune:
Breeee v-ati imbatatara, nu-i ziua Kittei, m-am luat dupa voi si am sunat-o s-o firitisesc, si a crezut ca e poanta
!
Azi face testul dupa 19 are rezultatul, Kitto, tin pumnii sa fie bine, imi doresc nespus
!
Shery
+8 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Blanche25 spune:
ATUNCI KITTA AZI SA DEVINA PENTRU TINE CA O ZI DE NASTERE!!!!!!!!!!!
SHERY, CRIS, FELICITARI DUBLE!!!!!!!!! 

DRAGAICA, in curand vin si FELICITARILE pentru tine 
BuburuzaL spune:
Kitta sa de Domnul sa primesti rezultatul mult dorit! Asteptam si noi cu sufletul la gura!
Sheri bine ca ai deconspirat...Oricum, niste urari de bine sunt mereu bine-venite la casa omului! Poate ajuta larezultat...
Eu asteptam azi o veste buna, dar se pare ca embrionasii mei n-au rezistat socului decongelarii.
Inca un ghinion pe anul asta! Macar mai puteam spera la un mos darnic, dar asa...punct si de la capat anu care vine...Pana atunci sper sa-mi ling bine ranile, sa-mi uit esecurile si sa ma bucur de viata asa cum mi-a fost data.
Oricum, nu scapati asa usor de mine ca vreau sa fiu la curent cu tot ce se petrece aici!
si multa bafta fiecareia!
---------------------------------------
" Speranta nu este un vis, ci un mod de a face visurile sa devina realitate."