FIV 259
Raspunsuri - Pagina 8
bytzi spune:
uau cris,gemeniiiiiiiiii
vazut burtica frumoasa in poza de la intilneala ![]()
bei ,dar ce de gemeniiiiiii
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
carla_2008 spune:
Cris86 bun venit in clubul gravidutelor de gemeni!!!!!SARCINA USOARA SI LA TERMEN!!!
Apropo de talismane,broscutze etc.....acum 2 luni am primit de la sotul prietenei mele care a ramas gravi cu gemenasi cu acelasi dr cu care am facut si eu Fiv(si care naste sapt viit 2 baietei), 3 iconite si un mir adus de el de la Muntele Athos.De atunci ma dau zilnic pe burtica cu acel mir si uite ca sunt gravi,si continui si acum sa ma dau cu el ca sa-mi protejeze bebelasii!
Bafta Moni,Kitta,Dragaica si toate care urmeaza sa faceti beta!!!
As fi vrut sa va cunosc personal,dar sunt prea departe asa ca pozele si chatul raman formele noastre de comunicare si cunoastere.
Sheri ceva greturi ai?nu mi-ai raspuns la o intrebare:tu fiind in 7 sapt nu s-au vazut inca inimioarele?
+6
M Oana spune:
Sherique n-am fost mama draga posesoare de broscutze, ca n-am mai apucat, dupa ce-ai ramas grea cu Alessia, m-a lasat si pe mine grea Marinesco, tot cu gemeni si asta in timp ce erau broastele pe drum. Cred ca stiau ca eu sunt pe lista si si-au facut datoria si fara sa stea pe noptiera mea, deci puteti sa ma treceti si pe mine pe listutza cu reusite in ghioco-brosteala.
Cand am dat eu, in martie 2007, cheful de reuseala la fivuiala, broastele au fost date mai departe, dar zau daca mai stiu cine a castigat la loteria broscutzelor.
Eu acum sunt la capitolul "scheme de a nu ramane grea", ca dupa cezariana din septembrie, tre' sa stau cumintica macar un an pana la urmatoarea sarcina, dar tare greu mai e, ca acum raman prea usor grea, uite ca am ajuns s-o traiesc si p-asta, trebuie sa-mi caut un forum legat de noua viata.
Cat despre poze, sa stiti ca noi suntem toate niste suple si niste frumuseti, dar pozele sunt facute dupa cina, ca inainte de pizza si prajiturele eram ca trase prin inel, zau daca va mint.......

mirela2 spune:
cris86 ioiiiiiii, sa ti traiasca puiuti si sa ai o sarcina super usoara pana la 40 de saptamani.

mai dar am intrat in era gemenilor, ia sa faceti bine si sa mi dati si mie reteta

cora79 spune:
Chris,Sheri,Carla.....wow,ce vesti bune,s-a deschis sezonul la gemeni
,fetelor trebuie sa luam si noi "microbul"![]()
Sarcini usoare va doresc si bebei sanatosi si frumosi
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
lauravoinicu spune:
Hai ca m-ati scos din barlog....Sheritro m-ai dat pe spate ........ FELICITARI , sarcina usoara ..
3 Broscute am si eu , dar le tin in sertarul de la noptiera , in seara asta le scot afara , poate poate....... ca prea m-ati facut superstitioasa , mie mi le-a faucut cadou soacra-mea acu vreo 3 ani cand am facut prima inseminare ........
MOANA , mi te inchipuiam blonda .....
Se pare ca anul 2010 este un an plin de gemeni , bravo fetelor , Felicitari , sarcini si nasteri usoare va doresc la toate
BuburuzaL spune:
Fetelor ma bucur mult ca v-ati simtit atat de bine la intalneala, si uite ca v-am cunoscut si eu un pic mai mult, chiar daca n-am fost prezenta! Ce noroc cu pozicile! Sunteti asa tinere si optimiste si asta imi da si mie mai mult curaj!
Aaaa, foarte tare faza cu broscutele...Sigur am sa-mi cumpar si eu si broscute si elefantei...sa fie acolo si sa-si aduca contributia.
Cris te felicit si eu pentru minunile din burtica! Sa ai o sarcina lipsita de griji si gemenasi superbi!
Kitta bafta maine la beta!
Sper ca am retinut bine.
Bruni vreau sa stiu ca esti bien!
Dragaica sper ca ai reusit sa treci peste nelinisti si ingrijorari...Desi te inteleg, te sfatuiesc sa nu-ti pierzi speranta, ca doar e sansa ta si TREBUIE sa se lase cu ochisori!
---------------------------------------
" Speranta nu este un vis, ci un mod de a face visurile sa devina realitate."

BuburuzaL spune:
Ingeras sa fie intr-un ceas bun! Acum urmatorul pas, adica bebe e deja facut, deci puteti trece la urmatorul bebe. "Legitim", de data asta!Casa de piatra!
---------------------------------------
" Speranta nu este un vis, ci un mod de a face visurile sa devina realitate."

KITTA spune:
Cris86ce ma bucur! Poate fac si eu gemeni, ca se vede treaba ca astea care au baut vin rosu au reusit
Am zis eu ca daca imi iese ghiceala mea cu verigheta o omologhez, dar mai astept sa imi iasa si mie
Fetele, eu tot vreau sa botez pe aici, poate fetele cu gemeni vor sa aiba 2 seturi de nasi
Botez indiferent de sex ![]()
Ingeras26sa fie intr-un ceas bun, casa de piatra si cati BB-i mai vrei tu! Si la mine, fu in mai multe etape, adica acum dupa ce ne-am luat de nume oficielle, acum sunt in stadiu de logodna la biserica iar la anul finalizam.
Cat despre gradina zoologica, de elefant nu tiam, dar sta de ceva ani pe noptiera langa barbata-meu iar la mine broastele.
Cris86 nu mai stiam ca ti le-am dat tie. Era de mult de tot cred. Da' stiu ca nu le-ai lasat pana nu ai reusit......Ia, sa le predai mai departe la urmatoarea intalneala, ca sa reluam obiceiurile din moase stramoase ![]()
Libra spune:
Buna dimineata, doamnelor!
Va doresc din toata inima sa aveti sanatate deplina si sa primiti vestile bune pe care le asteptam cu totii!
AURA8111, te rog sa dai un semn aici, am facut si eu punctie de Sf. Andrei, la Giulesti.
Numai bine,
Elena
_
made in Romania, '73