FIV 259
Raspunsuri - Pagina 7
zisaCami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ingeras26a
dai elefantii, sau ii scoti la licitatie? ma abonez Ingeras, mami de Maya In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine! Campania noastra www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!! |
I-as da cu mare placere, dar nu-i mai am de cand s-a nascut Raducu.
ingeras26a spune:
Multumesc, fetelor Sa dea Dumnezeu!
ZisaCami, ok, atunci schimb: vanez elefanti. UNDE SUNT?
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
iana_mari spune:
SHERI ACUM O LUNA AVEAU:BAIATUL 1134gr si FETITA 1066gr.diferenta mica.
Sa vedem maine cat au.
iana
31+ si
maria08 spune:
Ingeras: Casa de piatra!!!! Si multi, multi ani impreuna fericiti!!!
Iana: Vei naste la Euromaterna? Sora mea a nascut pe 18.11 acolo si am fost impresionata de conditii! Sa dea Dumnezeu sa stea bb-eii in burtik atat cat trebuie.
Pupici!
iana_mari spune:
INGERAS CASA DE PIATRA SI DIN PARTEA NOASTRA!
MARIA DA LA EUROMATERNA VOI NASTE ,
iana
31+ si
cris86 spune:
Sheritoooooavusasi dreptate si eu tot gemeni am
BROSCUTELE DE LA KITTA SUNT LA MINE
pup toate fivoasee
cristina +5
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris86 Sheritoooooavusasi dreptate si eu tot gemeni am BROSCUTELE DE LA KITTA SUNT LA MINE pup toate fivoasee cristina +5 |
Mai....da ploua cu gemenasi
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
mariadan spune:
fetelor nu am mai scris de mult, dar citesc tot.
nu mai rezist , vreau si eu un set de broaste, mai ales din alea cu care ies gemeni