FIV 259
Raspunsuri - Pagina 6
felicia_ spune:
Hi, hi, pai daca Avaloana zice ca nu se supara, completam cu numele ramase
Mai pun o data linkul: aici
Sheri draga, din pacate astea is toate pozele ca mi s-au descarcat bateriile. Nu am mai folosit aparatul de la intoarcerea de la Budapesta, si am uitat sa le verific...
Iana, mai ai putin!
Brunadriaimi pare tare rau...
brunadria spune:
maria, felicia
vroiam sa i zic lui avalon , ca de cate ori merg la paris , dupa lyon nu stiu exact la cati km este o localitate avalon..de cate ori trec pe acolo imi zboara gandul la avalon a noastra...eram curioasa daca are vreo legatura...acuma am si imaginea ei
fetelor frumoasa intalnire, mi ar fi placut mult sa va cunosc si personal...
bytzi spune:
vazut,placut,imi pare bine de cunostinta ,fetelor
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
zisaCami spune:
Fetelor, ma bucur ca am reusit sa va cunosc si personal, nu numai virtual si sper sa mai particip si la intalniri viitoare. Imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult.
Imi amintesc si eu de perioada "broscutelor" ... tin minte ca incepusem si eu sa caut disperata ; dar cum mie-mi place sa studiez problema in profunzime am descoperit ca in "feng shui" simbolul fertilitatii e elefantul ( cu trompa in jos ) - drept urmare am luat "elefantul cu puii" si ... uitati ce a rezultat .
Dana_bebe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a fetelor, AMR 2 zile cu numele de fata semn bun sau rau? i-am zis ca, dupa 13 ani, nu prea sunt pregatita sa fac pasu' asta ca vroiam sa ma marit virgina, si iete ca a iesit si copilu' inainte de nunta |
Ingeras - Am inteles eu bine? Felicitari! sa fie intr-u nceas bun.
De ajutat - ce sa zic si eu am crezut ca ajuta inatai cununia civila apoi cea religioasa dar nop...nimic inca. Si eu am nas preot si tto nimic.
EU dupa ceva negocieri am fost lasata sa-mi pastrez numele de fata se creeaza multe confuzii dar asta e. Noroc ca avem verighetele pe maini.
Pup Ingeras si Maya
iana_mari spune:
FFETLOR V-ATI DISTRAT DE MINUNE!
CRISTINICI TU CUM AI AJUNS LA INTALNIRE?CE MAI FACI?
SHERI TE-AI MAI INGRASAT PUTIN,SE VEDE CA ESTI GRAVIDA.EU O SA NASC LA O CLINICA PRIVATA IN CONSTANTA CU D-RUL BALASA.MAINE AM ECO SI TOT MAINE FAC PRIMELE CUMPARATURI ,AM EMOTII.
DRUMURILE LA BUCURESTI MA OMORAU.
IMI PARE RAU DE D-RITA MEA,DAR ASTA E.
FELICEA ASA ESTE MAI AM PUTIN SPER SA REZIST PANA LA TERMEN 16 IANUARIE.
ALRAK CE MAI FACI?
CASTELANA
iana
31+ si
Sheritra spune:
Iana Mari sa fie bine pana la capat si sa stea cuminti cat mai multe saptamini in burtic! Au aceeasi greutate?
Maria08, progest e uleios, nu se strica el asa repede, basca fiola mea expirata statuse intr-o camera unde peste vara au fost peste 25 gr, iti dai seama ce-a fiert uleiul in ea! prajeai cartofi! Si inca am facut-o in doua transe sa mai trag de ea!
Felicia, lasa ca e f bine, multumim frumos, mai sunt si dati viitoare!
Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zisaCami Fetelor, ma bucur ca am reusit sa va cunosc si personal, nu numai virtual si sper sa mai particip si la intalniri viitoare. Imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult. Imi amintesc si eu de perioada "broscutelor" ... tin minte ca incepusem si eu sa caut disperata ; dar cum mie-mi place sa studiez problema in profunzime am descoperit ca in "feng shui" simbolul fertilitatii e elefantul ( cu trompa in jos ) - drept urmare am luat "elefantul cu puii" si ... uitati ce a rezultat . |
dai elefantii, sau ii scoti la licitatie? ma abonez
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana_bebe
Ingeras - Am inteles eu bine? Felicitari! sa fie intr-u nceas bun. De ajutat - ce sa zic si eu am crezut ca ajuta inatai cununia civila apoi cea religioasa dar nop...nimic inca. Si eu am nas preot si tto nimic. EU dupa ceva negocieri am fost lasata sa-mi pastrez numele de fata se creeaza multe confuzii dar asta e. Noroc ca avem verighetele pe maini. Pup Ingeras si Maya |
daa, ai inteles bine multumesc. Eu nu am mai incercat.
Relig o facem in ianuarie.
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Dragaica spune:
ingeras felicitari, Casa de piatra
Am vazut fete frumoase la intalnire, a bucur de cunostinta "virtuala", acum va pot asocia cu nick-ul.
Fetelor deci avem broscuta cu familia, elefant cu puiuti, eu zic sa le cumpar pe toate si-am fac o mica "gradina zoologica" pe noptiera, la cat sunt de disperata fac orice numai sa am bebe
maria08 stiu ca asa e
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica