FIV 259
Raspunsuri - Pagina 5
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Mirela, e bine, creste frumos! Incerc sa-i fac un fel de programel cu mancatul ca sa ne fie mai usor la iesitul in oras. Aici ceva poze de la botez. Va tin pumnii sa aveti numai rezultate pozitive! de Natalia (03.09.09) |
oooo, e mortala, mai ales in poza aia cu limba scoasa si mai are una in care doarme pe mana ta, parca.
sa ti traiasca si sa fie sanatoasa.
castelanaC spune:
Buna dimineata fetele
of doamne, am intrat de dimineata intr-un suflet sa vad ce a facut brunadria...ce sa mai zic, cat imi pare de rau... fata draga capul sus si cu speranta te rog sa privesti optimista in viitor. Este fara cuvinte!
of Doamne, ce e de zis?
Dragaico, tu sa nu te gandesti sa cazi acum in butoaie... sa-ti spun ca atunci cand am reusit eu au fost multe rezultate negative inainte de mine zi dupa zi, mi se strangea inima sa stii, nu mai stiam ce e aia speranta dar m-am straduit sa cred ca va fi bine si uite ca miracolul s-a produs. bazeaza-te pe faptul ca tu personal nu aveai probleme, erai bine, esti tinara (revoltator de tanara)deci si corpul are toata pregatirea necesara sa primeasca puiutii tai mult asteptati.
deci capul sus, optimism si...ca parere personala asteapta testul de sange, eu nu am facut in viata mea test de sarcina sa stii, m-au plictisit cele de ovulatie pe care lea-m facut ani de zile (chiar in perioada de stimulari si IA in care dr vedea ovulele mele testul er cum crezi? negativ... de atunci nu mai cred in testele de urina.
te pup si bafta, asteptare usoara!
mona bafta si tie si ai grija de tine!!!! mai ai o saptamana pana la vestea buna!!!
Miruna 38 bafta la analize si sa ai grija de tine!!!
fetelor sa stiti ca eu n-am avut nici-un talisman...nu tu broscute nica... avet totusi de 3 ani un acvariu cu pestisori, la inceput cand l-am luat o prietena radea de noi ca ne invatam cu responsabilitatile si incepen cu un acvarel si apoi cu unul mai mare (asa a fost) apoi pac apar copiii.
Bafta la toata lumea si ceea ce este mai important sanatate!!!!
Aveti grija de voi!
Doamne Ajuta!
castelana fericita 23+
Sheritra spune:
Mey faza cu broscutele e haioasa, aveam la un moment dat in gasca noastra o cohorta, ajunsesera la Laki, apoi la mine, eu parca le-am dat Moanei, Oana Fittei, si apoi nu mai stiu, cum ramanea una bortosa o pasa alteia. Si eu le puneam pe noptiera cu fata la noi dar al meu stingea lumina, nu cred ca vedeau pe intuneric de-am ajuns la FIV! Sunt de jad, sau ma rog o piatra verde pretioasa! Se gasesc la magazinele gen care vand statuete Budha, betisoare parfumate, sculpturi micute in lemn, etc. In pasaj la Universitate e unu, Totami sau Tohami parca, la Jolie Ville la magazinul cu tablouri si cam atata stiu. Eu acum am una cu magnet sta pe calorifer la caldurica in dormitor cu fata la noi!
In leg cu aspirina este tromboass sau baby aspirin, concentratia e f mica, iar vinul rosu vorbim de un paharel, ala nu se pune nici la volan! Eu il beau fiert, prin fierbere se elimina o buna parte din alcool. Deci fetelor, solutia secreta: brioaste aspirani asi alcool! Gil-gil-gil!
Bruni imi pare rau de esec, ce sa-i faci! Tinem pumnii data viitoare!
Ramy, al meu livid la fata mi-a spus cand am ajuns acasa sa fac bine sa ma concentrez si sa-i fac testu cu veregheta eu personal, ca eu stiu mai bine ce am in burta si sa fac bine si sa iasa si un baiat. Si i-a iesit, fata si baiat, asa ca acum am liniste in casa!
IanaMari, am facut poze, a pus cateva Felicia la cap trecut, mai asteptam si restul. Esti in 31 sapt? Ce-a trecut timpul! Cu cine nasti/unde?
Dana Bebe, doar testose, nu schimba reteta! Cand te culci la mangai pe spate si le pupi in bot!
Kitto, bafta multa la test, sa fie prevestitoare barabula, adica cartofu'! Da, fata, facui eu in nov injectie expirata din iunie? Si uite ca a prins! Ca de unde maica? N-ai si tu ceva expirat pe acasa? Ia cu nadejde ca face bine!
Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)
ariadna33 spune:
Lasa Sheritro, ca daca ies inca 2 fete poti sa te apuci de acum sa le faci zestre pentru baietii mei, sa nu se supere al tau ca va avea niste gineri pe cinste, au o personalitateeee! Ca la fata Oanei nu cred ca au sanse prea mari, vad ca-i seamana
La mine KITTA a zis-o bine pana acum la testul cu verigheta, 2 baieti si o fata... acum sa vedem la ce varsta va veni fata, dar nu ma las pana nu impletesc codite
A fost o mare bucurie pentru mine sa va cunosc, sa va vad sau sa va revad!
PS: sper ca ma recunoasteti dupa semnatura...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KITTA Fetelorbrostele musai sa fie vii si nu din alea testoase. sa vedeti atunci ce sex iese sigur se va lasa cu BB. Acum serios, nu mai stiu unde au ramas brostele alea de pe vremea noastra. Eu le-am dat sigur mai departe, apoi mi-am cumparat si eu. Uite ca tocmai l-am pus pe al meu sa le mute la loc in dormitor pe noptiera, ca le-am mutat mai demult de acolo ca nu se intelegeau cu pisicul care le dadea jos Saracul sot crede si el in de toate. Credeti ca urino terapia ar ajutaca numai pe asta nu am facut-o. Deci ultimele mele semne inainte de a crede ca am luat-o razna de tot, ar fi: am taiat un cartof inaite de Sf. Dumitru si mi s-a aratat cate o cruce in cele 2 jumatati, ca si cum ar fi sculptata. Apoi, am mai fost la un preot cel de pe langa Alexandria din nu stiu ce comuna dar care a venit la Bucuresti, care mi-a spus ca o sa plec la un drum lung si de acolo vin cu o reusita. Acum sa vedem, am testul vineri, apropos de cine intreba cie mai face testul anul asta! Dupa, mai caut io ceva semne prevestitoare Rami73ma bazez pe rugaciunile tale pentru mine ca de data asta nu prea am avut timp sa ma ocup si de DD. Cat despre medicamentul expirat, la Sheri merge, ca doar de aia a reusit ca a facut progesteron expirat, e nu era expirat de pre mult timp din septembrie. sheritolas ca daca nu reusesc ma mai duc eu la Unguri pana nasti tu si iti iau eu. Imi dai tu banii cand ma intorc Fetelora venit si Avaloana la intalnire. Sa vedeti ce asaltata a fost, care mai de care cu agenda, cu reportofonul, cu caietelul si pixul sa ia notite....Din pacate nu a stat mult! Pupa toate fetele ca nu mai scrie pe net! |
cred ca esti putin mai dusa decat mine....
da, uite, la urino-terapie nu m-am gandit, dar te las pe tine prima incearca si-mi zici si mie si daca ramai gravida din cauza asta si demonstrezi cu ecuatii si teoreme, jur ca incerc si eu! astept!
fetelor, AMR 2 zile cu numele de fata semn bun sau rau? i-am zis ca, dupa 13 ani, nu prea sunt pregatita sa fac pasu' asta ca vroiam sa ma marit virgina, si iete ca a iesit si copilu' inainte de nunta
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
bytzi spune:
frumoasa intilnirea fetelor,pacat ca nu le stim care si cum sint
dar dragutza gravidutza in negru cine erana, nu m-am putut abtine sa nu intreb
ce vremuri frumoase ati trait voi.....broscutze,ghicitul cu verigheta(pe asta o stiam si io)
kitta,tinem pumnii pt vineri
luck,bafta pt miine si drum bun
ariadna,eu te-am cunoscut de la inceput ,dupa mesaje
felicitari pt baietei
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
ariadna33 spune:
multumesc Bytzi! sa dea DD la toata lumea copilasi, am "mancat" si eu 7 ani painea amara a infertilitatii si nu am uitat cum e... Tin pumnii stransi pentru tine!
Felicia, zice Avaloana ca nu se supara daca-i pui numele acolo... mai zice si ca ii pare rau ca nu a zambit si ea putin la pozar
bytzi spune:
daca avaloana zice ca nu se supara ca ii pune numele eu vreau sa o cunosc
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
ingeras26a spune:
RalucaPaun, ce frumo sunt pozele! sa va traiasca!
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
maria08 spune:
Brunadria: Vreau si eu sa te imbratisez ( chiar daca-i virtual); trebuie sa fie bine data viitoare!
Kitta: Mi-a scapat mie sau tu nu ai zis nimic pana acum?! Tinem pumnii stransi, stransi!!!! Sigut a venit vremea sa fugi la odisee!!
Dragaica: Asa cum ti-au spus deja fetele, fiecare are sansa lui, mai e putin si vei veni cu vestea cea mare!!
Sheri: Chiar aveam un stres ca-mi expira progesteronul pana reusesc eu sa fca un alt FIV, dar se pare ca nu-i problema! O sarcina usoara in continuare si sa fie asa cum a "spus" verigheta!!
Numai bine tuturor!!