FIV 259

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ingerash si noi te pupam adik va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Bun gasit dragelor!

Mie mi-a purtat noroc un elefantel, l-am avut peste tot cu mine! E micut si-l tineam in geanta! Il dau cu mare drag!

de Natalia (03.09.09)

ralu ce ti face printesa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mirela, e bine, creste frumos! Incerc sa-i fac un fel de programel cu mancatul ca sa ne fie mai usor la iesitul in oras.

Aici ceva poze de la botez.

Va tin pumnii sa aveti numai rezultate pozitive!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorbrostele musai sa fie vii si nu din alea testoase. sa vedeti atunci ce sex iese sigur se va lasa cu BB.
Acum serios, nu mai stiu unde au ramas brostele alea de pe vremea noastra. Eu le-am dat sigur mai departe, apoi mi-am cumparat si eu. Uite ca tocmai l-am pus pe al meu sa le mute la loc in dormitor pe noptiera, ca le-am mutat mai demult de acolo ca nu se intelegeau cu pisicul care le dadea jos Saracul sot crede si el in de toate. Credeti ca urino terapia ar ajutaca numai pe asta nu am facut-o. Deci ultimele mele semne inainte de a crede ca am luat-o razna de tot, ar fi: am taiat un cartof inaite de Sf. Dumitru si mi s-a aratat cate o cruce in cele 2 jumatati, ca si cum ar fi sculptata. Apoi, am mai fost la un preot cel de pe langa Alexandria din nu stiu ce comuna dar care a venit la Bucuresti, care mi-a spus ca o sa plec la un drum lung si de acolo vin cu o reusita. Acum sa vedem, am testul vineri, apropos de cine intreba cie mai face testul anul asta!
Dupa, mai caut io ceva semne prevestitoare
Rami73ma bazez pe rugaciunile tale pentru mine ca de data asta nu prea am avut timp sa ma ocup si de DD.
Cat despre medicamentul expirat, la Sheri merge, ca doar de aia a reusit ca a facut progesteron expirat, e nu era expirat de pre mult timp din septembrie.
sheritolas ca daca nu reusesc ma mai duc eu la Unguri pana nasti tu si iti iau eu. Imi dai tu banii cand ma intorc
Fetelora venit si Avaloana la intalnire. Sa vedeti ce asaltata a fost, care mai de care cu agenda, cu reportofonul, cu caietelul si pixul sa ia notite....Din pacate nu a stat mult! Pupa toate fetele ca nu mai scrie pe net!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

dragaica iubita , stiu ca citesti
te rog frumos sa nu fi suparata ca nu le face bine la bebei..
la Dumnezeu sa reusesti si ai sa reusesti...trebuie sa ai incredere si sa nu ti pierzi speranta nici un moment..
nu e momentul sa cazi nici sa fi suparata, uite eu trec peste si cred ca Dumnezeu ma va ajuta...gandeste te ca eu am avut ceva probleme la embriotransfer...nu am intrebat inca ce s a intamplat exact dar o sa intreb...
am facut o conizatie si mi a zis f scurt dr ca era cicatricea destul de groasa pe col, m a chinuit vreo 45 de minute...cred ca ceva s a intamplat atunci.. la tine nu e cazul ...uite eu am avut atunci o presimtire dar nu am zis nimic, pt ca inaintea mea la o fata embriotransferul a durat 1 minut...iar doctorul meu nu era in ziua et si era o alta doctorita... poate ceva s a intamplat atunci..oricum pe 22 decembrie vom discuta despre asta..
te rog sa faci cum crezi tu ca e mai bine , dar ai incredere , eu presimt ca ai sa reusesti...
stiu ca esti o curajoasa si pt bebei tai vei ramane optimista...
te imbratisez cu drag si iti tin pumni stransi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

bruni imi pare fff rau ,dar te admir ca esti asa optimista bv
mirela sa ai grija de tine
mona cum te simti cand faci beta?
si bafta la toate fetele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

bruni imi pare fff rau ,dar te admir ca esti asa optimista bv
mirela sa ai grija de tine
mona cum te simti cand faci beta?
si bafta la toate fetele

draga mea , e adevarat ca in momentul verdictului , dispare speranta, dar speranta la fiv ul incheiat nu si la cel ce va urma..
trebuie sa mergem mai departe , doar asa vom reusi...
bafta si tie ..

Mergi la inceput

mona face beta pe 16 dec..
monaliso fata optimista...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

bruni,am citit la alt topic unde ai scris
sincer eram atit de sigura ca vei reusiii....
te imbratisez si sincer imi pare tare rau...

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

bytzicule lasa ca o scoatem noi la capat si tot o sa fim mamici..
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

dragaica iubita , stiu ca citesti
te rog frumos sa nu fi suparata ca nu le face bine la bebei..
la Dumnezeu sa reusesti si ai sa reusesti...trebuie sa ai incredere si sa nu ti pierzi speranta nici un moment..
nu e momentul sa cazi nici sa fi suparata, uite eu trec peste si cred ca Dumnezeu ma va ajuta...gandeste te ca eu am avut ceva probleme la embriotransfer...nu am intrebat inca ce s a intamplat exact dar o sa intreb...
am facut o conizatie si mi a zis f scurt dr ca era cicatricea destul de groasa pe col, m a chinuit vreo 45 de minute...cred ca ceva s a intamplat atunci.. la tine nu e cazul ...uite eu am avut atunci o presimtire dar nu am zis nimic, pt ca inaintea mea la o fata embriotransferul a durat 1 minut...iar doctorul meu nu era in ziua et si era o alta doctorita... poate ceva s a intamplat atunci..oricum pe 22 decembrie vom discuta despre asta..
te rog sa faci cum crezi tu ca e mai bine , dar ai incredere , eu presimt ca ai sa reusesti...
stiu ca esti o curajoasa si pt bebei tai vei ramane optimista...
te imbratisez cu drag si iti tin pumni stransi...

Nu-ti fa griji, sunt bine, iti multumesc tie si fetelor care mi-au trimis PM, va multumesc pentru incurajari, o sa las la voia lui DD.
Daca vor sa ramana trebuie sa lupte, duminica am sa fac un test de urina, testul de sange il am pe 16, din cate am inteles Monasi tu ai tot pe 16 decembrie???????
Azi m-am ridicat din pat in reprize de 30 min, mai mult nu am rezistat, am o durere crunta de spate, restul zilei mi-l petrec in pat,pana acum nu am avut nici un semn gen spotting, etc........
Cam atat , am sa revin cu noutati.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput