FIV 259
Raspunsuri - Pagina 3
BuburuzaL spune:
Oooooof Bruni...imi pare atat de rau...Speram si imi doream sa continui si tu lista vestilor bune, si uite! Se pare ca n-a fost sa fie acum, dar cu siguranta va fi!!! Ma bucur in schimb ca esti asa luptatoare, ma bucur ca nu te dai batuta si ca esti mai hotarata ca niciodat sa lupti mai departe! Sfatul meu, sa cumperi si tu niste broaste...eu cu siguranta am s-o fac, numai sa gasesc pe-aici... fata draga si ai grija de tine!
---------------------------------------
" Speranta nu este un vis, ci un mod de a face visurile sa devina realitate."
BuburuzaL spune:
Dragaica haide nu te mai ingrijora ca face rau puiutilor! Trebuie sa fii optimista, macar de dragul lor. Sa stii ca eu cred ca ajuta mult starea de spirit, si oricum, nu ai nimic de pierdut daca te consideri o graviduta. Asa ca, capul sus si numai ganduri frumoase!!!
---------------------------------------
" Speranta nu este un vis, ci un mod de a face visurile sa devina realitate."
cora79 spune:
Bruni,asa te vreau,chiar daca stiu ce este in sufletul tau cu adevarat in aceste momente,vreau sa cred cu toata fiinta mea ca esti o luptatoare si ca in anul ce vine vei fii optimista si asfel vei reusi sa devii mamica
Doresc ca toate fetele sa isi indeplineasca aceasta dorinta,de a deveni mamici si de a avea o familie completa
Sunt convinsa,ca fiind alaturi una de cealalta,vom reusi pe rand sau in grupe de cate 2-3 sa devenim
Draga,te rog sa fii optimista si sa gandesti ca o femeie graviduta,ai 2 pui de care trebuie sa ai grija
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
brunadria spune:
fetelor va multumesc ca imi sunteti alaturi...
cora o sa fie bine sunt convinsa si pt tine la fel..
kitty multumesc, itr adevar sunt tare ca n am incotro!! oricum anul viitor o sa am un bebe...
buburuza lasa ca vezi tu ca nu ramanem multa vreme aici si ne mutam la odisee...venim doar in vizita sa incurajam fetele..
dragaica eu sunt convinsa ca tu ai sa resusesti..asculta la mine!! nu trebuie sa te descurajezi draga mea..gandestete ca ai 2 luptatori in burtica..hai ca sunt alaturi de tine si trebuie sa fi linistita...atata timp cat poti sa speri e minunat ..ai tai sunt cu tine si o sa reusesti...da mi adresa ca ti trimit doua broscute sa ti poarte noroc...imi iau si eu doua si data viitoare o sa mi poarte si mie..fruntea sus si vreau din suflet sa vi cu beta mare , dar tu trebuie sa faci un efort si sa fi optimista...bine scumpa? ne am inteles?
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana_bebe brunadria - imi pare tare rau - of cateodata chiar nu inteleg de ce? |
dana nici eu nu inteleg dar dd ne are in vedere si pe noi si ne va veni randul si vom fi si noi fericite..
ingeras26a spune:
Dragele mele Bruni si Mirela imi pare rau...
Dana, nu cred ca cineva intelege de ce...din pacate daca am intelege si stii cauzele, poate le-am putea rezolva cumva...
Dragaica, eu mi-am adus aminte ca am niste broaste in casa, eu azi ovulez, deci le pun pe noptiera.
Sunt 4 deci la fix...acum sta0u sa0 ma gandesc, poate-mi maite, v iau una
nu ma lasa maya sa scriu, imi apasa pe butoooooane!!!!!!!
va puup
bruni, inca o data, imi pare rau,
ta
re. ..
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Fragutza spune:
Bun gasit dragelor!
Mie mi-a purtat noroc un elefantel, l-am avut peste tot cu mine! E micut si-l tineam in geanta! Il dau cu mare drag!
de Natalia (03.09.09)