Pufuleti2010 (70) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Felicitari, Larisel, pentru cele doua printese!!! Sa fie sanatoase, iubite si fericite!

in legatura cu analizele, si eu le-am facut recent, si n-am avut asa analize proaste de cand ma stiu... tot asa, colesterol mare si foarte multe in afara limitelor; dr. a zis ca e ok, in sarcina, mai ales la sfarsit, nu sunt asa relevante multe dintre ele, dar e bine sa am grija la alimentatie pana la nastere.., cat mai sanatos (lactate, fructe, carne fiarta, cat mai putine grasimi...) .. mai avem putin si noi pana la intalnirea cu bebe2

mami de Marcu (04.02.2006) si 33+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris si eu st curioasa sa te vad mireasaaaaaaa ...si eu mi-am cunoscut sotul tot la serviciu,era seful meu ...multumim ca ne tii la curent cu larisel,sa dea DD sa aiba laptic sa le hraneasca

bubu,haircut

Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

haircut.... MAYA ELENA e superb...era una dintre preferintele mele...dar nu-i place sotului Maya..nu am idee dc,dar l-a luat pe nu in brate si.......

dastefa ce-i aduce mosul lui daria?

Dariei i-am luat diverse carticele .Investitia mare pt ea e in amenajarea camerei dar asta nu se poate pune in punguta cu cadouri
noi am vrea sa o mutam pe Daria cu taicasu in alta camera care e in curs de amenajare, asa ca zilele astea am cumparat perdele si caut acum un brau din ala cu figuri din desene care se lipeste pe perete.Am mai pus ochii pe un ceas de perete cu un iepuras
as vrea sa fie cat mai draguta camera la sfarsit ca sa i se para cat mai dulce "deportarea "din camera mea

Mihaela 33+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

fetele, imi pare rau dar chiar nu cred ca se poate cu pozele: scannerul e ramas la birou (ce sa fac eu cu el in casa in prenatal, nu?). o sa cer dvd-ul de la ai mei (ei se uita mai des la fata lor, ca tre sa saptamanal/sau poate vor sa se vada pe ei ce tineri erau?) daca pot face niste stop-cadru pe filmulet, pun. eram frumoasa, na modesta am si ramas

haircut, acu' pot sa zic: ce lasagna buna stiu sa fac! (ssst, sa nu spui la nimeni:reteta era pe cutia de paste

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Haircut vreau sa-ti spun ca mie imi place rau Ilinca si, mi-a luat-o Cris Dogarel inainte ca exact combinatia Maia Ilinca vroiam sa ti-o propun

Cris Dogarel am uitat sa-ti multumesc, ca m-ai tarat aici inapoi

Cum fac sa vad si eu pozele??? Vreun cont, vreo parola ceva? Zau daca mai stiu

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 1+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Gata! Mi-am terminat treaba e ziua de azi. Am spalat si hainele bebelinei si acum astept sa se usuce. Maine cred ca le voi calca. Stau si ma uit la ele si nu imi vine sa cred cat sunt de mici.

CATALUTZA de la babycare am si eu caruciorul si imi place foarte mult.

ALEXUTZZZA ce nevoie stie sa faca salteaua aia supersonica? Nu am mai auzit de asa ceva. Cate mai pot inventa oamenii astia!

32+ (Amaris-Stefania)

poze

Si cat ai dat pe el? De curiozitate. Al meu e 2 in 1 ca aveam deja scaunul de masina primit.

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Haircut vreau sa-ti spun ca mie imi place rau Ilinca si, mi-a luat-o Cris Dogarel inainte ca exact combinatia Maia Ilinca vroiam sa ti-o propun

Cris Dogarel am uitat sa-ti multumesc, ca m-ai tarat aici inapoi

Cum fac sa vad si eu pozele??? Vreun cont, vreo parola ceva? Zau daca mai stiu

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 1+!!!!!

daca zici de pozele de pe contul comun, alea cu bebeii, stiu ca a facut mariucasara cont comun, da'...tre sa ma uit cum ii zice si iti trimit PM

poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

dastefa suuper orikm ce i-ai luat Dariei,ai dreptate tre sa fie cat mai duulce...sa nu simta nmk micuta

cris..felicitari ptr reusita lasagna

Mergi la inceput

fetele, nu reusesc sa imi aduc aminte deloc contul de poze. se poate sa il punem pe prima pagina? stiu parola, ca e la fel ca la mail, dar contul...e o nebuloasa totala(era pe picassa, parca)

poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Felicitari pentru papica, Cris, mi-ai facut si mie pofta, poate in WE ma risc la o bucatareala mica sa va fie de bine!!!
Simonette, Cris, si noi ne-am gandit la Maia Ilinca, doar ca am zis ca daca ii punem 2 nume sa aiba si unul sfant, oricum va fi strigata numai pe un nume si eu am cam suferit ca nu am avut nume sfant si aveam mai putine motive de cadouri decat fratele sau prietenii mei pitici pe creier mai negociem

31+

Mergi la inceput